WinISO 7.1.1

Értékelés: 0
Fájlméret: 6.7 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A WinISO egy univerzális lemezkép kezelő alkalmazás amivel rengeteg hasznos szolgáltatáshoz lehet hozzáférni, lehet vele ISO fájlokat konvertálni/készíteni, szerkeszteni tartalmakat, de akár azokat közvetlenül lemezre írhatod. Hozzáadás esetén arra érdemes odafigyelni hogy ne lépjük át az 500MB méterhatárt mivel ingyenesen addig használható. A WinISO a világ egyik legelső ISO CD/DVD-kép szerkesztő szoftvere. Nemcsak konvertál BIN-t ISO-ba egyéb lemezkép formátumokba, ki is csomagol, szerkeszt, betölt, készít és kiír ISO képfájlokat. WinISO boot-olható CD, DVD, Blu-ray Disc képfájlokat képes készíteni, képes szerkeszteni a képfájlt is. Tartalmaz ISO szerkesztőt, ISO konvertálót, ISO készítőt, ISO írót, ISO kibontót és ISO emulálást.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/winiso7.png
Hozzászólások megtekintése (eddig 3 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bojkovska · 2 hó
Nem egészen értem miért került fel egy korlátozott képességű ""lemezkép kezelő alkalmazás,,. A program 500MB mérethatára miatt szinte semmire ne használható. A letöltések rovatban számos free "lemezkép kezelő alkalmazás,, tölthető le amelyek semmiben nem maradnadnak el tudásban a fizetős alkalmazásoktól. Szerintem.
bojkovska · 2 hó
Köszönöm szépen az infót. Nem sokkal elhamarakodott írásom után én is megtaláltam a fórumtémát. Van gondolatom a párhuzamos megjelenésről, de nem akarok kekecnek tünni. Nem kell első blinkre leírni mi van a fejembe. Mindkét írást köszönöm.
Virágozzék minden vírág! Egy olyan ember írja ezt, aki sajnos kifejezetten allergiás a virág pollenekre. IS. Minden nap gyógyszert kell szedni rá amelyek az évek során mindig veszitenek a hatásukból. Végigettem az allergia gyógyszer palettát. A négy oltásnak amit kaptam az egy év alatt érdekes módon lett egy olyan mellékhatása hogy szinte panaszmentes lettem a virágpollenekre. Nagyon is érdekel, hogy mennyi ideig tart ez az állapot.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 2 Vendég
  • 22 Tagok ma
  • 4 Szülinapos
  • 21,246 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!