BS.Player FREE 2.72

Értékelés: 4
Fájlméret: 10,1 MB

Ismertető

BS.Player FREE - a legjobb multimédia lejátszó (DivX, HD és AVC videó, film, hang, DVD, YouTube) a világon!

A BSPlayer ™ lejátszót több mint 70 millió multimédia felhasználó alkalmazza világszerte és több mint 90 nyelvre fordították már le. Az INGYEN letölthető változatunk letöltéseinek száma meghaladja a versenyképes médialejátszók és a fizetős WebM vagy DVD lejátszók összes letöltéseinek összegét. Mivel a lejátszónk a CPU feldolgozási erőforrásából csak keveset használ fel a multimédia-lejátszáshoz, ezért még azok számára is megfelel, akik kisebb teljesítményű számítógépekkel rendelkeznek. Most végre élvezheti a legjobb minőségű HD DVD és AVCHD formátumú filmek lejátszását minimális rendszerkövetelmények mellett. A BSPlayer képes bármely YouTube filmet közvetlenül az internetről lejátszani és elmenteni azokat a helyi lemezre.

A legfontosabb azonban az, hogy a BSPlayer ™, egy ingyenes média filmlejátszó, amelyet a világ multimédia piacára szántak és amelyet éppen ezért elláttak korszerű felirat opciókkal, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a videótartalom feliratokkal együtt történő megtekintését olyan népszerű feliratformátumokban, mint például: MicroDVD .sub, VobSub .sub + .idx, SubViewer .sub, (Advanced) SubStation Alpha .ssa or .ass, SubRip .srt, VPlayer .txt... . A BSPlayer egyben AVCHD lejátszó is és a szalag nélküli digitális videokamerákban alkalmazott AVCHD (Advanced Video Codec High Definition) videó formátumú filmek lejátszását is lehetővé teszi. A BSPlayer képes automatikusan megkeresni és letölteni az éppen lejátszott videó feliratait, amennyiben ezek elérhetők.

A BSPlayer ™ egy olyan film és médialejátszó szoftver, amely támogatja az összes népszerű videó és audió médiafájl-típust, konténert és formátumot, mint például: WebM, Xvid, avi, mpg, mpeg-1, mpeg-2, mpeg-4, 3ivx, YouTube videófolyam (streaming), AVC HD (avchd lejátszó), QT QuickTime mov, RM Real media, OGM, Matroska , mkv, asf, wmv, DV, m1v, m2v, mp4, mpv, swf, vob and wav, mpa, mp1, mp2, mp3, Ogg, aac, aif, ram, wma, flv (Flash és YouTube Videó) és még sok más!

bsplayer.com/media/images/dwnnew-free.jpg oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/bsplayer_v2701080-23z6duqa.jpg

A legjobb multimédia lejátszó – ezt Önök maguk mondták!
A BSPlayer használata mindig könnyű volt és a műszakilag olyan tökéletes, amennyire csak lehet. Önök bebizonyították, hogy a fenti állítás igaz. A BSPlayer legalább egy óriási, ugyanakkor egyszerű előnnyel rendelkezik – méghozzá azzal, hogy MŰKÖDIK!A lejátszó nagyon hatékonyan használja a processzort és a RAM-ot is, ezért még azok is élvezhetik a minőségi videólejátszást és a tökéletes hangot, akik kisebb teljesítményű számítógépekkel rendelkeznek.Milyen fájlformátumokat támogat?

Videó: WebM, avi, mpeg 1, mpeg 2, xvid, 3ivx, ogm, matroska, mkv, asf, wmv, DV, m1v, m2v, mov, mp4, mpv, QT, rm, SWF, vob...Audió: wav, mpa, mp1, mp2, mp3, ogg, aac, aif, ram, wma, pls, m3u ...

A legjobb eszköz a multimédia-tartalom kezelésére és sokszorosítására
Egészen a kezdeteitől, a BSPlayer igazán a világ egyik legjobb videólejátszója volt. Az új verzióval még ennél is tovább kívántunk menni. A legjobb multimédia-tartalom kezelő és lejátszó eszközt akartuk megalkotni a videó, audió, TV és rádió (analóg és web-alapú) programokhoz, teletexthez, podcastokhoz and webcastokhoz és az élő-adatfolyamra épülő (live-streaming) alkalmazáshoz.Büszkék vagyunk arra, hogy mindezt elértük az új BSPlayer 2.71 verzióval.

Észrevett bármi újat? Mi ezt úgy hívjuk, az "okos megjelenés"
Nagyon is tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy egy filmlejátszó minősége sokkal fontosabb, mint az ötletes külső, de akkor is... Önök egy új, csinosabb, modernebb, de legfőképpen felhasználó-barátabb megjelenésű BSPlayert látnak. Okos megjelenésnek nevezzük, mert könnyű hozzáférést biztosít az összes leggyakrabban használt funkcióhoz és művelethez.A számítógép rajongókat és a számítógépek használatában kevésbé jártas felhasználóinkat is szem előtt tartva, egy olyan modern megjelenést hoztunk létre, amely új mércét állít fel az ilyen alkalmazások megtervezéséhez és lehetőséget biztosít az ingyenes lejátszónk egyszerű és intuitív használatához.
Csevegés (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ZORBON 17 napja
A BS.Player program a világ egyik legszarabb, leggagyibb videólejátszó programja
amit rettentően bánok, hogy egyáltalán kipróbáltam a gépemen...!!!
(A VLC-vel összehasonlítva a BS.Player afféle programzárvány egy algoritmusos hulladékkonténerből
...és nem több..!!!
Ti OPREND Szerkesztők!
Azért ennyire ne süllyedjetek már le, hogy efféle gagyi programo(ka)t ajánlotok-kínáltok
a letöltési oldalakon...!
Ne kelljen már csalódnom felőletek....!
ZORBON

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)75 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)25 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 6

Mesant, klrt, opus25, Robi789, bandi1969, Laci09

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!