AdAware antivirus free 12.3.915.11577

Értékelés: 4
Fájlméret: 2,5 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az Ad-Aware Free Antivirus valósidejű és másodlagos védelemként is alkalmazható antivírus szoftver. Az ingyenes verzió vírus, ransomware, kémprogramok és a kártevők sok további típusa ellen nyújt díjnyertes védelmet, valamint a letöltött állományok automatikus átvizsgálását biztosítja. Valós idejű védelme, ütemezési lehetőségei és automatikus frissítései miatt remek választás. Még játékmódot is kínál, hogy játék közben ne zavarjon minket értesítésekkel.

Az Adaware ingyenes verziója elegendő védelmet nyújt kémprogramok ellen, de ha szükségünk van a webes, e-mailes vagy hálózati védelmi funkciókra, akkor a fizetős változatot kell igénybe vennünk. A szoftver a magyar nyelvet is támogatja.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/adaware.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
knor1982 · 2 év
Tört vírusirtót feltenni kb. azzal egyenértékű, mintha vennél a bejárati ajtódra egymillióért egy hiper-szuper biztonságos zárat, de a hozzá való kulcsot a lábtörlőd alatt tartanád.
Csicso által javsoltak teljesen jók. Amit hozzám hoznak pc-ket "javítani" (értsd: tele vírussal meg optimalizáló programmal meg szeméttel), azokon első lépésben adwcleanerrel kezdek. Már önmagában is csodákat művel.

Otthoni gépemen fizetős (és nem tört) Emsisoft Anti-Malware ( https://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/ ) fut.
madmax56 · 11 hó
Összeakad-e a MSE-vel ?

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)25 %
Nagyon jó (1)25 %
Jó (0)0 %
Átlagos (1)25 %
Gyenge (1)25 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Szmiso
  • 14 Vendég
  • 156 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 18,557 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!