Daum PotPlayer 210729 (21523)

Értékelés: 4.3
Fájlméret: 20,0 MB / 20,9 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Daum PotPlayer ingyenes multimédia lejátszó program. A lejátszó legnagyobb erőssége, hogy képes szinte minden ismert audio és videó formátum lejátszására anélkül, hogy korábban kodek-eket telepítenénk a számítógépre, és bizonyos esetekben akár sérült fájlokat is képes lejátszani. Az egyszerű lejátszás során is sok lehetőséget kínál fel a szoftver, mint például a képarány szabad változtatása, videó részletek ismétlése, a fájlok lejátszása sorban vagy véletlenszerűen, használhatunk szűrőket és a hangfalak beállításait is elérhetjük a főablakból.

A PotPlayer médialejátszó program a leginkább optimalizált hardver kihasználást biztosítja, amivel tényleg kihasználhatod számítógéped képességeit és élvezheted azt, amit megvettél. Természetesen a programban integrált profi equalizer található. Felhasználói felülete könnyen kezelhető akár a kezdők számára is.

Támogatót fájlformátumok:
3G2/3GP/3GP2/3GPP/AAC/AC3/AMR/AMV/APE/ASF/ASX/AVI/CUE/DAT/DIVX/DPG/DPL/DTS/DTSHD/DVR-MS/EAC3/EVO/FLAC/FLV/IFO/K3G/M1A/M1V/M2A/M2T/M2TS/M2V/M3U/M4A/M4B/M4P/M4V/MKA/MKV/MOD/MOV/MP2/MP2V/MP3/MP4/MPA/MPC/MPE/MPEG/MPG/MPL/MPLS/MPV2/MTS/NSR/NSV/OGG/OGM/OGV/PLS/QT/RA/RAM/RM/RMVB/RPM/SKM/SWF/TAK/TP/TPR/TRP/TS/VOB/WAV/WAX/WEBMWM/WMA/WMP/WMV/WMX/WV/WVX videókba ágyazott Text subtitles (SMI & SRT), DVD(Vobsub) and Blu-ray subtitles, ASS/SSA animation and SMI Ruby tags, etc. feliratformátumokat is.)

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/potplayer-1.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 8 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ttpityu · 6 év
Én anno a kodekek miatt az MPC-ről tértem át a VLC-re, de nem találtam jobbat azóta. Próbáltam pár lejátszót kíváncsiságból, de valahogy mindig visszatérek .. Smile
killjoy · 6 év
Én már egy jó ideje MPC-HC párti vagyok. Még nem volt olyan, amit nem tudtam volna vele lejátszani. Valahogy nekem a VLC nem jött be. A PotPlayerről viszont azt érdemes tudni, hogy az a fejlesztője, aki a KMPlayert (sokáig nekem az volt A VIDEOLEJÁTSZÓ) is készítette, amíg ez az új csapat át nem vette tőle a fejlesztést és tönkre nem vágta ugyanúgy, ahogy anno a Winamppal is történt. Régebben párszor már próbáltam a PP-t, de eddig mindig visszatértem az MPC-HC-ra, mert elég bugos volt. De most eddig (két nap intenzív videozás után) úgy tűnik, hogy megvan a trónkövetelő. Azért még nem törlöm az MPC-HC-t, de amit eddig nyújtott a PP, az tetszik. Az egyetlen bajom vele a kicsit lassú indulás, de ha egyszer elindult, akkor tökéletesen teszi a dolgát és egész könnyen konfigurálható.

A rendszerkövetelményekről pedig csak annyit: tökéletesen fut 2GB memóriával egy Atom N270-es procin.
SzakiLaci · 5 év
Ez telepít valami egyéb AdWare programot is magával?
Juxtapoz · 5 év
kedvenc lejátszóm mostanában
Csicso82 · 5 év
Ez most az egyik ha nem a legjobb lejátszó, elegánsabba VLC-nél és kisebb az erőforrásigénye is - RAM, CPU - Telepítésnél az összes kodeket fele lehet tenni és után már nincs hiányossága sem.
ojgy · 4 év
miért nem tudom feltenni??? felhasználót kér jelszóval együtt. előre köszönöm a választ üdv joe
Laci09 · 4 év
Semmilyen jelszót nem kér a letöltés pedig a PotPlayer szerverén történik.
Juxtapoz · 4 év
így van.. tökéletesen működik
nem kér semmilyen jelszót!

www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/03/05/65650.jpg

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (8)66.7 %
Nagyon jó (2)16.7 %
Jó (1)8.3 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)8.3 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 265 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 20,274 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!