Windows 10 Redstone 5 Build 17666 - Sötét fájlkezelő, új vágólap és sok más

A héten ismét új előzetes érkezett a következő, valamikor ősszel érkező Windows 10 Redstone 5 néven fejlesztett kiadásból. A Build konferenciát követően számítani lehetett arra, hogy néhány újdonság azonnal bele is kerül az új előzetesekbe, amely így is lett. Sötét fájlkezelő, új vágólap élmény és még sok más mutatkozik be a build 17666-ban.

Androidra és iOS-re is érkezik az Idővonal és egy új Telefonom alkalmazás

A Build konferencián több érdekes a jövőben érkező funkció került bemutatásra, mely megkönnyíti a PC-n és mobilunk együttes használatát. Így érkezik az idővonal funkció iOS-re és Androidra, valamint egy új telefon alkalmazás is készülőben van, mellyel a legutóbbi SMS-ek és fotók is megtekinthetőek lesznek, számítógépünkön keresztül.

Windows 10 Redstone 5 Build 17661 előzetes

A Windows 10 Áprilisi frissítése végre megjelent, így teljes gőzzel folytatódhat tovább a Windows 10 Insider Program. Ebből kifolyólag a múlthét folyamán megjelent Build 17661-es előzetes már nem csak a Skip ahead, hanem a gyors Insider beállítások mellet is megérkezett a tesztelőknek. Ebben az előzetes több fejlesztés is helyet kapott.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

trikon, loyalhudy, Mesant

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!