Kaspersky Free 19.0.0.1088ab

Értékelés: 22
Fájlméret: 2,4 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Kaspersky díjnyertes vírusvédelmi technológiáját szállító Kaspersky Antivirus ingyenes változata, ami fájlrendszer, webes és levelezés védelmet biztosít a felhasználók számára. A fizetős változathoz képest hiányzik belőle a szülői felügyelet, a biztonságos bankolás és a személyes adatok védelme, ugyanakkor még ebben a formájában is számos felhasználó számára lehet megfelelő megoldás otthoni környezetben. A Kaspersky Lab további termékei az Anti-Virus, Internet Security és a Total Security verzióit itt letöltheti.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/kaspersky_free-hu.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 20 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
PREDATOR · 2 év
Mikorra várható magyar nyelven?
Csicso82 · 2 év
Tettek már fel hasonló kérdést és konkrétat én sem találtam de a mi régiónkban "early october" -ben lesz elérhető amiből röviden én azt szűröm le ha novemberig nem lesz magyar nyelv akkor már nemigen. Az bíztató, hogy úgy tudom a fizetős verziókban van magyar nyelv és a free verzió felülete kb. megegyezik a fizetőssel egy két verzió inaktív stb.
gabesz1 · 2 év
Jól mondod, csak az első kettő él a Free verzióban,Vizsgálat, és Adatbázis frissítés és magyar..Wink
Csicso82 · 2 év
Pár napja használom és idáig tetszik. Érdemes a KSN-hez csatlakozni és engedni, hogy a böngészőbővítmény települjön ez egy elég jó webreputációs plugin ami keresésnél a találatok mellett kicsi zöld pajzs jellel jelzi ha megbízható az oldal, természetesen blokkolja is a kártékonynak ismert oldalakat erről van a neten teszt. Amit még ajánlok, hogy telepítés után nyugodtan töröljük a programok és szolgáltatások közül a Kaspersky Secure Connectiont ami egy VPN de fizetős és alapban csak 200MB-ot enged forgalmazni én simán letöröltem és semmi baja nem lett a Kaspersky Free-nek. A Kaspersky Secure Connection-t amúgy külön is elérhető ezért is külön programként található meg. Ha már mindenképpen VPN-t akarunk akkor vannak ingyenes megoldások persze nem nagy sebességűek és torrentezés mellette nem végezhető de egyébre jó pl. Hotspot shield stb. Vagy ha nagyon gonosz helyeken akarunk lézengeni akkor esetleg ott a TOR böngésző.
A memória igénye alapvetően alacsony és a felhasználói aktivitáshoz igazodik nekem volt már amikor leesett kb. 30MB-ra de van amikor felkúszik 80-ra nem vészes. A beállításai szerteágazóak és sokat lehet a védelem erősségén is javítani azáltal hogy a különböző csúszkák érzékenységét magasabbra húzza az ember. Nekem egy erős PC-n( i5 8GB ram) és egy gyenge 10 éves notin (core2duo 2gh 3gb ram ddr3-as ) is szépen fut és a notit kevésbé izzasztja mint az avast free, talán a PC-t is. Egy fontos hiányossága van, inaktív az ingyenes verzióban a SYSTEM WATCHER ami egy viselkedéselemző modul, de HIPS van benne. Remélhetőleg lesz egyre több teszt a neten ami rávilágít hogyan teljesít a főbb konkurenseivel szemben jelesül: Avast free, Comodo Cloud AV, 360 TSE, Tencent PC manager.

Külön kiemelném az adathalász védelmét ami az egyik fontos elem hiszen a gépünkkel nagyrészt böngészőn keresztül találkozunk kártékony kódokkal, ezt a PC MAG oldal emelte ki. Bár a kevesebb szolgáltatást is hiányolták én max a viselkedéselemzőt a többi nem szokott érdekelni vagy másképp oldom meg. Pl. online bankolás védelem, gyerekzár, stb.
bandi1969 · 2 év
Csicso82 Thumbs up
Csicso82 · 2 év
Valahogy én is így vagyok ezzel a chrome böngészőmet annyira belaktam, hogy van vagy 200 könyvjelzőm és úgymond erről a biztonsági zónából ritkán merészkedem ki akkor pedig mondjuk egy gugli keresés találatára amit lehet ismer ez a webreputációs kaspersky kiegészítő.
greendoki · 2 év
Nekem a fizetős verzió van már két éve nálam remekül teljesít,igaz nem is töltök le minden "szutykot" ill nem megyek megbízhatatlan honlapokra.
Csicso82 · 2 év
Spanyol és német nyelvű kezelőfelülettel már elérhető, amúgy bőven tudok annyira angolul, hogy nincs gondom vele de jobban esne ha lenne magyar kezelőfelület.
petfloyd · 2 év
Offline Installer ;https://usa.kaspersky.com/downloads/thank-you/free-antivirus-download
Nortek · 2 év
Külső meghajtóra telepített rendszerre, vagy WTG rendszerre nem telepíthető on/offline sem. Kár.
Nortek · 2 év
Próba
Csicso82 · 2 év
Mától magyar nyelven is le lehet tölteni, de még csak a Kaspersky fórumos regisztrációhoz kötött oldalon.
Csicso82 · 2 év
Spanyol és német nyelvű kezelőfelülettel már elérhető, amúgy bőven tudok annyira angolul, hogy nincs gondom vele de jobban esne ha lenne magyar kezelőfelület.
olhgbr · 2 év
Na végre, mától magyarul is.. Wink
killjoy · 2 év
Első blikkre tetszett. De később azt vettem észre, hogy nagyon lelassított egy csomó folyamatot. Gondoltam, akkor vissza az évek óta bevállt Avastra. Persze előtte szépen leszedem a Kasperskyt. Közel másfél órás szenvedés után sikerült csak teljesen eltávolítani. Brutálisan belemászott a rendszerbe és az uninstall kétszer is lefagyott. A telepítés 2-3 perc volt a letöltéssel együtt, az eltávolítás 30 perc alatt sem végzett, végül az egész rendszer úgy megállt, hogy újra kellett indítani. Az első dolga az volt, hogy mielőtt engedte volna elindulni a Windowst, visszapakolta magát, mondván, hogy nem fejeződött be az uninstall, így kijavította a sérült telepítést... Csak pislogtam, hogy ez most mi a fene... Végül a Kaspersky oldaláról leszedett külön eltávolító programmal takarítottam le, de az is majd fél óráig molyolt, pedig egy 7500-as i5 van a gépben, szóval nem mondanám annyira lassúnak.
pinyusz · 2 év
Szia!
Szeretném kérdezni tőled hogy SSD vagy HDD a rendszerpartíciód?
Ezek a tapasztalatok amit megosztottál,nálam akkor fordulnak elő ha HDD-re telepítettem fel a kasperskyt.
SSD-vel felvértezett gépeken az ellenkezőjét éreztem,egyáltalán nem lassította be a rendszert,szinte észre sem vettem
hogy a háttérben dolgozik.
makoj · 2 év
Jobb mint az ESET vírusirtója?
Satad · 2 év
Az ESET víruskergetője nem mindég veszi észre a trójai variánsokat. Legalább is nem mindet és a legtöbb buheramatyi licenszes már alapból trójais. Párszor megjártam vele azóta vagy kaspersky vagy avast. Avast a legjobb.
Csicso82 · 2 év
Nem. Legalábbis a Kaspersky Free-nél nem. A fizetős Kaspersky termékek jobbak de az ESET kisebb gépterhelésű és kevesebb bugot tartalmaz. Ingyenes vonalon nem rossz alternatíva pl. Panda free, BD free, Avira free helyett, de az Avast free-nél már nem jobb.
Satad · 2 év
Grin Na, miért is nem olyan jó a kaspersky free? Ugyan az a adatbázisa mint a nem free nek a különbség annyi, hogy nem társul hozzá + programcsoport. Tökéletes! A defendertől még ez is jobb.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (18)81.8 %
Nagyon jó (2)9.1 %
Jó (1)4.5 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)4.5 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

feroli, Ferenc25
  • 10 Vendég
  • 125 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 18,557 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!