Adobe Acrobat Reader DC 2019.008.20071

Értékelés: 9
Kategória: Iroda
Fájlméret: 156 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az Adobe Acrobat Reader DC (régebbi nevén Adobe Reader). Megérkezett a teljesen új Acrobat DC. A teljesen új Acrobat DC, az elektronikus aláírási szolgáltatások, a mobilalkalmazások és a tetszetős felhasználói felület forradalmian új dokumentumkezelési technológiát kínál. És mostantól elérhető Windows-on is.

Az Adobe Acrobat Reader DC szoftver jelenti azt az ingyenes globális szabványt, amely a PDF-dokumentumok megbízható megtekintéséhez, nyomtatásához és megjegyzésekkel való kiegészítéséhez szükséges. Ez most összekapcsolódik az Adobe Dokumentumfelhővel – megkönnyítve ezzel a különböző számítógépeken és mobileszközökön folytatott munkát. Ez az egyetlen olyan PDF-megjelenítő program, amely képes bármilyen típusú PDF-tartalom megnyitására és kezelésére, beleértve az űrlapokat és a multimédiát is.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/acrobat_reader_dc.png

Az Acrobat DC az Acrobat legújabb verziója az Acrobat XI után. Ez a tökéletes PDF-megoldás, hogy legfontosabb dokumentumaival bárhol dolgozhasson. Az Acrobat DC teljesen újra lett gondolva hatékony, új képességekkel és megdöbbentően egyszerű felhasználói élményt nyújtva, ami következetesen működik asztali, mobil eszközökön és az interneten - beleértve az érintésérzékeny eszközöket.

Az Acrobat DC az Adobe Document Cloud szolgáltatással együtt teljes körű megoldás arra, hogy legfontosabb dokumentumaival bárhol dolgozhasson. A teljesen új Acrobat DC egyszerűbb felhasználói élményhez lett teljesen újra tervezve. Dolgozhat az Acrobat DC programmal csak az asztalon, vagy megvásárolhat egy előfizetést, hogy kihasználja a további képességeket, melyek az új Adobe Document Cloud (DC) szolgáltatásokkal válnak elérhetővé. Az Acrobat DC tökéletesen beépül az Office 365, Office 2013, Office 2010 és Office 2007 alkalmazásokba.

Megjegyzés: A szoftver telepítését az adott gép vírusirtójának engedélyeznie kell. Szükség lehet a vírusirtó szoftver átmeneti letiltására.
Csevegés (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
expa 3 év
Ez a verzió de jó lett! Villámgyors végre...
opus25 1 év
Aktiválni is kellene, vagy ingyenes?
Driver 1 év
Ez a verzió ingyenes.
bandi1969 1 év
Köszi!Thumbs up
Zsombi33 1 év
Szerettem ezt a programot , de ha nem kell a pdf-et csak olvasni . Abban az esetben a böngészők kiszorították , és gyorsabbak ( megismételném ha olvasás csak a célunk ) másként még hasznos !
Példa külső pdf böngészőben ( vagy akár online )
i.imgur.com/iEUTa6j.jpg
Smile S3 fordítóval megdobva szépen magyarul fel is olvassa a kijelölt pdf- oldalakat ! Smile

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (6)66.7 %
Nagyon jó (3)33.3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Legújabb letöltések

Online tagok: 3

asdf10, HOHI, Arwena63

  • 13 Vendég
  • 239 Tagok ma
  • 13 Szülinapos
  • 16,172 Összes tag

MegaDance

In Memoriam
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!