Daum PotPlayer

Verzió:
1.7.3795
Letöltve:
1854 letöltés
Beküldve:
2017.06.29

Licensz:
Ingyenes
Platform:
Windows 8.1, 8, 7, Vista, XP
Szerzői jogvédelem:
Copyright Daum Communications. All rights reserved.

A szerző hivatalos honlapja:
Nincs adat
Változási lista:
Megtekintés
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

Daum PotPlayer ingyenes multimédia lejátszó program 32 és 64-bites változata. Ingyenes multimédia lejátszó program VÉGLEGES verziója, amely rengeteg formátummal megbirkózik. A PotPlayer egy professzionális multimédiás program, ami rengeteg speciális beállítást, testre szabhatóságot, hatalmas kodek támogatottságot szolgáltat, emellett teljes kompatibilitással futtatható Windows 10 operációs rendszeren is. Magyar nyelven is használható.

A Daum PotPlayer elsősorban egy médialejátszó, amely azzal emelkedik ki a konkurencia tömegéből, hogy beépített kodek-jei segítségével képes kezelni a legtöbb ismert videó formátumot, ezek kézi telepítésére nincsen szükség. A program nem csak ingyenesen letölthető és felhasználható, de könnyedén testre szabható és igényeinkhez igazítható is, emellett támogatja a legtöbb ismert videórögzítő eszközt. Felhasználói felülete könnyen kezelhető akár a kezdők számára is.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/potplayer-1.png oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/potplayer-2.jpg
A lejátszót a Daum kifejezetten Microsoft Windows operációs rendszerekre fejlesztette ki. A lejátszó legnagyobb erőssége, hogy képes szinte minden ismert videó formátum lejátszására anélkül, hogy korábban kodek-eket telepítenénk a számítógépre. A hagyományos lejátszókhoz képest látszólag nem sok újítás kínál, használata azonban kényelmes, kezelőfelülete letisztult, kisméretű és a rendszererőforrásokat is alig veszi igénybe. Beállításai segítségével a lejátszást könnyedén testre szabhatjuk, kezelését könnyű megszokni.

A Potplayer lejátszási listája alapból a programmal együtt nyílik meg, s számos szerkesztési opciót kínál fel. Az egyszerű lejátszás során is sok lehetőséget kínál fel a szoftver, mint például a képarány szabad változtatása, videó részletek ismétlése, a fájlok lejátszása sorban vagy véletlenszerűen, használhatunk szűrőket és a hangfalak beállításait is elérhetjük a főablakból. Természetesen a programban integrált equalizer található. A program támogatja a legtöbb ismert audio és videó formátumot, és bizonyos esetekben akár sérült fájlokat is képes lejátszani, a félbehagyott videókat pedig onnan folytathatjuk, ahol felfüggesztettük a lejátszást.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/potplayer_yisan_bylacihd.jpg oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/potplayer_rebels0200_720p_bylacihd.jpg

Összességében a program rendkívül sok lehetőséget ad arra, hogy testreszabjuk a lejátszást, mégsem veszünk el az opciók tengerében. A PotPlayer alternatívájaként még javasolni tudom a VLC Media Player szoftverét ami skinezhető felületet, kis erőforrás igényt nyújt. Ha mindenképp meg kellene nevezni egy másik ígéretes szoftvert akkor az a Media Player Classic Home Cinema lenne, nem is érdemes róla túl sokat beszélni, ki kell próbálni!

Támogatót fájlformátumok:
3G2/3GP/3GP2/3GPP/AAC/AC3/AMR/AMV/APE/ASF/ASX/AVI/CUE/DAT/DIVX/DPG/DPL/DTS/
DTSHD/DVR-MS/EAC3/EVO/FLAC/FLV/IFO/K3G/M1A/M1V/M2A/M2T/M2TS/M2V/M3U/M4A/M4B/M4P
/M4V/MKA/MKV/MOD/MOV/MP2/MP2V/MP3/MP4/MPA/MPC/MPE/MPEG/MPG/MPL/MPLS/MPV2/MTS/
NSR/NSV/OGG/OGM/OGV/PLS/QT/RA/RAM/RM/RMVB/RPM/SKM/SWF/TAK/TP/TPR/TRP/TS/VOB/WAV/
WAX/WEBMWM/WMA/WMP/WMV/WMX/WV/WVX videókba ágyazott Text subtitles (SMI & SRT), DVD(Vobsub) and Blu-ray subtitles, ASS/SSA animation and SMI Ruby tags, etc. feliratformátumokat is.)

System Requirements
- 1500 MHz-es Processzor.
- 512 MB RAM memória vagy több.
- GPU 64 MB vagy több memória.
- 60 MB szabad hely a merevlemezen.
- 32 vagy 64 bites hardver architektúra (x86 vagy x64).
Open Codec for PotPlayer Letöltés:
The PotPlayer Codec Pack had been included in a distribution package before but it was separated while launching a global version to avoid license issues. If not installed, PotPlayer won't decode AAC/AAC LATM/AC3/EAC3/TrueHD/MLP/DTS and some functions won't work at all.

PotPlayer additional codec pack (you need to manually check if the codec is updated) whenever a new version is released in case the installing procedure is skipped in the last setup. Installing the additional codec in the last setup will automatically check the procedure on behalf of you. It will not be installed again if not required.
oprend.hu/images/letoltes-x32.png oprend.hu/images/letoltes-x64.png
Nyelv: Magyar, Angol, Stb.. / Email: / CONTACT US: / Magyar fordítás: Zityi

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ttpityu 2 év

Én anno a kodekek miatt az MPC-ről tértem át a VLC-re, de nem találtam jobbat azóta. Próbáltam pár lejátszót kíváncsiságból, de valahogy mindig visszatérek .. Smile
killjoy 2 év

Én már egy jó ideje MPC-HC párti vagyok. Még nem volt olyan, amit nem tudtam volna vele lejátszani. Valahogy nekem a VLC nem jött be. A PotPlayerről viszont azt érdemes tudni, hogy az a fejlesztője, aki a KMPlayert (sokáig nekem az volt A VIDEOLEJÁTSZÓ) is készítette, amíg ez az új csapat át nem vette tőle a fejlesztést és tönkre nem vágta ugyanúgy, ahogy anno a Winamppal is történt. Régebben párszor már próbáltam a PP-t, de eddig mindig visszatértem az MPC-HC-ra, mert elég bugos volt. De most eddig (két nap intenzív videozás után) úgy tűnik, hogy megvan a trónkövetelő. Azért még nem törlöm az MPC-HC-t, de amit eddig nyújtott a PP, az tetszik. Az egyetlen bajom vele a kicsit lassú indulás, de ha egyszer elindult, akkor tökéletesen teszi a dolgát és egész könnyen konfigurálható.

A rendszerkövetelményekről pedig csak annyit: tökéletesen fut 2GB memóriával egy Atom N270-es procin.
SzakiLaci 1 év

Ez telepít valami egyéb AdWare programot is magával?
Juxtapoz 1 év

kedvenc lejátszóm mostanában
Csicso82 11 hó

Ez most az egyik ha nem a legjobb lejátszó, elegánsabba VLC-nél és kisebb az erőforrásigénye is - RAM, CPU - Telepítésnél az összes kodeket fele lehet tenni és után már nincs hiányossága sem.
ojgy 7 hó

miért nem tudom feltenni??? felhasználót kér jelszóval együtt. előre köszönöm a választ üdv joe

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (7)77.8 %
Nagyon jó (2)22.2 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

elekilaci, Otyoci, bumerang

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!