IObit Advanced SystemCare 10 Ultimate

Verzió:
Nincs adat
Letöltve:
573 letöltés
Beküldve:
2016.12.28

Licensz:
Shareware (Ár: 9,755 Ft / Only $29.99)
Platform:
Windows XP/Vista/7/8/8.1/10
Szerzői jogvédelem:
© 2005 - 2017 IObit. All Rights Reserved.

A szerző hivatalos honlapja:
Nincs adat
Változási lista:
Nincs adat
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

Az Advanced SystemCare Ultimate egy biztonsági és optimalizáló csomag, amely tartalmaz szinte minden eszközt, amire szükséged lehet, hogy a PC-d a legjobb formáját nyújtsa. Az IObit's Advanced SystemCare-t váltja fel az Antivirus 2013-mal kiegészülve, ez a mindenre kiterjedő biztonsági és optimalizáló csomag.

Egy PC karbantartása félelmetes és fejfájással járó lehet, ha nem vagy hazzáértő felhasználó. Az IObit ezt figyelembe vette és megalkotta az Advanced SystemCare Ultimate-et, amely elég egyszerűen kezelhető a kezdők számára és elég erős szoftver a technikailag hozzáértőbb felhasználóknak is..

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/advanced_systemcare_ultimate_10_kp1.png oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/advanced_systemcare_ultimate_10_kp2.png
A 'Simple Mode'-ban (Egyszerű mód) az Advanced SystemCare Ultimate rendkívül egyszerűen használható. A főablak mutatja a PC-d aktuális állapotát, valamint az esetleges értesítéseket a szükséges tevékenységekről. Egy nagy gomb segítségével ellenőrizheted és optimalizálhatod a gépedet, anélkül, hogy bármilyen beállítással bajlódnod kellene.

Az 'Expert Mode'.ban (Szakértő mód) a hozzáértő felhasználók egy részletes listát kaphatnak arról, hogy pontosan mit is csinál az Advanced SystemCare Ultimate. Itt található néhány optimalizáló feladat, amit az Advanced SystemCare Ultimate végrehajt:

- Malware (kártevő) eltávolítás - Személyes adatok kitakarítása - Registry töredezettségmentesítése/javítása Defrag/Fix - Sebezhetőség javítása - Feleslegessé vált fájlok (Junk files) kitakarítása - Rendszer optimalizálás - Lemezellenőrzés - Lemeztöredezettség-mentesítés. Mint ahogyan más karbantartó és biztonsági csomagokat, az Advanced SystemCare Ultimate-et is ütemezhetjük, beállíthatjuk, hogy mikor induljon el a háttérben, így nem kell többé arra emlékezned, hogy karbantartsd a PC-d.. Mindenről gondoskodni fog, mialatt az eddigiekhez hasonlóan használod a számítógéped.

Az Advanced SystemCare Ultimate egyik érdekes funkciója a 'Turbo Boost' mód (Turbó fokozat), amellyel munkára vagy játékra optimalizálhatod a PC-d.A Turbo Boost-ot úgy is beállíthatod, hogy indításkor fusson le, így minden szükséges feladat elvégezhető lesz. Rengeteg beállítást megadhatsz, amellyel elérheted, hogy a PC-d úgy működjön, ahogyan azt te szeretnéd.

Az Advanced SystemCare Ultimate egy könnyen kezelhető widget-et is felrak, ami megmutatja a CPU és RAM felhasználást. Egy nyíllal kinyithatod ezt az ablakot, ahol megtudhatod a PC-d állapotát, valamint opcióként elindíthatsz egy ellenőrzést, tisztíthatod a RAM tartalmát vagy leállíthatod a számítógépet. Ez a widget remek lehet arra, hogy nyomon kövesd a rendszered erőforrásait és elindíts egyet az Advanced SystemCare Ultimate gyakori feladatai közül. Ha valami balul sülne el, az Advanced SystemCare Ultimate tartalmaz egy 'Rescue' (visszaállítás) eszközt. Innen létrehozhatsz vagy megtekinthetsz már létező rendszer-visszaállítási pontokat. A Registry fájlokról szintén biztonsági mentés készül, így visszaállíthatod őket, ha bármi baj történne. Ezek a funkciók azonban eléggé alapszintűek.. Jobb lenne, ha az Advanced SystemCare Ultimate tartalmazna egy átfogó megoldást a biztonsági másolat készítésére.

Az Advanced SystemCare Ultimate teljesítménye jó, bár a teljes ellenőrzés nagyon hosszú időbe telhet.. A karbantartás alatt az Advanced SystemCare Ultimate gyorsan dolgozott, még a lemezek töredezettség-mentesítésekor és a registry fájlok javításakor is. Azt is be lehet állítani, hogy az Advanced SystemCare Ultimate automatikusan kijavítsa a hibákat , anélkül, hogy a felhasználónak át kellene néznie, hogy miknek a javítására van szükség. Ezzel időt nyerhetsz és nem kell megtervezned, hogyan is tartsd karban a számítógéped. Az Advanced SystemCare Ultimate vírusirtója a BitDefender vírusírtó technológiáját kombinálja az IObit saját malware-észlelő rendszerével, hogy megvédje a PC-det. Az Advanced SystemCare Ultimate mellett futhat más vírusírtó, de a Windows Defendert - mely a Windows 8 alapértelmezett vírusírtója -, ki fogja kapcsolni.

Összességében az Advanced SystemCare Ultimate az egyik legátfogóbb biztonsági és optimalizáló csomag, mely elérhető a felhasználók számára. A jó teljesítmény és a könnyű használat miatt az Advanced SystemCare Ultimate-et csak ajánlani tudjuk.

Adatok
 • BitDefender vírusvédelem
 • IObit kártevők elleni keresőmotor
 • rendszeroptimalizálás
 • követés elleni és böngészővédelem
 • kártékony böngészőbeépülők és eszköztárak törlése
 • automatikusan induló programok kezelése
 • rendszertisztítás
 • turbó gyorsítás

Features:
 • Based on Dual engine: the award-winning BitDefender anti-virus engine and IObit anti-malware engine
 • Defends against possible virus infection, while speeds up PC rapidly in the meantime
 • Scans and detects more threats, proven by generally recognized testing organization
 • Fast scanning ability provides reliable protection against viruses, spyware and other threats
 • Real-time and proactive protection detects and stops all kinds of malicious behavior
 • Rapid virus database updates provides high-level of detection and keep your protection current
 • Scans and removes spyware and adware with the latest definition
 • Prevents spyware, hijackers and malicious websites with Surfing Protection Technology
 • Monitors PC performance in Real-time with Performance Monitor
 • Erases the history of all activities in your computer
 • Scans and fixes invalid and improper registry entries
 • Detects and removes invalid startup items
 • Searches and Cleans up unused Windows garbage
 • Repairs system configurations, Eliminates System Bottlenecks and Prevents Crashes
 • Tunes up Windows to improve both system and Internet performance, unleashes the power of your Windows
 • Analyzes and Shows detailed information of hardware and Windows
 • Two Modes to meet all user’s needs, finishes all work with one click, Super Easy to Use

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gabesz1 10 hó

Aki(k)nek aktiválási gondja lenne, egy kis segítség!
A tartalom megtekintéséhez bejelentkezés, vagy regisztráció szükséges.
Pali 10 hó

Hát, én nagyon nem rajongok ezért a termékért, de ha valakit érdekel, 3 napig ingyen és legálisan is beszerezhető a Pro termék a SharewareOnSale-ról (én nagyon sok terméket szereztem be arról az oldalról, nekem nagyon megéri onnan is, persze nem árt a vírusirtó a gépen, valamint csak dísz e-mail címmel szedem be):
http://sharewareonsale.com/s/advanced...e-pro-sale

Rejtett tartalom:

Advanced SystemCare 10 PRO

License Code:
777E83-5E019-E3D18-D4174
OR
9DD29-5F077-BC199-E2374


Igaz, ezt a 10-es verziót még sosem futtattam le a Win10-emen, de inkább nem is merem, jó nekem a Wise Care 365 is (ami szintén SharewareOnSale-ről szereztem be).

szerk.: Na jó, csak kipróbálom, ha már ingyen van......

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (1)16.7 %
Átlagos (1)16.7 %
Gyenge (4)66.7 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

kornelgmk, elekilaci, ertner, figaro72

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!