KMPlayer for Win

Verzió:
4.2.2.3
Letöltve:
1201 letöltés
Beküldve:
2017.07.06

Licensz:
Ingyenes
Platform:
Windows 8.1, 8, 7, XP
Szerzői jogvédelem:
Copyright 2012-2014 KMP PANDORA.TV All right reserved.

A szerző hivatalos honlapja:
Oldal megnyitása
Változási lista:
Megtekintés
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

A KMPlayer egy kis erőforrás igényű, ám igen hasznos videólejátszó, amely segítségével egyszerűen és jó minőségben játszhatjuk le médiafájljainkat. A KMPlayer egy könnyű audio- és videolejátszó a Windowshoz, mely a különböző fájlformátumok széles skáláját támogatja, többek között az AVI, ASF, WMV, AVS, FLV, MKV, RTS, MPEG1, MPEG2, AAC, WMA7, WMA8, OGG etc 3D, 4K and UHD és sok továbbit. A KMPlayer for Mac itt letölthető.

A KMPlayer egy kis erőforrás igényű, ám igen hasznos videólejátszó, amely segítségével egyszerűen és jó minőségben játszhatjuk le médiafájljainkat. A program támogat szinte minden ismert formátumot, és lejátszásukhoz külön kodek-re sincsen szükség, mivel azokat integrálták a szoftverbe. Egyszerű felület, zökkenőmentes működés és sokoldalúság jellemzi ezt az ingyenesen letölthető médialejátszó alkalmazást.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/kmplayerv4000.jpg oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/kmplayer-v4147.png
Az alkalmazás segítségével természetesen lejátszhatunk audio és video fájlokat is, többek között Winamp, RealMedia és QuickTime formátumokat is. Kezeli a feliratokat, képes pillanatfelvételeket készíteni a lejátszott médiákból. Alkalmazhatunk különféle speciális effekteket is, lassíthatjuk vagy felgyorsíthatjuk a lejátszás sebességét, kedvencként jelölhetünk meg bizonyos intervallumokat, ismétléseket állíthatunk be. A KMPlayer kezelőfelülete könnyedén átlátható, és mivel a program sok - a billentyűk segítségével elérhető - gyorsparancsot (hotkey) alkalmaz, a rutinos felhasználók számára kényelmes és rendkívül gyors is.

A KMPlayer egy könnyű audió és videó videolejátszó a Windowshoz, mely a különböző fájlformátumok támogatót széles skáláját támogatja, többek között az DVD, AVI, MKV, MOV, MP4, 3GP, OGG THEORA, OGM, RMVB, WMV, MPEG1/2,MPEG-2, MPEG-4, VP3, VP5, VP6, H.263(+), H.264(AVC1), VOB, WMV. MP3. AC3, AAC, OGG, APE, MPC, FLAC, MOD, S3M, MTM, UMX, XM, IT, AMR, ALAC, SHN stb.) a beépített dekóder, illetve pluginok segítségével, directShow megoldása révén a Winamp, RealMedia és QuickTime formátumokat is könnyen kezeli. A szoftver extrái többek közt a komplett feliratkezelés, képelmentés, sérült AVI-k kezelése, HTTP adatok támogatása (pl. Google Video (GVI), Flash Video (FLV).

A KMPlayer alternatívájaként javasoljuk a VLC Media Player, Daum PotPlayer, vagy a szintén ingyenes Gom Media Player vagy MPC-HC alkalmazást. Ha egy testreszabható, könnyű, de mégis erős videolejátszót keresel, akkor a KMPlayer pontosan az, amire szükséged van.

Minimális rendszerkövetelmények:
Windows 2000/XP/Vista, (32bit)/Windows 7 (32bit)
Directx 9.0, / 30 MB Hely a merevlemezen
600 Mhz-es processzor
256 MB RAM
- HA műszaki problémákat tapasztal vagy kérdései vannak, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a email címen. (Angol Nyelven)

Title: KMPlayer Version 4.0 / Post: 2015-10-06
+ Main Splitter Upgrade
Previous Internal KMP Splitter upgraded to Internal LAV Splitter
Splitter Preferences Upgraded
Previous Gabest Splitter has been removed
- LAV Video/Audio Decoder has been updated
Version 0.66.0 Applied
+ Intel RealSense Compatible
+ KMP Thema Capability Added
- Language Updated (Brazil: Portuguese)
- Subtitle Windows Standard Output (GDI) process upgraded when in DirectDraw usage
- Korea: Flash Advertisements Removed
- Video thumbnail not in use set as default
imgcdn.pandora.tv/publishing/www.kmplayer.com/20160412/images/btn_en_official_download_over.png

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MEHESFERENC 2 év

Na, ki ismeri a képet ? Ez Yi San Korona-herceg ! Meg még mellette ott van Jeongjo király, Hong Felügyelő és Nam tisztviselő...
dolfi 2 év

Sokáig ezt használtam, de a reklámok miatt és a frissítések kikapcsolásának megszüntetése után valahogy egyre rosszabb lett folyamatosan. Kipróbáltam ezt a verziót, de nálam a hang csúszik. Talán valamit elcsesztek benne a fejlesztők. (Igaz, az igazi fejlesztője már elég régen kiszállt, talán addíg működött rendesen.)SadThumbs down
waka 2 év

KMPlayer_3.4.0.59_00_20121108085356
Ez a legjobb kiadásuk Grin
dolfi 2 év

Ha jól tudom, akkor a 3.6.087 (2013.08.10) volt az utolsó verzió, ahol a frissítést még ki lehetett kapcsolni, s a különböző beállítások variálásával szép megjelenése volt a videóknak és még azok az átkozott reklámok sem voltak benne. Azt sokáig használtam, aztán egyszer frissítettem, utána egyre vacakabb lett. Szerencsére van egy hasonló beállítási lehetőségekkel rendelkező alternatívája, az eddig egész jó, az előbbi hátrányokból semmi sincs benne, jó lenne, ha így is maradna.
lacoka007 12 hó

Egy kicsit sokára, de itt a megoldás. Először a videón látható dolgok megcsinálása, és utána az éppen használt tűzfalban is le kell tiltani, a KMPlayer ki, és bejövő dolgait. Ennyi , tökéletesen működik, a legújabb kiadással is.

https://www.youtube.com/watch?v=mQiIR...QiIR8unwn0
nnnnnn 11 hó

Daum PotPlayer a megoldás.
KMPlayer korábbi fejlesztőjének az új munkája.
Zsombi33 5 hó

XP-re jó a kis gépigény miatt ez tény ! ( tűzfalban elintézve persze )
Ismer pár fájlt de még alap , Még az Mpchc-t is többre tartom , Persze főleg ha K-litle mega packban van . Smile
Csicso82 5 hó

Nem ajánlom, helyette a fentebb is említett DAUM POTPLAYER, a hivatalos oldalról 32 és 64 bites verzióban is. Revíziónak vetettem alá az ajánlásomat és sajnos a potplayerrel valamiért - már többször ütköztem ebbe a problémába - nem boldogult a feliratokkal minő meglepetés a vlc media player már a felirattal indította a filmet.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)25 %
Nagyon jó (1)25 %
Jó (1)25 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)25 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

kornelgmk, elekilaci, ertner, figaro72

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!