BS.Player FREE 2.73

Értékelés: 4.2
Fájlméret: 10,1 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

BS.Player FREE - a legjobb multimédia lejátszó (DivX, HD és AVC videó, film, hang, DVD, YouTube) a világon!

A BSPlayer ™ egy olyan film és médialejátszó szoftver, amely támogatja az összes népszerű videó és audió médiafájl-típust, konténert és formátumot, mint például: WebM, Xvid, avi, mpg, mpeg-1, mpeg-2, mpeg-4, 3ivx, YouTube videófolyam (streaming), AVC HD (avchd lejátszó), QT QuickTime mov, RM Real media, OGM, Matroska , mkv, asf, wmv, DV, m1v, m2v, mp4, mpv, swf, vob and wav, mpa, mp1, mp2, mp3, Ogg, aac, aif, ram, wma, flv (Flash és YouTube Videó) és még sok más!

Mivel a lejátszónk a CPU feldolgozási erőforrásából csak keveset használ fel a multimédia-lejátszáshoz, ezért még azok számára is megfelel, akik kisebb teljesítményű számítógépekkel rendelkeznek. Most végre élvezheti a legjobb minőségű HD DVD és AVCHD formátumú filmek lejátszását minimális rendszerkövetelmények mellett. A BSPlayer képes bármely YouTube filmet közvetlenül az internetről lejátszani és elmenteni azokat a helyi lemezre.

A legfontosabb azonban az, hogy a BSPlayer ™, egy ingyenes média filmlejátszó, amelyet a világ multimédia piacára szántak és amelyet éppen ezért elláttak korszerű felirat opciókkal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a videótartalom feliratokkal együtt történő megtekintését olyan népszerű feliratformátumokban, mint például: MicroDVD .sub, VobSub .sub + .idx, SubViewer .sub, (Advanced) SubStation Alpha .ssa or .ass, SubRip .srt, VPlayer .txt... . A BSPlayer egyben AVCHD lejátszó is és a szalag nélküli digitális videokamerákban alkalmazott AVCHD (Advanced Video Codec High Definition) videó formátumú filmek lejátszását is lehetővé teszi. A BSPlayer képes automatikusan megkeresni és letölteni az éppen lejátszott videó feliratait, amennyiben ezek elérhetők.

bsplayer.com/media/images/dwnnew-free.jpg oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/bsplayer_v2701080-23z6duqa.jpg
Hozzászólások megtekintése (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ZORBON · 4 év
A BS.Player program a világ egyik legszarabb, leggagyibb videólejátszó programja
amit rettentően bánok, hogy egyáltalán kipróbáltam a gépemen...!!!
(A VLC-vel összehasonlítva a BS.Player afféle programzárvány egy algoritmusos hulladékkonténerből
...és nem több..!!!
Ti OPREND Szerkesztők!
Azért ennyire ne süllyedjetek már le, hogy efféle gagyi programo(ka)t ajánlotok-kínáltok
a letöltési oldalakon...!
Ne kelljen már csalódnom felőletek....!
ZORBON
Criosphinx · 3 év
@ZORBON

Látom 8 hónapja írtad, de azért reagálok...Tény hogy manapság már nem igen használják ezt, de az is tény hogy "gagyi" gépre ez is jó, főleg aki csak elindít 1 filmet végignézi azt csá.
Egyébként számomra a VLC sem egy csúcsszoftver, mitől is lenne az?!
Ha már filmezésre szánom magam akkor PowerDVD vagy Splash player, méghozzá azért mert nálam elengedhetetlen a "motion" funkció ezeknél a mai szar 24 fps-es, közeli kamerarántgatós filmeknélSickVomit

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (4)80 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)20 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 7 Vendég
  • 6 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 20,274 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!