Multi Commander 7.3.0 (Build 2360)

Értékelés: 3
Fájlméret: 6,4-7,1 MB / 7,5 MB

Ismertető

A Multi Commander egy ingyenes kétpaneles fájlkezelő, amely rengeteg beépített funkcióval rendelkezik, mint például a képmegjelenítő, képkezelő, ftp-kliens, konvertáló (kép, audio..). Beépített ID3 szerkesztő is megtalálható hanganyagoknál.

A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. Free alkalmazásként vehető igénybe, tartalmaz még ZIP kezelőt is.

Az alkalmazás segítségével a lehető legegyszerűbbé válik a fájlok mozgatása, elsősorban azok számára javasolt akik a feladatra keresnek segédet, de nem szeretnének vagyonokat költeni.
multicommander.com/res/MCOverview_CmdAlt_750.png
Továbbá tartalmaz beépített tömörítő és kicsomagoló segédet, képnézegetőt, és videó segédeket illetve kapott egy registry editort is. A Multi Commander az első indulása után felajánlja hogy milyen felülettel szeretnéd használni, itt a hagyományos stíluson felül, Windows intéző jelleget, vagy egyéni, kézzel konfigurált kinézetet biztosít.

A navigáláson felül a legalapvetőbb munkafolyamatok végrehajthatóak, törölhetünk, mozgathatunk, átnevezhetünk, csak hogy a fontosabbakat említsük. Képes a duplikált elemek listázására, hozzáférhetsz a regisztrációs adatbázis elemeihez. Abban is eltér az átlagos FTP szoftverektől, hogy a funkciókat biztosító menüpontok a panel alatt találhatóak, így átláthatóbb elrendezést kapunk. A Multi Commander beszerezhető hordozható kivitelben is így több gépen is használhatjuk, egy USB kulcsról futtatva. Ingyenes.

Multi Commander Összefoglaló:
- OP.: Windows XP / 2003 / Vista / Server 2008 (R2) / 7 / 8.x / 10 / Server 2012 (R2)
- Paneles fájlkezelő alkalmazás
- beszerezhető hordozható változatban is
- egyszerű, átlátható, felhasználói felület
- az indításakor megadható hogy milyen felülettel szeretnéd igénybe venni
- a legalapvetőbb fájlműveletek támogatása
- ZIP kezelő, kép editor, registry kezelő között szövegszerkesztő, meghajtók tartalmához, számológép, stb.
- Magyar nyelv
Csevegés (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)33.3 %
Nagyon jó (1)33.3 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)33.3 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

ice63, Zsombi33, Lali, ivanyi005

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!