Windows 8 - "Rendszer visszaállítás" kép szívárgás

Sok új funkció kap helyet a Windows 8-ban, az egyik ilyen, amely korábban kiszivárgott az az volt, hogy a rendszert vissza lehetne állítani mindössze néhány perc alatt. Erről szivárgott ki egy kép, amely megmutatja a reset gombot a következő Windows verzióban.

Itt a Nvidia GeForce GTX 590!

Az AMD Radeon HD 6990-el az AMD elnyerte a királyi pozíciót és csak alig két rövid hét kellett,hogy az Nvidia válaszoljon a kihívásra.
(Nvidia GeForce GTX 590 képekkel!)

Firefox 4 - Egy nap alatt 7 millió letöltés!

Egy évig tartó fejlesztési ciklus láthatóan nem volt elég ahhoz, hogy elsavanyítsa a felhasználókat a Firefox 4-től,mivel a Mozilla böngészőjét több mint hét millió alkalommal töltötték le az első 24 órában.

Windows 8 - Friss Build infó

Csak alig három nap telt el és máris új build számról érkezett hír. Zukonától származó információ szerint a Windows 8 legfrissebb buildje 7968-as verzióra frissült.

A Google Chrome logót vált!

A Google tegnap bejelentette,hogy leváltja logóját! Azok akik az új béta verziókat tesztelik majd,már az új lógóval találják szemben magukat.

Apple kiadta a Mac OS X 10.6.7-os frissítését!

Az Apple legújabb szoftver frissítése már elérhető a nyilvánosság számára.
Mac OS X 10.6.7 néhány kulcsfontosságú területén javítja az operációs rendszer szolgáltatásait, beleértve a rádiók támogatását,Bonjour szolgáltatást,továbbfejlesztett Windows fájlmegosztást (SMB), és jobb grafikus vezérlőt.

Mozilla Firefox 5 Júniusban!

A Mozilla Firefox következő változata Június utolsó hetében jelenhet meg,ugyanis a vállalat áttér a gyorsított kiadási ütemezésre.

Windows 8 - Milestone 3 témacsomag!

A Windows 8 fejlesztése,mint korábban közöltük Milestone 3 szakaszban jár!
És a Microsofttól nemrég kiszivárgott képernyőfotókon látható téma letölthetővé vált! A Windows 8 Milestone 3 témacsomagot letölthetitek oldalunkról!
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

Lali, loyalhudy

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!