Windows 10 Redstone 4 Build 17112 előzetes

Megérkezett a hét második Windows 10 Redstone 4 előzetese a gyors beállításokat használó Windows Insider tesztelőknek, mely további apróbb fejlesztéseket és hibajavításokat hozott magával. Mindezen kívül azonban ebben az előzetesben akad pár új probléma is, amely miatt megfontolandó lehet a frissítés.

Windows 10 Redstone 4 Build 17110 előzetes

A héten a megszokottnál valamivel hamarabb vált elérhetővé az új Windows 10 előzetes. Ezúttal is a hamarosan elkészülő tavaszi alkotói kiadás, vagy kódnevén Redstone 4 előzetesből érkezett frissebb build, amely elsősorban további fejlesztéseket és hibajavításokat hozott, de némi újdonság a vállalati felhasználásnál is bekerült.

Windows 10 Redstone 4 Build 17107 előzetes

Még a hétvége előtt új Windows 10 előzetes került kiadásra, ezúttal a hamarosan érkező Redstone 4 kódnevű, vagy várhatóan a tavaszi alkotói frissítés elnevezést kapó rendszerből. Az egyre közeledő megjelenési időpontból kifolyólag, ebbe a rendszerbe már főképp hibajavítások kerültek.

Súlyos hibát javít az új iOS 11.2.6

Február 19-én az Apple új hibajavító frissítést adott ki nem csak az iOS 11, de a macOS, watchOS, és tvOS rendszereihez is. A biztonsági frissítés pedig kifejezetten egy speciális indiai karakter okozta problémára szolgál hibajavításként, amely a rendszer instabilitásához vezethetett.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

Bagoly19, loyalhudy, Driver

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!