KMPlayer for PC 4.2.2.53

Értékelés: 3.8
Fájlméret: 47,2 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A KMPlayer egy kis erőforrás igényű, ám könnyű audio- és videolejátszó a Windowshoz amely segítségével egyszerűen és jó minőségben játszhatjuk le médiafájljainkat. Amely a különböző fájlformátumok széles skáláját támogatja, többek között az VCD, DVD, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, AVI, ASF, WMV, AVS, FLV, MKV, RTS, MPEG1, MPEG2, AAC, WMA7, WMA8, OGG etc 3D, 4K and UHD, RealMedia, és QuickTime. Több mint 24 nyelvű támogatás világszerte. A KMPlayer for Mac itt letölthető.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/kmplayerv4000.jpg

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/kmplayer-v4147.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 9 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MEHESFERENC · 6 év
Na, ki ismeri a képet ? Ez Yi San Korona-herceg ! Meg még mellette ott van Jeongjo király, Hong Felügyelő és Nam tisztviselő...
dolfi · 6 év
Sokáig ezt használtam, de a reklámok miatt és a frissítések kikapcsolásának megszüntetése után valahogy egyre rosszabb lett folyamatosan. Kipróbáltam ezt a verziót, de nálam a hang csúszik. Talán valamit elcsesztek benne a fejlesztők. (Igaz, az igazi fejlesztője már elég régen kiszállt, talán addíg működött rendesen.)SadThumbs down
waka · 6 év
KMPlayer_3.4.0.59_00_20121108085356
Ez a legjobb kiadásuk Grin
dolfi · 6 év
Ha jól tudom, akkor a 3.6.087 (2013.08.10) volt az utolsó verzió, ahol a frissítést még ki lehetett kapcsolni, s a különböző beállítások variálásával szép megjelenése volt a videóknak és még azok az átkozott reklámok sem voltak benne. Azt sokáig használtam, aztán egyszer frissítettem, utána egyre vacakabb lett. Szerencsére van egy hasonló beállítási lehetőségekkel rendelkező alternatívája, az eddig egész jó, az előbbi hátrányokból semmi sincs benne, jó lenne, ha így is maradna.
lacoka007 · 5 év
Egy kicsit sokára, de itt a megoldás. Először a videón látható dolgok megcsinálása, és utána az éppen használt tűzfalban is le kell tiltani, a KMPlayer ki, és bejövő dolgait. Ennyi , tökéletesen működik, a legújabb kiadással is.

https://www.youtube.com/watch?v=mQiIR...QiIR8unwn0
nnnnnn · 5 év
Daum PotPlayer a megoldás.
KMPlayer korábbi fejlesztőjének az új munkája.
Csicso82 · 4 év
Nem ajánlom, helyette a fentebb is említett DAUM POTPLAYER, a hivatalos oldalról 32 és 64 bites verzióban is. Revíziónak vetettem alá az ajánlásomat és sajnos a potplayerrel valamiért - már többször ütköztem ebbe a problémába - nem boldogult a feliratokkal minő meglepetés a vlc media player már a felirattal indította a filmet.
bandi1969 · 4 év
Inkább maradnék a filmnézéshez a Jetaudiónál.
Zenére meg az AIMP!Wink

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)50 %
Nagyon jó (1)16.7 %
Jó (1)16.7 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)16.7 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

samu32, donci4
  • 4 Vendég
  • 132 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 20,258 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!