Letöltések

Ad-Aware antivirus free 12.3.907.11571

Biztonsági szoftverek 618 letöltés 1 hozzászólás 3 értékelés
Az Ad-Aware megkeresi és semlegesíti a programokban, amely megkeresi és eltávolítja a memóriában, regisztrációs-adatbázisban és a merevlemezen található spyware, trójai, dialers, malware, hijaks, rootkit és egyéb kémprogram-modulokat.

K-Lite Codec Pack Mega 14.0.0

Kodek csomagok 1089 letöltés 3 hozzászólás 2 értékelés
Az egyik legnépszerűbb kodekcsomag, a K-Lite Codec Pack Mega legújabb kiadása. Segítségével szinte az összes létező formátumú Videót és Audio fájt lejátszhatjuk számítógépünkön. A kodekek, filterek szükségesek a multimédia fájlok lejátszásához.

Microsoft Windows and Office ISO Download Tool 5.29

Segédeszközök 1446 letöltés 11 hozzászólás 12 értékelés
Ez a program eredeti Windows, és Microsoft Office ISO képfájlokat tölt le a Microsoft szervereiről.

SeaMonkey 2.49.2

Böngészők és beépülők 401 letöltés 0 hozzászólás 2 értékelés
A SeaMonkey szabad, nyílt forrású és platformfüggetlen internetes szoftvercsomag. Egy újabb változata a korábbi Mozillának, annak forráskódjára építve.

LAV Filters 0.71

Kodek csomagok 1204 letöltés 0 hozzászólás 5 értékelés
LAV Filters minden összes szükséges kép, Felírat, videó és hang, Splitter dekóder/codec egyben. Az MPC-HC a LAV Filters-t tartalmazza és használja.

MPC - HC 1.7.14

Multimédia 450 letöltés 1 hozzászólás 4 értékelés
A Media Player Classic - HC egy remek, és nagyon kis mérettel rendelkező ingyenes médialejátszó Windowsra. A program ami szinte az összes létező Videó/Audió és Felírat Kodek típust támogatja. Magyar nyelv és ingyenesség jellemzi. Ez a Stabil verziója.

Codec Tweak Tool 6.2.7

Segédeszközök 12 letöltés 0 hozzászólás 0 értékelés
Ez a K-Lite Codec Pack csomag részét képező eszköz önálló változata.

DAEMON Tools Lite 10.7.1.0341.0

CD, DVD, Blu-ray 1149 letöltés 8 hozzászólás 6 értékelés
A DAEMON Tools Lite 10 egy kiváló virtuális CD és DVD kezelő szoftver, amelynek segítségével a lemezképeket virtuális meghajtóként illeszti a rendszerbe. Ismert ingyenes CD/DVD/BD emulátor.

Apache OpenOffice 4.1.5

Iroda 412 letöltés 0 hozzászólás 3 értékelés
Apache OpenOffice egy ingyenes és nyílt forrású irodai programcsomag.

Mozilla Firefox Beta 59.0b10

Böngészők és beépülők 2853 letöltés 17 hozzászólás 12 értékelés
Firefox Megbízható, Rugalmas, Gyors. A Firefox beta az egyik legnépszerűbb webböngésző Windowsra világszerte. A legújabb funkciók egy stabilabb környezetben Magyar nyelvű. Tesztelje a kiadásra váró funkciókat a legstabilabb, kiadás előtti változatban.

Google Chrome for Win 64.0.3282.167

Böngészők és beépülők 6783 letöltés 3 hozzászólás 27 értékelés
A Chrome letöltése Windows rendszerhez. A Google Chrome a Google saját által fejlesztett ingyenesen használható, számítógépeken, táblagépeken és okostelefonokon, laptopjához, táblagépéhez futó webböngésző, ami a Blink böngészőmotort használja.

CCleaner for Win 5.40

Segédeszközök 4376 letöltés 7 hozzászólás 16 értékelés
A CCleaner egy freeware és fizetős verzióban is elérhető program, amely optimalizálja a felhasználó számítógépét és eltávolítja a nem-használt, illetve szükségtelen fájlokat a merevlemezről.

ManyCam for Windows 6.2.0

Üzenetküldők 253 letöltés 1 hozzászólás 0 értékelés
A ManyCam for Windows lehetőséget biztosít, hogy a webkameránkat több programmal használhassuk egyidejűleg. Sugározza a webkamerája képét egyszerre a Yahoo-n, a Skype-on, az AIM-on, PalTalk-on és CamFrog-on.

LibreOffice for Win 6.0.1

Iroda 2296 letöltés 2 hozzászólás 5 értékelés
A szabad irodai programcsomag. A LibreOffice egy ingyenes teljesen önálló Office, otthoni vagy irodai alkalmazásra alkalmas programcsomag. A LibreOffice 32 és 64-bites verziója Windows-hoz.

MediaInfo 17.12

Segédeszközök 1200 letöltés 2 hozzászólás 7 értékelés
A MediaInfo műszaki és jelölési (tag) adatokat szolgáltat mozgókép- és hangfájlokról. A program szabad szoftver (ingyenes, forráskódja szabadon elérhető GPL vagy LGPL engedéllyel).
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

Lali, bandi1969

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!