Opera GX 73.0.3856.427

Értékelés: 3.8
Fájlméret: 89,5 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az Opera GX böngésző, amely teljes egészében a "hagyományos" Opera motorjára épül, de kialakításában és funkcióiban a játékosokra fókuszál. GX = Gamer Xtreme, a browser funkcióit pedig a fejlesztők szerint tényleg játékosokkal együtt alakították ki olyanra, ami valóban jól jön azoknak, akik egyébként is játékra használják a gépüket. Egyébként pontosan emiatt mások is profitálhatnak a dologból, és épp egy olyan területen, ahol a Chrome-ot minden piacvezetősége mellett is sokat szapulják.

cdn-production-opera-website.operacdn.com/staticfiles/assets/images/pages/gx/main/gx__default-view.287b5be39c17.png


Az Opera GX persze már külsőre is úgy néz ki, mint valami hipermodern gamer vezérlőszoftver felülete, de nem a külcsín a legfontosabb változtatás. Az oldalsávból ugyanis elérhető egy olyan gyorsmenü, amelyben szabályozhatjuk a böngésző RAM és CPU használatát. Ez egyébként is egy kényes terület, a versenytársak szoftverei képesek felfalni még a legerősebb számítógépek erőforrásait is, ha egymás mellett több ablakot tartanak nyitva, de ha egy gamer szeretne mondjuk az egyik monitorán játszani és közvetíteni a játékmenetét, a másikon pedig figyelemmel kísérni a streamet, a kommenteket és egyéb témákat, ideális választás lehet mindezt az Opera GX-ben tenni, ami nem fogja diavetítéshez hasonlóra lassítani a játékot.
Hozzászólások megtekintése (eddig 11 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
poka · 2 év
Sziasztok
Esetleg van valami valós ,magyar vélemény róla ? Smile
THX
bandi1969 · 2 év
poka · 2 év
Köszi ,ezt olvastam,személyes tapasztalat,hátha lesz valahol . Majd,ha nagyon ráérek tesztelem,kíváncsiságból.
bandi1969 · 2 év
A fiam már használja!
És úgy néz ki hogy bevált nála!
macilaci42 · 2 év
tele van reklámmal s akadozik
DarkZer0 · 2 év
Állítsd be azt nem fog Grin
Reklámblokkoló meg alapból van benne, csak be kell kapcsolni. Akinek meg nem elég az alapból benne lévő, telepítsen rá másikat. Nekem eddig bejön..
bandi1969 · 2 év
Azért van a blokkoló bővítmény!
A fiamnál simán megy ,pedig a gépe a középkategória alja!
Criosphinx · 2 év
Értem én, hogy BETA, de számomra már azt is égőnek tartom ha egy ALFA-ban sincs egy nyomorult kezdőlap gomb, ha csak én nem találom akkor sorryROFL
Tudom, hogy az új lapra beállítható, de én szeretem 1 kattintásra az aktuális lapon kicsapni a gyorshívót!
DJLaca · 2 év
Hogy mi hiányzik egy Alfa Rómeóból ? LOL Crazy rohadt gyors lett a böngésző ! Thumbs up

https://p1.picsto.re/y5S0L.jpg
p1.picsto.re/y5S0L.jpg
Criosphinx · 2 év
Oké...Csak azt nem értem ezt miért nekem írtad válaszbaROFL
Shipak · 1 hó
Operát (is) használok a 10 verziója óta. Volt egy kis kihagyás (kb. két év - a v.11 -> v.12 váltásnál - mert eltüntették a kedvencek funkciót - mi felhasználók pedig tüntettünk emiatt az Operánál...) Mióta megoldották ezt a kardinális kérdést, újra az Opera a default Smile Eddig béta verziókat használtam, de a legutóbbi hiba jelentésemet nem kezelték érdemben, ezért visszaálltam a stabil verzióra. Csak kíváncsiságból telepítettem a GX-et. Eddig nem tapasztaltam említésre méltó betöltési sebesség különbséget a normál és a GX verzió között. Egyéb funkcióit még nem próbáltam, idő hiány miatt.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (6)60 %
Nagyon jó (1)10 %
Jó (0)0 %
Átlagos (1)10 %
Gyenge (2)20 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

degu61, Matya
  • 8 Vendég
  • 116 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,000 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!