Ashampoo Burning Studio 2021 1.22.5

Értékelés: 5
Fájlméret: 86,4 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az Ashampoo Burning Studio 2021 egy erőteljes író program CD-k, DVD-k és Blu-ray-k számára. A lemezíró-szoftver átveszi az összes adat, hang és videó gyors és biztonságos kiírását az összes üres helyen, beleértve a speciális adathordozókat, például a BDXL vagy a magas biztonságú adathordozókat. A zenei CD-k könnyen olvashatók, és a számokat automatikusan felismerik és megnevezik. A lemezborítók és tokok létrehozása szintén nem probléma. Audio CD-k és bármilyen lemezek kényelmes másolása is lehetséges. CD-fájlok másolásakor ez az író szoftver lejátszási listákat hozhat létre a zenefájlok későbbi lejátszásához a kívánt sorrendben. A nem lezárt lemezeket kívánságra lezárja. Ha az adatmennyiség túl nagy ahhoz, hogy csak egy üres lemezre férjen el, akkor a lemezek átívelésével több lemezre is elosztják. Ez azt jelenti, hogy akár nagy fénykép-, dokumentum- vagy dalgyűjtemények is írhatók és később biztonságosan helyreállíthatók. A lemezképek, például az ISO és a CUE / BIN felhasználói számára érdekes lehet a meglévő lemezképek létrehozásának, de böngészésének funkciója, ideértve a kép előnézeteit is. Az Ashampoo Burning Studio 2021 rendelkezik biztonsági mentési funkcióval is, amellyel fájlokat menthet bármilyen üres lemezre, USB-meghajtóra vagy merevlemezre. A mobiltelefonok, USB-meghajtók vagy kompatibilis táblagépek adatait szükség esetén az 1 kattintásos biztonsági másolattal együtt is el lehet menteni. A karcolásvédelemmel történő írás lehetővé teszi a fontos adatok későbbi kiolvasását akkor is, ha a felület sérült. Ebben a verzióban újdonság az új felszín és számos javítás az írás, a másolás és rippelés területén.

img.ashampoo.com/ashampoo.com_images/img/1/products/5910/hu/screenshots/scr-ashampoo-burning-studio-2021-main.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bandi1969 · 2 év
Köszi!
A legjobb!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (7)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

csaba54, Mészáros István
  • 4 Vendég
  • 119 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,061 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!