Stereoscopic Player 2.4.3

Értékelés: 1
Fájlméret: 58,2 MB

Ismertető

A Stereoscopic Player egy igen nagy tudással bíró multimédiás szoftver, amely különlegességét a 3D videó megjelenítési módban lehet érzékelni. Az alkalmazás mellett ami még mindenképp szól, hogy Magyar nyelven is tud. Képnézegető funkcióval. Kezeli az AVI formátumot is.

Az alkalmazás képes kezelni szinte bármely ma elterjedt 3D-s videóformátumot, illetve azokat akár más megjelenítési módban is képes lejátszani. A támogatott megjelenítések: Nvidia 3D Vision, AMD Stereo Driver, Quad Buffered OpenGL, Sharp 3D Display, Side By Side, Over/Under, Sor interlész, Oszlop interlész, Anaglyph... A formátumokat tekintve a Stereoscopic Player támogatja a legnépszerűbbeket, Supports Video for Windows (*.AVI), MPEG-1 (*.MPG), MPEG-2 (*.MPG, *.M2TS, *.MTS, *.TS), MP4 (*.MP4), 3D Blu-ray files (*.SSIF), Windows Media (*.WMV, *.ASF), QuickTime (*.MOV), Material Exchange Format (*.MXF), Matroska (*.MKV) and Flash (*.FLV) and OGG, AVS. Ha ez nem volna elég akár képek megtekintését is rá lehet bízni. Itt kezeli a MPO, JPG, JPS, TIF, GIF, PNG, BMP, JPEG kimeneteket is.

A betallózott média elindítása előtt a Stereoscopic Player megkérdezi egy felugró dialógus ablakon, hogy milyen beállítás szerint jelenítse meg a tartalmat, ez alapértelmezés szerint 3D, ez ki is kapcsolható. Megjelenítőhöz is igazíthatóak videó kimenet. A vezérlőszerveket tekintve a jól megszokott megállítás, ugratás, szüneteltetés opciók fedezhetőek fel rajta.

A Stereoscopic Player egy igen nagy tudással bíró videólejátszó, multimédiás segéd ami képnézegető funkcióval, 3D videó támogatással bír. Minden fontosabb kodeket támogat. Email: office[at]3dtv.at

www.3dtv.at/Images/Screenshots/MainWindow.jpg

Supported languages:
  • Official languages: English, German
  • Languages added by users (translations might be incomplete): Spanish, French, Dutch, Portuguese (Brazilian), Italian, Russian, Japanese, Polish, Hungarian, Finnish. Thanks very much to Ignacio Aldazabal, Paupert Francois, Peter Jacobs, Marco Lopes, Daniele Pagliani, Vladimir Simchenko, Masuji Suto, Andrzej Waluk, Dr. Imre Zsolnai-Nagy and Tapio Hellman for doing these translations.
Csevegés (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zsombi33 2 hó
Még egy lejátszó , és nem is rossz + hun . Tetszett aki nem packot használ mint én annak ajánlom . Jobban tetszett mint a vlc - mondjuk az számomra nem volt tétel a k litle + mpchc kombóhoz ! Smile Csak azért nem kiváló , mert a képarány beállítás elsőre rémálom ! Sad

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (1)100 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

djbaler, Nortek, Lali

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!