Windows 8 - Újabb kiszivárgott képernyőfotók!

Újabb kiszivárgott képernyőfotók láttak napvilágot a Microsoft legújabb operációs rendszeréről.
A két képernyőfotót orosz barátainknak köszönhetjük,amelyekkel bepillantást nyerhetünk,hogy mégis milyen irányba tart a Windows 8 fejlesztése.

Elkészült Internet Explorer 9 RTM!

A Microsoft legújabb Internet Explorer 9-es böngészője, pár nappal a végleges változat megjelenése előtt már elkészült és néhány orosz oldalra információk szivárogtak ki.

Letölthető a Google Chrome 10!

A Google kedden este letölthetővé tette böngészője legújabb 10-es verziójának végleges kiadását. A cég szerint ez a verzió gyorsabb a 9-es kiadásnál és egy teljesen újragondolt beállítóablakkal érkezik.

Mozilla gyorsjavitás

Néhány nappal ezelőtt a Mozilla egy javító csomagot jelentetett meg a Firefox és Thunderbird szoftverekhez,amelyben több kritikus hibát javítottak a fejlesztők.

Elkészült a WinRAR 4 végleges változata

Sokan szeretik és kedvelik a WinRAR nevű tömörítő alkalmazást és azoknak most jó hírem van végre letölthető a teljes változat is,bár egyenlőre csak angol nyelven!

Update: Már magyarul is elérhető!

IE6 visszaszámlálás

Az Internet Explorer 6 a világ egyik legjobban utált böngészőjévé vált napjainkra. A Microsoft már évek óta nem is frissíti a böngésző ezen verzióját és most szeretne végleg leszámolni vele egy visszaszámlálás formájában. Ennek céljából létrehozta theie6countdown.com nevű weboldalt.

Firefox 4 RTM hamarosan!

A Mozilla a múlt hét végén kiadta a Firefox 4 tizenkettedik béta verzióját, és egyben azt is megerősítette, hogy ez lesz a Firefox utolsó előzetes kiadása.
Ez azt jelenti, hogy végre elkészülhet a Firefox végleges 4-es számú verziója, amelynek kiadása már csaknem fél éve húzódik.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 5

SalsaVerde, mjcicamica001, opus25, foxbat, vivid

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!