XAMPP 7.2.12

Értékelés: 1
Fájlméret: 124 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A XAMPP teljesen ingyenes, könnyen telepíthető Apache disztribúció MariaDB, PHP és Perl komponenseket tartalmazva. A XAMPP nyílt forrású csomag úgy lett beállítva, hogy hihetetlenül egyszerű legyen a telepítése és használata.
Csevegés (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zsombi33 28 napja
Az XAMPP egy teljesen ingyenes, könnyen telepíthető Apache disztribúció, amely MySQL, PHP és Perl. Az XAMPP nyílt forráskódú csomagot hihetetlenül könnyű telepíteni és használni. Töltse le a XAMPP Offline Installer Setup!
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/de/XAMPP_Windows_10.PNG

Sokan saját tapasztalataikból tudják, hogy nem könnyű telepíteni egy Apache webszervert, és nehezebbé válik, ha hozzá akar adni a MySQL-t, a PHP-t és a Perl-ot. Az XAMPP célja, hogy könnyen telepíthető elosztást biztosítson a fejlesztőknek, hogy bejusson az Apache világába. Ahhoz, hogy a fejlesztők kényelmessé váljanak, az XAMPP minden bekapcsolt funkcióval konfigurálva van. XAMPP ingyenesen letölthető legújabb verzió Windows PC-hez. Az XAMPP offline telepítési telepítője. Kereskedelmi felhasználás esetén kérjük, tekintse meg a terméklicenceket, az XAMPP szempontjából a kereskedelmi felhasználás is ingyenes. Jelenleg Windows, Linux és Mac OS X disztribúciók vannak. A legnépszerűbb PHP dev csomag és teljesen ingyen.

Telepítse kedvenc alkalmazásait az XAMPP tetejére. A Bitnami egy ingyenes all-in-one eszközt kínál a Drupal, a Joomla !, a WordPress, a Magento, a MediaWiki, a sajátCloud, a phpBB, a Zurmo, az OpenCart, a Mautic, a Mahara és sok más népszerű nyílt forrású alkalmazás telepítésére az XAMPP tetején.
Elérhető XAMPP for Mac letöltés is.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 11 Vendég
  • 243 Tagok ma
  • 10 Szülinapos
  • 16,348 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!