Foxit Reader for Win 8.3.2

Értékelés: 2
Fájlméret: 51,8 MB / 33,1 MB

Ismertető

A Foxit Reader Windows-ra egy kisméretű, gyors és ingyenes PDF-néző program.

A Foxit Reader egy ingyenes PDF-néző program, amivel Acrobat formátumú fájlokat nyithatunk meg illetve nyomtathatunk. Fő erénye, hogy mérete elenyészően kicsi, gyors és felülete egyszerűen kezelhető. A Foxit Reader gyakorlatilag az Adobe Reader-nek egy alternatív változata. Mindent tud, ami egy PDF megtekintéséhez kell, nagyíthatunk a dokumentumon, elforgathatjuk azt, kereshetünk benne, több nyelven is használhatjuk.

A Foxit Reader egy kisméretű, gyors és ingyenes PDF-néző program. Megnyitja az Acrobat PDF-fájlokat, képes az oldalak nagyítására és elforgatására. A program támogatja a magyar nyelvet is, ehhez a Language menüpontban kell kiválasztani a magyar nyelvet és magától letölti illetve telepíti a szükséges nyelvi elemeket. Ebben az ingyenesen elérhető változatban még PDF fájlok létrehozására is van lehetőség.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/foxit_reader.jpg
Email:

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
killjoy 2 év
"A program támogatja a magyar nyelvet is..." Bár ne tenné. Elég gyalázatos minőségű fordítás lett. Senkinek nem javaslom a használatát, pedig azt írják, hogy Community fordítás, amik még jobbak is sokszor, mint a fizetős dolgok, de itt ez most egy baromi nagy kapufa lett... Pl. a Home menüt sikerült lefordítani "Haza"-nak, amiben van Hand, Szöveg kijelölése, Select Annitation, Pillanatkép, Actual Size, Fit Page és még sok más menüpont. Rémes! De közben meg a program maga baromi jó, szóval tessék használni, de ne akarjátok erőltetni a magyar nyelvet!
bandi1969 11 hó
Hát a magyar nyelv tényleg förtelem, de a progi jó!
Zsombi33 11 hó
Jónak néz ki ez is de az acrobat dc alap telepítő 48mb nem kellett hozzá wu még ki is töröltem az updatert arm autorun .... stb . Plusz a programdata acrobat setup méretes mappa sem kell ha felment , és jól megy ! Ennél meg 117mb az alap telepítő miben jobb vagy kisebb így , a telepített méret lenne kevesebb mint nálam a leírt módon a DC ? Mert ha igen lehet hogy váltanék ! Smile
muffin73 3 hó
Próbáld ki a PDF-XChange Viewer-t! Smile A telepítő 17 MB, a telepített méret 28 MB, 64 bites, magyar, gyors, szerkeszteni is tud.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (1)50 %
Gyenge (1)50 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

bene, Róbert123, bojkovska

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!