NVIDIA PhysX System Software 9.19.0218

Értékelés: 6
Kategória: Illesztőprogramok
Fájlméret: 27,7 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Sok játék fizikai motorja szoftveres vagy – a megfelelő kártya meglétekor – hardveres gyorsítással használja az NVIDIA meghajtóprogramját, ezért a csomag telepítése minden játékos gépen ajánlott (tehát AMD/ATI mellé is). A letöltés az NVIDIA FTP Server-én történik.

Az NVIDIA PhysX System Software is, amely a minimum 256 MB memóriával rendelkező GeForce 9‑series, to 100, 400 és 900, 1000, 2000 Series/szériás grafikus kártyákat, illetve az AGEIA Physx processzort támogatja. Új és Régi Játékon is használható az új PhysX. Dinamikus vizuális effektusok: fantasztikus robbanások, hulló törmelék, realisztkus víz és életszerű karakterek.

Az NVIDIA egy új és friss PhysX meghajtót jelentett be, amely kompatibilis az AGEIA PhysX processzorokkal és CUDA-képes GeForce grafikus magokkal. A 9.16 verzió csak 28 MB, és Windows XP, Windows Vista and Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 egyaránt használható, legyen szó 32- vagy 64 bites rendszerről. A videó tanúbizonysága szerint a PhysX nem csupán arról tesz, hogy a Például: Batman Arkham Origins, Witcher 3 atmoszférája sokkal magával ragadóbb legyen, de olyan effekteket (füst, köd, fények, árnyékok stb.) biztosít a játékosok számára, amelyek hatására várhatóan a játékélmény is megnő.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/physx_in_call_of_duty_ghosts_nvidia_hairworks.jpg

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/physx_in_ghost_recon_advanced_warfighter_2-kp1.jpg oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/physx_in_ghost_recon_advanced_warfighter_2-kp2.jpg
Csevegés (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Laci09 · 3 év
Zsombi33: Köszi Smile
Funker · 5 hó
GeForce GTX 1080 Ti mellé ezt most rakjam fel?

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)50 %
Nagyon jó (1)16.7 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (2)33.3 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 4

kisscom, tüske, loyalhudy, Vivid
  • 7 Vendég
  • 114 Tagok ma
  • 6 Szülinapos
  • 17,058 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!