Windows 10 Redstone 4 Build 17123 előzetes

A héten még egy Windows 10 Tavaszi alkotói előzetes (Redstone 4) érkezett, amely ismételten pár további hibajavítást tartalmaz. Ezen kívül a tesztelők a Windows Mixed Reality mellet már egy új Fényképek alkalmazás is elérhető kipróbálásra, amely már a HEIF formátumot is támogatja.

Elérhető az első Android P előzetes, sok érdekes újdonsággal

Bejelentésre került a következő, egyelőre csak P nevet viselő Android verzió első fejlesztői előzetese, melybe több érdekes újdonság is bekerült. A rendszer így a képernyő bevágásokat és a több kamerás eszközöket is támogatja, de a biztonság terén szintén történt fontos újítás. A végleges verzió a harmadik negyedévében várható.

Windows 10 Redstone 4 Build 17120 előzetes

A márciusi javító kedd ellenére sem maradhatott ez a hét új Windows 10 Redstone 4, avagy Tavaszi alkotói előzetes mentes. Az új build 17120 már elérhető a tesztelőknek a gyors beállításokkal, az új fejlesztés és hibajavítások mellé, azonban egy új Doby hangrendszereket érintő probléma is társul.

Microsoft - Márciusi javító kedd összefoglalója

Március 13-án elérkezett a hónap második keddje, tehát megjelentek a legújabb frissítések a Microsoft termékekhez. Mint mindig, így új összesítők érkezetek a Windows 10, 8.1 és 7 rendszerekhez is, melyek minőségi fejlesztések mellet biztonsági javításokat is tartalmaznak.

Windows 10 Redstone 5 Build 17618 Skip Ahead előzetes

A Windows 10 tavaszi alkotói kiadásának egy újabb előzetese helyett, ezúttal egy Redstone 5-ös rendszer érkezett a "Skip ahead" kereteiben, még a hétvége előtt. Ezen ősszel megjelenő rendszer előzetesébe egyetlen nagyobb újdonság be is került, melyek a Kollekciók (Sets).

Windows 10 Redstone 4 Build 17115 előzetes

A héten ismét meglehetősen hamar, a kedd esti órákban vált elérhetővé a legújabb Windows 10 Redstone 4 előzetes a gyors Insider beállítások mellett. A build 17115 ismét több hibajavítást hozott agával, olyannyira, hogy ebben az előzetesben már nem szerepelnek ismert hibák.

Windows 10 - Új összesítő frissítés (16299.251)

A következő javító kedd pontosan egy hétre van, mégis egy új összesítő frissítés jelent meg a Windows 10 őszi alkotói kiadásához. A javítás mindössze egyetlen, de nem elhagyogatható hibát foltoz a rendszerben, feltehetően ezért sem vártak jövőhétig a kiadással.

Windows 10 Redstone 4 Build 17112 előzetes

Megérkezett a hét második Windows 10 Redstone 4 előzetese a gyors beállításokat használó Windows Insider tesztelőknek, mely további apróbb fejlesztéseket és hibajavításokat hozott magával. Mindezen kívül azonban ebben az előzetesben akad pár új probléma is, amely miatt megfontolandó lehet a frissítés.

Windows 10 Redstone 4 Build 17110 előzetes

A héten a megszokottnál valamivel hamarabb vált elérhetővé az új Windows 10 előzetes. Ezúttal is a hamarosan elkészülő tavaszi alkotói kiadás, vagy kódnevén Redstone 4 előzetesből érkezett frissebb build, amely elsősorban további fejlesztéseket és hibajavításokat hozott, de némi újdonság a vállalati felhasználásnál is bekerült.

Megérkezett a legújabb Androidra építkező LineageOS 15.1

Megérkezett az egyik legnépszerűbb Android disztribúció legújabb verziója, a LineageOS 15.1, mely már az Android 8.1-re épül. A 15.1-es verzió ezen felül pár hasznos extra újdonságot is kapott, mint a beépített sötét mód, az első hullámban pedig tizenegy eszközön is kipróbálható.

Windows 10 Redstone 4 Build 17107 előzetes

Még a hétvége előtt új Windows 10 előzetes került kiadásra, ezúttal a hamarosan érkező Redstone 4 kódnevű, vagy várhatóan a tavaszi alkotói frissítés elnevezést kapó rendszerből. Az egyre közeledő megjelenési időpontból kifolyólag, ebbe a rendszerbe már főképp hibajavítások kerültek.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 5

Fantomas68, djbundy, bersebut1981, Laci0222, ermerm

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!