Microsoft DirectX 9.0c

Értékelés: 0
Kategória: Segédeszközök
Fájlméret: 95,6 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Javítsa fel számítógépe teljesítményét DirectX-szel. A DirectX a Microsoft futtatókörnyezete, megléte elengedhetetlen a különféle multimédiás alkalmazások, háromdimenziós szoftverek és játékok problémamentes használatához. Ez a legfrissebb verzió.

A DirectX olyan Windows-összetevők gyűjteménye, amely lehetővé teszi, hogy a szoftverek (elsősorban a játékok) közvetlenül együttműködjenek a video- és audiohardverekkel. A DirectX-et használó játékok hatékonyabban használhatják a hardverbe épített multimédiás gyorsítókat, amely összességében jobb minőségű multimédiás élményt garantál. DX11-et támogató grafikus kártyák használata esetén ezen felül hardveres tesszelláció (ehhez a “Tessellation Package” letöltése szükséges), Parallax Occlusion Mapping támogatás, valamint látványbeli javulás lesz látható a következő technológiákban: depth of field, particles, SSDO, árnyékok, elmosódás, víz.

kepkezelo.com/images/aol8mdakb1oycwadfpcl.gif
A DX11 frissítés egy ingyenes vizuális kiegészítő, mely magába foglalja a DirectX 11 támogatást, valamint számos DX11 és DX9 sebesség és látványoptimalizálást. Az új textúracsomag nagyobb felbontású, élesebb textúrákat ad hozzá valamennyi játékbeli elemhez. A csomag DX9 és DX11 módban is alkalmazható, ám alapkövetelmény a legalább 1 vagy 2 GB memóriával ellátott videokártya, valamint a 64 bites operációs rendszer.

A DirectX jellemzői
Tessellation: A tesselation a grafikus processzor (GPU) szintjén megvalósuló funkció, amely folyamatosabb görbe felületeket eredményez, így részletgazdagabb kép érhető el, például élethűbb szereplők népesíthetik be a játékok világát.

Többszálúság: Ennek a képességnek köszönhetően a játékok több processzoron is futhatnak a többmagos CPU egységeken, így a fejlesztők jobban ki tudják aknázni a többmagos CPU-k nagyobb teljesítményét. Ezáltal nagyobb képkocka-gyakoriság érhető el, egyúttal a képek részletgazdagsága is fokozható.

DirectCompute: A fejlesztők kiaknázhatják bizonyos videokártyák teljesítményét arra, hogy gyorsítsák a játékok és az egyéb alkalmazások futását. Ennek köszönhetően javul a grafika, de a videószerkesztéshez hasonló egyéb számítógépes tevékenységek is gyorsulnak a Windows 7/8/10 rendszerű számítógépeken.
Csevegés (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!