Ad-Aware antivirus free 12.3.915.11577

Értékelés: 5
Fájlméret: 2,5 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az Ad-Aware Free Antivirus valósidejű és másodlagos védelemként is alkalmazható antivírus szoftver. Az ingyenes verzió vírus, ransomware, kémprogramok és a kártevők sok további típusa ellen nyújt díjnyertes védelmet, valamint a letöltött állományok automatikus átvizsgálását biztosítja. További funkciók eléréséhez azonban a fizetős verzió megvásárlása szükséges. A szoftver a magyar nyelvet is támogatja.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/adaware.png
Csevegés (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zsombi33 · 11 hó
Jónak tűnik , de nem lép át a W10 defenderén . Ezekre alapból az is képes .
Talán W7-re még felpakolnám . Smile
Csicso82 · 11 hó
Ez az a program aminek nincs értelme: Ha ingyenes valós idejű kell akkor: avast, comodo Ha fizetős valós idejű kell akkor: Emsisoft, Bitdefender HA ingyenes/fizetős kiegészítő védelem kell (nem fut rezidens módban) akkor: Adwcleaner, Emsisoft Emergency Kit, MBAM, Hitman Pro, Zemana AM.
DJLaca · 11 hó
Tehát a NOD32 -t meg sem mered említeni - ami meg sok minden mástól is megvéd, sőt ! Csoda , hogy a Malwarebytes -t megemlítetted .
Gratulálok Csicsórikám !

Remélem nem sok helyen osztod az észt ...
Csicso82 · 7 hó
A NOD32 crack-elve lejárt adatbázissal az igazi csak neked DÉ JÉ Lászlau.
knor1982 · 7 hó
Tört vírusirtót feltenni kb. azzal egyenértékű, mintha vennél a bejárati ajtódra egymillióért egy hiper-szuper biztonságos zárat, de a hozzá való kulcsot a lábtörlőd alatt tartanád.
Csicso által javsoltak teljesen jók. Amit hozzám hoznak pc-ket "javítani" (értsd: tele vírussal meg optimalizáló programmal meg szeméttel), azokon első lépésben adwcleanerrel kezdek. Már önmagában is csodákat művel.

Otthoni gépemen fizetős (és nem tört) Emsisoft Anti-Malware ( https://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/ ) fut.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)20 %
Nagyon jó (1)20 %
Jó (1)20 %
Átlagos (1)20 %
Gyenge (1)20 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Vivid

  • 10 Vendég
  • 56 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 16,553 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!