A Google Chrome logót vált!

A Google tegnap bejelentette,hogy leváltja logóját! Azok akik az új béta verziókat tesztelik majd,már az új lógóval találják szemben magukat.

Apple kiadta a Mac OS X 10.6.7-os frissítését!

Az Apple legújabb szoftver frissítése már elérhető a nyilvánosság számára.
Mac OS X 10.6.7 néhány kulcsfontosságú területén javítja az operációs rendszer szolgáltatásait, beleértve a rádiók támogatását,Bonjour szolgáltatást,továbbfejlesztett Windows fájlmegosztást (SMB), és jobb grafikus vezérlőt.

Mozilla Firefox 5 Júniusban!

A Mozilla Firefox következő változata Június utolsó hetében jelenhet meg,ugyanis a vállalat áttér a gyorsított kiadási ütemezésre.

Windows 8 - Milestone 3 témacsomag!

A Windows 8 fejlesztése,mint korábban közöltük Milestone 3 szakaszban jár!
És a Microsofttól nemrég kiszivárgott képernyőfotókon látható téma letölthetővé vált! A Windows 8 Milestone 3 témacsomagot letölthetitek oldalunkról!

Internet Explorer 10 a Windows 8-ban!?

A Microsoft még csak éppen hogy kiadta az Internet Explorer 9 RTM verzióját,de már külföldi weboldalakról pletykák és információk röppentek fel a Microsoft következő Internet Explorer 10-es böngészőjéről!

Windows 8 "Aero Lite" képernyőfotók!

Ez a legújabb információ, amely a winreview.ru oldal jóvoltából szivárgott ki. Úgy néz ki, hogy a téma még mindig a munka folyamatban van, csakúgy mint az egész operációs rendszer, de látható néhány olyan elem is amely korábban nem.

Végre letölthető az Internet Explorer 9 RTM!

Végre eljött Március 15.-e és a Microsoft az Internet Explorer 9-et hosszú fejlesztés és várakozás után végre letölthetővé tette a nagyközönség számára.
Internet Explorer 9 közel 40 nyelven így magyarul is letölthető!

Windows 8 - Explorer screen shot szivárgás!

A Microsofttól továbbra is szivárognak a Windows 8-ról információk és képek az internetre. Ezúttal egy kép szivárgott ki,amely azt mutatja meg,hogy a nyelvi fájlokat már eleve tartalmazni fogja a következő Windows-verzió.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

dire91

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!