Waterfox 56.2.10

Értékelés: 6
Fájlméret: 71,6 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Waterfox nem más, mint a Mozilla Firefox nemhivatalos, 64 bites változata Mac OS X operációs rendszerekre. A fejlesztői egyetlen szempontot tartottak szem előtt: a sebességet. Éppen ezért Intel C++ Compiler-rel fordították és a fordítás során számos optimalizációt SSE3, /O3 kapcsoló, jemalloc, Intel Math Library stb. használtak. A Waterfox-szal az összes Firefox add-on, extension használható, így az Adobe Flash, Java, Microsoft Silverlight is.
Csevegés (eddig 15 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
raczviktor · 4 év
tapasztalatok?
Oreg · 3 év
Nem működik, el se indul, rosszindulatúnak minősíti a Chrome vagy valami más (csak Avast alapvédelmem van, minden más lassító "védelem" kikapcsolva).
sipcsa · 3 év
Nekem müködik elégjónak tünik csak még a magyarítás nem sikerült.
jenike5 · 3 év
Szuper!
Barangolo · 3 év
Jó lenne de a magyarosítás nem működik!
lacus · 3 év
A helyes magyarítás menete:

Töltsd le a nyelvi kiegészítő csomagot fent a leírás után megtalálod. A letöltött hu.xpi fájlt telepítsd a Waterfox alá[color=#0033ff] (egyszerűen húzd bele a böngésző ablakba).

Ezt követően a böngészőben nyisd meg a about:config oldalt, keresd meg a general.useragent.locale opciót módosítsd hu-HU-ra és indítsd újra a böngészőt.

Remélem sikerült segíteni.

És ha szeretnéd, hogy a gépeléskor beírt szövegeid is magyarul ellenőrizze. Telepítsd innen a nyelvi kiegészítőt:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/hungarian-dictionary/

Telepítés: az oldalon kattints a "+Add to Firefox" zöld gombra. Letöltődik a kiegészítő, kétszer kattints rá, és kattints a "Telepítés" gombra. Kész.

Használd örömmel
sciro · 3 év
nem kompatibilis a nyelvi pack ami a 43-as nem 44.0.2-es. "http://download.cnet.com/Waterfox-64-Bit/3001-2356_4-75575521.html?hlndr=1" Ezzel magyar.
Balalajka · 3 év
A Menü nem vált magyarra?
fatale · 3 év
Működik kifogástalan de nekem nem tűnik sokkal gyorsabbnak a Firefoxnál.
g0302 · 3 év
Nem értem,hogy miért nem sikerül a magyarítás egyeseknek. Teljesen ugyanaz a menete,mint a Cyberfoxnál. (ha valaki ismert tudja,miről beszélek).

Idézet

A magyarítás menete: Miután letöltöttük és telepítettük a magyar nyelvi csomagot, a böngészőben nyissuk meg az about:config oldalt, majd a general.useragent.locate opciót módosítsuk en-HU-ra és indítsuk újra a böngészőt.

Ez a leírás jó ahogy Laci09 leírta.
Ha a Waterfoxal töltöd le a nyelvi fájlt,nem kell semmit sehova húzkodni,telepíti maga ahova kell.
Az about:configban én hu-ra módosítottam ugyanúgy,ahogy Cyberfoxnál.
Böngésző bezár/újraindít és kész.
Ennyi.
i.imgur.com/GSBfn5l.png
DarkZer0 · 2 év
Bírom, hogy gyengének minősítik, mert egy sz..ros nyelvi fájlt nem tudnak beleintegrálni, pedig le is írták...
JDboy · 2 év
Nem értem hogy amikor egy új verzió letöltésére van lehetőség akkor miért szerepelnek alatta az 1 évvel ezelőtti verzióhoz szóló kommentek! Sőt ahogy látom még akad 2 éves is. És az újabbnál már remélhetőleg javítva lettek az esetleges problémák, így oka fogyottá válhattak az előzőhöz írtak.
DarkZer0 · 2 év
Azért kedves @JDboy, mert a hozzászólások nem törlődnek, csupán csak a verziót frissítik.
JDboy · 2 év
Igen, ezt magamtól is gondoltam. Ennek az oka, és értelme nem egyértelmű, kedves @DarkZer0 És szerintem nem is praktikus így.
Etuka · 2 év
Hát nagy öröm számomra,hogy hajnalok - hajnalán sikerült a magyarítást megoldanom..Nagyon szépen köszönöm a kis fotós mutatást ami nagy segítséget jelentett a számomra..Egy kis fotóval is szeretném az eredményt mutatni..
[img] http://kepkezelo.com/images/axxt8ujadmf28avw9vef.png [/img]

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)50 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (3)50 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!