Tölthető az őszi alkotói kiadás frissítő és telepítőkészítő eszköze

Az új Windows 10 kiadás megjelenésével szokás szerint új verzió érkezett a meglévő Windows telepítések frissítésre és telepítőmédiumok készítésére egyaránt alkalmas Media Creation Tool-ból. Aki még az eszköz egy korábbi verziójával rendelkezik, annak mindenképpen ezt az új verziót kell használnia, hogy az őszi alkotói kiadást szerezze be.

Windows 10 Redstone 4 előzetes (Build 17017)

Új Windows 10 előzetes kiadás érkezett, de természetesen már nem a napokon belül megjelenő őszi alkotói kiadásból, hanem a következő, egyelőre "Redstone 4" néven ismert verzióból. Ez pedig az első olyan Redstone 4 előzetes mai már a "Skip ahead" mentes tesztelőknek is megérkezett.

Microsoft - 2017. októberi javító kedd

Október 10-én, kedden este ebben a hónapban is megérkeztek a legújabb biztonsági javítások a Microsoft termékekhez. Így új javításokkal bővült a Windows 10 több kiadása és persze a Windows 8.1 és 7 is, de szokás szerint frissült még a Microsoft Office is.

Windows 10 Őszi alkotói kiadás magyar telepítők (by oprend)

A nagy érdeklődésből kifolyólag a Windows 10 őszi alkotói kiadásából is elkészítettük a magyar nyelvű telepítőket a Windows Update-ről származó ESD képfájlokból. Így aki szeretné már idő előtt ezeket felhasználva is telepítheti a Windows 10 következő fő kiadását.

Elkészült a Windows 10 Őszi alkotói kiadása

A tegnapi esti órákban új Windows 10 verzió érkezett a Windows Insider Program tesztelőinek, amely a múlt héten megjelent build 16299-es előzetes egy újabb összeállítása. Egész pontosan a 16299.15-ös buildszámról van szó, amit jobb lesz megjegyezni, mivel ez a végleges RTM verzió.

Új Windows 10 őszi alkotói előzetes (Build 16299)

A tegnap esti órákban ismét új Windows 10 előzetes kiadás érkezett, mégpedig az október 17-én megjelenő őszi alkotói kiadás egy újabb összeállítású verziója. Ahogy azt már megszokhattunk, ismét csakis hibajavítások kerültek be.

Novemberben teljesen megújul a Firefox

Teljesen megújul a novemberen érkező Firefox 57-es verziója. Nem csak külsőleg kap egy alaposabb frissítést a nyílt forráskódú webböngésző, de a motorja is igen jelentős fejlesztést kap. Így nem csak sokkal gyorsabb, de gördülékenyebb böngészést is magával hozhat majd.

Windows 10 - 2017. szeptemberi minőségi összesítők

Szeptember 25-én este újabb összesítő frissítések váltak elérhetővé a Windows 10-hez, melyek a megszokott, hónap végén kiadásra kerülő minőségi, azaz nem biztonsági jellegű fejlesztéseket tartalmaznak. Az új összegző nem csak az Alkotói kiadás (version 1703), de az Évfordulós kiadás (version 1607) esetében is felbukkant.

Windows 10 build 16296 őszi alkotói előzetes

Megjelent a héten harmadik Windows 10 őszi alkotói előzetes, ez pedig a 16296-os buildszámot viseli. Az előzetesre a Windows Insider Program tagjai a gyors beállítások használata mellet már frissíthetnek, mely ismét pár további hibajavítást hozott magával.

Windows 10 őszi alkotói előzetesek (Build 16291 & 16294)

A hét sem maradt új Windows 10 előzetes mentes, eddig ráadásul két őszi alkotói előzetes is érkezett, mindössze egyetlen nap különbséggel. Mindkét előzetes, vagyis a build 16291 és az újabb 16294 esetében több általános, de meglehetősen fontos hibajavítás is bekerült.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

Nortek, csepi, Mesant, szesze78

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!