Inkscape 1.0.1

Értékelés: 0
Kategória: Képszerkesztők
Fájlméret: 89 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/inkscape.jpg

Az Inkscape egy ingyenes és nyílt forráskódú vektorgrafikus szerkesztő GNU / Linux, a Windows és a MacOS X rendszerekre. Gazdag funkciókkal rendelkezik, és széles körben használják művészi és technikai illusztrációkhoz, például rajzfilmekhez, clip art-okhoz, logókhoz, tipográfiához, diagramokhoz és folyamatábrákhoz. A vektorgrafikának köszönhetően éles nyomtatás és megjelenítés lehetséges akármekkora felbontásban, hiszen nincs rögzített számú pixel, mint a raszteres grafikáknál. Az Inkscape a szabványosított SVG fájlformátumot használja fő formátumként, amelyet számos más alkalmazás is támogat, beleértve a webböngészőket is.

Különféle fájlformátumokat képes importálni és exportálni, beleértve az SVG, AI, EPS, PDF, PS és PNG fájlokat. Átfogó szolgáltatásokkal, egyszerű interfésszel, többnyelvű támogatással rendelkezik, és kibővíthetővé lett tervezve; a felhasználók kiegészítőkkel szabhatják testre az Inkscape funkcionalitását.

Az Inkscape projekt folyamatosan növekvő nemzetközi felhasználói közösséggel rendelkezik, és számos tananyag létezik, amelyek segítenek az alkotások megkezdésében. A segítséget és támogatást a közösség biztosítja, és sokféle módon kapcsolódhat be, ha segíteni akar az Inkscape projekt fejlesztésében.
Hozzászólások megtekintése (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
szuper · 14 napja
Van hozzá magyar nyelvű, ingyenes könyv is, amely ITT elérhető...
poirot · 14 napja
Nagyon jó program, én is sokat használtam, bár nem vagyok benne annyira profi, de üzemi, egyszerű, saját rajzokra tökéletes.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 3 Vendég
  • 115 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 19,342 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!