Opera GX 89.0.4447.38

Értékelés: 3.8
Fájlméret: 89,5 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az Opera GX az Opera böngésző egy speciális, kifejezetten játékosok számára készült változata. A böngésző olyan egyedi funkciókat tartalmaz, mint a CPU, RAM és hálózati korlátozók, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki a játékból és a böngészésből egyaránt. A program Twitch integrációt, VPN klienst, ezen felül az oldalsávba integrálva könnyen elérhető benne a közösségi oldalak megtekintéséhez csevegő megoldást is biztosító ( Facebook, Telegram, Whatsapp és a Discord beszélgetésekhez). Ellenőrizze adatvédelmét és biztonságát az ingyenes, böngészőbe integrált VPN segítségével. Böngésszen kevesebb fejfájással és töltse be gyorsabban a webhelyeket a beépített privacy és reklámblokkoló modult is. Az Opera GX a Google Chromium platformjára épül, így kompatibilis bővítmények és pluginek állnak rendelkezésre, amikkel a böngésző még hatékonyabbá tehető.

Sajnos ezúttal csak Windowsra kapjuk, talán úgy gondolták, az az igazi gamer platform. Szóval a többi rendszeren egyelőre le kell róla mondani (de a GX Corner hírekben azért van PS, XBox, Mac játékokról infó egyaránt). Mindenesetre Windowson a PC-s játékokat kedvelőknek szinte kihagyhatatlan darab.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/opera_gx.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 9 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
poka · 3 év
Sziasztok
Esetleg van valami valós ,magyar vélemény róla ? Smile
THX
bandi1969 · 3 év
poka · 3 év
Köszi ,ezt olvastam,személyes tapasztalat,hátha lesz valahol . Majd,ha nagyon ráérek tesztelem,kíváncsiságból.
bandi1969 · 3 év
A fiam már használja!
És úgy néz ki hogy bevált nála!
macilaci42 · 3 év
tele van reklámmal s akadozik
DarkZer0 · 3 év
Állítsd be azt nem fog Grin
Reklámblokkoló meg alapból van benne, csak be kell kapcsolni. Akinek meg nem elég az alapból benne lévő, telepítsen rá másikat. Nekem eddig bejön..
bandi1969 · 3 év
Azért van a blokkoló bővítmény!
A fiamnál simán megy ,pedig a gépe a középkategória alja!
Shipak · 1 év
Operát (is) használok a 10 verziója óta. Volt egy kis kihagyás (kb. két év - a v.11 -> v.12 váltásnál - mert eltüntették a kedvencek funkciót - mi felhasználók pedig tüntettünk emiatt az Operánál...) Mióta megoldották ezt a kardinális kérdést, újra az Opera a default Smile Eddig béta verziókat használtam, de a legutóbbi hiba jelentésemet nem kezelték érdemben, ezért visszaálltam a stabil verzióra. Csak kíváncsiságból telepítettem a GX-et. Eddig nem tapasztaltam említésre méltó betöltési sebesség különbséget a normál és a GX verzió között. Egyéb funkcióit még nem próbáltam, idő hiány miatt.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (6)60 %
Nagyon jó (1)10 %
Jó (0)0 %
Átlagos (1)10 %
Gyenge (2)20 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

donci4
  • 3 Vendég
  • 83 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 21,041 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!