Letöltések

SMPlayer 17.10.2

Multimédia 1306 letöltés 1 hozzászólás 1 értékelés
Az SMPlayer Free Media Player egy ingyenes multimédialejátszó program, amely rengeteg audio- és video formátumot támogat. Play all audio and video formats.

Stereoscopic Player 2.4.3

Multimédia 54 letöltés 1 hozzászólás 1 értékelés
Az alkalmazás képes kezelni szinte bármely ma elterjedt 3D-s videóformátumot, illetve azokat akár más megjelenítési módban is képes lejátszani.

MPC-BE 1.5.1

Multimédia 1801 letöltés 4 hozzászólás 3 értékelés
Az MPC-HC klónja MPC-BE (Nightly), HUN nyelvű. Az MPC-BE egy kis erőforrás igénnyel rendelkező filmlejátszó szoftver ami felirat letöltő funkciót, streaming támogatást is biztosít. Ez a Free alkal.. biztosítja az AVI, MPEG, SWF formátumokat is.

5KPlayer for Win 4.6

Multimédia 483 letöltés 2 hozzászólás 3 értékelés
Az 5KPlayer for Win egy kiterjedt tudással rendelkező videóletöltő és videólejátszó program, YouTube, Dailymotion, Vimeo, Vevo, Facebook, Metacafe, Myspace, Instagram stb. támogatással.

5KPlayer for Mac 4.3

Multimédia 103 letöltés 0 hozzászólás 0 értékelés
Az 5KPlayer for Mac Lejátssza az ön videóit minden nehézség nélkül.

MPC-HC Beta 1.7.13.65

Multimédia 794 letöltés 1 hozzászólás 1 értékelés
Ingyenes multimédia lejátszó program, Nightly Builds (Beta) verziója. Szinte az összes feliratok és videó/audio fájl lejátszására alkalmas. A program különlegessége: feliratok kezelése, beépített és bővíthető kodek (Pl.: K-Lite) csomagok. Magyar Nyelvű.

MPC - HC 1.7.13

Multimédia 265 letöltés 0 hozzászólás 0 értékelés
A Media Player Classic - HC egy remek, és nagyon kis mérettel rendelkező ingyenes médialejátszó Windowsra. A program ami szinte az összes létező Videó/Audió és Felírat Kodek típust támogatja. Magyar nyelv és ingyenesség jellemzi. Ez a Stabil verziója.

KMPlayer for Win 4.2.2.3

Multimédia 1201 letöltés 8 hozzászólás 4 értékelés
A KMPlayer egy Tökéletes, ingyenes multiformátumú médialejátszó Windows-ra, amely rengeteg multimédia tároló formátummal megbirkózik, többek között az alábbiakkal: VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, és QuickTime.

DivX Plus For Windows

Multimédia 793 letöltés 0 hozzászólás 2 értékelés
Komplett multimédiás lejátszó program, ami mindent tud amire szükségünk lehet egy jó minőségű digitális videó élvezetéhez mit pl.: Ultra HD, HEVC/H.265, H.264, MKV, MP4, AVI, MPEG-2, AAC, DLNA, VC-1,. Online telepítős csak azt tölti le amire szüksége van.

Daum PotPlayer 1.7.3795

Multimédia 1854 letöltés 6 hozzászólás 9 értékelés
Daum PotPlayer ingyenes multimédia lejátszó program 32 és 64-bites változata. Média lejátszó rengeteg videó és audió formátum ismeretével. Támogatja a 3D lejátszást is, extrém módon testre szabható.

AIMP for Windows 4.13 Build 1897

Multimédia 1226 letöltés 7 hozzászólás 4 értékelés
Az AIMP egy freeware audiolejátszó szoftver.

Kodi 17.4 Krypton

Multimédia 335 letöltés 2 hozzászólás 4 értékelés
A Kodi egy szabad és nyílt forráskódú, cross-platform digitális médialejátszó és Házi-Mozi PC szoftver, kiváló alternatívája a Microsoft által fejlesztett Windows Media Center-nek, és az Apple Front Row szoftverének.

Ashampoo® Slideshow Studio 2017 Free 1.0.1

Multimédia 60 letöltés 0 hozzászólás 0 értékelés
Jó diavetítés egy szempillantás alatt. Az Ashampoo Slideshow Studio 2017-el diavetítést készíthet képek dinamikus és hatékony bemutatására. Sok sablon, átmenet és a kiválasztott hatás lehetővé teszi a kreatív munkát és a minőségi eredményeket.

ZOOM PLAYER FREE 13.7

Multimédia 455 letöltés 2 hozzászólás 3 értékelés
A Zoom Player Free egy kiváló képességű média lejátszó.

VLC Media Player for Win 2.2.6

Multimédia 2700 letöltés 8 hozzászólás 12 értékelés
A VLC for Windows egy szabad és nyílt forráskódú platformfüggetlen multimédia-lejátszó és keretrendszer, amely lejátssza a legelterjedtebb multimédiás fájlokat, valamint DVD-ket, audio CD-ket, VCD-ket és különféle közvetítési protokollokat.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 6

dolfi, kornelgmk, elekilaci, ertner, sanyi76, figaro72

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!