K-Lite Codec Pack Update 14.6.0

Értékelés: 10
Kategória: Kodek csomagok
Fájlméret: 15,8 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az egyik legnépszerűbb kodekcsomag Update Packs (KLCP). A K-Lite Codec Pack - Update Packs Le frissíti Basic | Standard | Full Vagy Mega kodekek a legújabb verzióra. Ez nem egy önálló telepítő. Basic/Standard/Full/Mega már telepítve kell lennie. A csomagban megtalálható a Media Player Classic Home Cinema lejátszó is (Angol nyelvű). A telepítés során a MyStart toolbar telepítését és a MyStart böngésző kezdőoldalnak való beállítását nem javasoljuk. A csomag gyakran frissül, így az esetleges hibák gyors javítása kodekek frissessége garantált. Böngésszen a További Multimédia lejátszók között.

Megjegyzés: Először teletelepíts fel a Basic/Standard/Full/Mega Válasz közülük egyet és telepítsd a K-Lite Update Pack-ot és kész. A K-Lite Update Pack nem szűkséges az Audió és Videó fájlok lejátszásához de Feltétlenül szükséges Basic/Standard/Full vagy Mega Telepítése.

Update for:
  • K-Lite Codec Pack 14.5.5 and newer (Basic/Standard/Full/Mega)
Changelog:
  • Updated MPC-HC to version 1.8.3.8
  • Updated MediaInfo Lite to version 18.12
  • MPC-HC is now able to download online streams using: Menu > File > Save a Copy

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/klcp_update_1203_20160314.jpg

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/codec_tweak_tool.png
Csevegés (eddig 7 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
trabi · 3 év
Felesleges elég csak a vlc-t telepíteni visz mindent.
Lali · 3 év
Ezt csak te gondolod így, van aki csak a MPC-ben hisz..
A VLC-ben manapság sok a probléma: pl a filmnézés közben van egy zöld csík, + ha külsős vagy nem rendszer meghajtóról megy a film, időközönként szürke pixel hibák jelennek meg..
Ennyit a VLC-ről...

www.kephost.com/images/2016/05/30/Kepkivagas2b8e0.png
Pali · 3 év
Sajnos a VLC már nem olyan jó, mint anno...
Én is azt használom ugyan, de van benne bőven hiba (főleg a Linuxos verzión is előfordul, hogy más lejátszók gond nélkül elboldogulnak, a VLC meg csak rinyál, egyes funkciók amik régen működtek, most már használhatatlanok tudnak lenni, tapasztalatom szerint).

Igaz, én csak Shark Codecet raktam fel VLC és Foobar2000 mellé, de arra amire kell, arra bőven elég nekem.
Zsombi33 · 2 év
A Mega pack tökéletes én a megát használom , az ac3 filter equvalisere miatt a hangtónusa is ízlésünk szerintire alakítható .
A színeket fényerőt kontrasztot stb , pedig egyszerű beállítani a beépített mpc hc-t megnyitva .
Jobb klikk a képbe beállítások , egyébb beállítások , és máris monitorunk fényerejéhez kontrasztjához megfelelő látványvilágot állíthatunk be a csúszkákon . ( csak pause és play kombináció után lép életbe a változás ) Az is színpatikus hogy a képbe kattintva is működik a pillanat megállj , ez hosszabb felíratoknál jól jön pár másodpercre hogy nem kell a gombot keresve időt veszteni .
Az sem utolsó dolog hogy a felírat a film mellet azonos néven , azonnal társul ! És egyszerre akárhány lejátszó futtatása is beállítható , a filmben való lejátszási idő megjegyzése is ! Mindez stabilan hibátlanul kis helyigénnyel és VLC és társaihoz mérten , töredéke gépigénnyel !

Habár a K-litle a kedvenc , de az update packot feleslegesnek érzem , még nem láttam hallottam lejátszásban hogy hibáznának !
Elég gyakori az új kiadás is , ( Ezért nekem elég a k litle mega update nélkül , de ez csak egyéni véleményem ) Aki nem cseréli néha az egész pakkot frissebbre , annak bizony tényleg hasznos lehet egyszer egy ilyen csomag . Ha hibát tapasztalna ( amit nem fog ) vagy ha új fájltípust adnának hozzá ! Minden esetre szép feltöltés ! Smile
g0302 · 2 év
Én nem igazán vagyok "filmnézős fajta" ezért nekem elég a VLC. Régebben a K-Lite Codec Pack Mega-t használtam éppen az állandó frissítés tette valahogy bizalmatlanná mert mint ahogy írtam amire én használtam,ott semmi újat nem vettem észre.
Ezért maradt a VLC.
Zsombi33 · 2 év
Mostantól másként látom , a hibajavítás része nem árt . Innentől mindig a mega pack után küldőm ! Smile
dolfi · 2 év
Az updateket nem véletlenül adják ki, pl. ehhez is van már 13.3.4 update. A kodeket használó programok is változnak, de maga a kodek is fejlesztés alatt van, ezért készülnek az updatek. Az szerintem sokkal nagy baj lenne, ha nem követné a program a változásokat és nem fejlesztenék, akkor már értelmét vesztené az egész.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (5)50 %
Nagyon jó (1)10 %
Jó (0)0 %
Átlagos (1)10 %
Gyenge (3)30 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

oroszlán

  • 5 Vendég
  • 61 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 16,553 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!