Java 8 Update 281

Értékelés: 4.6
Fájlméret: 69.74 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Java egy ingyenes böngésző kiegészítés, amely lényegében egy virtuális gép, és ez szükséges a Java programok futtatásához. Számos olyan alkalmazás és weboldal található, amelyek nem fognak működni, hacsak nincs telepítve a Java mint például a JDownloader. A Java gyors, biztonságos és megbízható. A Java elérhető még Windows, Solaris, Mac OS X és Linux rendszerre is.

A Java segítségével online játékokat játszhatunk, csetelhetünk, vagy akár üzleti alkalmazásokat futtathatunk asztali számítógépen vagy laptopon. Frissítsük a Java környezetét a fenti verzióval, hogy az alkalmazások stabilabban, biztonságosabban, gyorsabban futhassanak számítógépeinken és a kedvenc böngésző programjainkban. Kompatibilis böngészők többek közt az Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, Safari, Tor Browser, Microsoft Internet Explorer, Comodo Dragon, Torch Web Browser, Opera Béta, Avant Browser, UltraSurf, Dolphin3D Web Browser, Netscape Navigator, Web Freer, Visual Explorer lévők.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/java_welcome.jpg oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/java_finish.jpg
Hozzászólások megtekintése (eddig 6 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ttpityu · 3 év
Csak kíváncsiságból kérdezném, hogy a JAVA oldalán már látni 9.0.4-es verziót, az mi akar lenni, mert mindenhol a 8-as van , ott viszont nem írja, hogy próba verzió lenne. Sima halandónak odahaza akkor most melyik a jobb a 8 vagy 9?
dolfi · 3 év
Úgy tudom, hogy a 8-asból a 162-es verzió az egyik legfrissebb és ez a verzió használható XP-n is. Létezik a 9.0.4-es verzió is, ez azonban XP-n nem használható. Tehát, ha igaz, akkor a 8-as verzióhoz érkező frissítések azok, amik XP-hez is használhatók, az újabb 9-el kezdődő verziók pedig nem.
Ha nem jót írtam és valaki tud teljesen hivatalos és pontos infót, azt is megköszönöm (megköszönjük).
Zoli35 · 3 év
Honnan sikerült ilyeneket letölteni ? Smile Beírom googlen hogy java download és nem hozza be se a 9es se a 10es letöltését.
lacko9691 · 3 év
Van 9.0.4 és 10.0.1 telepítve nálamSmile
Ezek csak 64-esben vannakWink
lacko9691 · 3 év
http://jdk.java.net/11/
Most találtam 11-est de nem töltöm be. Szerintem a 9 helyett lett a tíz mert nem találom a 9-et.Smile

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (6)75 %
Nagyon jó (1)12.5 %
Jó (1)12.5 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Orol
  • 9 Vendég
  • 138 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,000 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!