Kiszivárgott a Windows 7 SP1 RC

Internetre szivárgott a Windows 7 Service Pack 1 Release Candidate változata és már letölthető különböző fájlmegosztó oldalakról, de egyenlőre a Microsoft még nem tette nyilvánossá.

Windows 8 2012-ben!

A Microsoft hollandiai képviselője véletlen a Windows 7 szülinapjakor egy sajtóközleményben leírta hogy mikor fog megjelenni a Windows 8 (egyesek szerint Windows Next).

Boldog szülinapot Windows 7

Pontosan egy éve 2009. október 22-én jelent meg, a Microsoft legújabb operációs rendszere. Ez alatt az egy év alatt 240 milliót adtak el belőle, amivel rekordot döntött és az eddigi leggyorsabb ütemben értékesített operációs rendszerré vált.

A Windows 7-től boldogabbak a felhasználók

Még sosem voltak elégedettebbek az amerikai felhasználók PC-ikkel, mint napjainkban, ezt jelzi az amerikai fogyasztói elégedettségi index növekedése, amely a Windows 7 premierjét követően ugrott meg jelentősen!

Svájc is Windows 7-re vált át

Svájcban is bedőlni látszik az a sok éve húzódó projekt, (mint ahogy Ausztriában, Németországban és Oroszországban is) amely az ország közigazgatási rendszereit a Windows helyet Linuxra próbálták meg átállítani. A Linux bevezetésének már három éve be kellet volna fejeződnie, eddig húzták az időt, hogy bejelenthessék: a Linux helyett mégis inkább a Windows 7-re állnak majd át.

Október 11-én jön a Windows Phone 7

Október 11-én mutatják be a Windows Phone 7 végleges verzióját New Yorkban. Pocket Lintnek több forrás megerősítette a dátumot, és azt is, hogy a New York-i bemutatót világszerte lehet majd videón követni.

Újra veszélyben a Windowsok

Már a Microsoft is megerősítette, hogy terjedés közben azonosítottak egy új vírustípust, amely az eddig biztonságosabbnak tartott Windows-rendszereket is képes megfertőzni! Eddig ugyanis a Windows 64-bites változatai kompatibilitási okokból, a 32-bites Windows-okból pedig a hiányzó biztonsági technológia miatt mindeddig védettebbnek számítottak!
Windows 7 SP1 csak jövőre

Windows 7 SP1 csak jövőre

Sajnos a találgatások, hogy a Windows 7 első szervízcsomagja még indén megjelenik nem válik valóra. Ugyanis a Microsoft hivatalosan bejelentette hogy a Windows 7 SP1 csak 2011 első negyedévében fog megjelenni. A Windows 7 SP1 nem fog semmilyen rendkívüli újításokat hozni mindössze az eddig az operációs rendszerhez megjelent frissítéseket tartalmazza, egyetlen újítás a távoli gépek vezérlésében várható (3D támogatás, dinamikus memória támogatás).
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • Mai aktív:4
  • Szülinapos:8
  • Összes:15,140
  • Legújabb:Raynur
  • Vendég:5

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!