K-Lite Codec Pack Update 14.9.2

Értékelés: 10
Kategória: Kodek csomagok
Fájlméret: 15,8 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Az egyik legnépszerűbb kodekcsomag Update Packs (KLCP). A K-Lite Codec Pack - Update Packs Le frissíti Basic | Standard | Full Vagy Mega kodekek a legújabb verzióra. Ez nem egy önálló telepítő. Basic/Standard/Full/Mega már telepítve kell lennie. A csomagban megtalálható a Media Player Classic Home Cinema lejátszó is (Angol nyelvű). A telepítés során a MyStart toolbar telepítését és a MyStart böngésző kezdőoldalnak való beállítását nem javasoljuk. A csomag gyakran frissül, így az esetleges hibák gyors javítása kodekek frissessége garantált. Böngésszen a További Multimédia lejátszók között.

Megjegyzés: Először teletelepíts fel a Basic/Standard/Full/Mega Válasz közülük egyet és telepítsd a K-Lite Update Pack-ot és kész. A K-Lite Update Pack nem szűkséges az Audió és Videó fájlok lejátszásához de Feltétlenül szükséges Basic/Standard/Full vagy Mega Telepítése.

Update for:
  • K-Lite Codec Pack 14.9.0 and newer (Basic/Standard/Full/Mega)
Changelog:
  • Updated LAV Filters to version 0.74.1-12-g4abe0
  • Updated MediaInfo Lite to version 19.04

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/klcp_update_1203_20160314.jpg

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/codec_tweak_tool.png
Csevegés (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
trabi · 3 év
Felesleges elég csak a vlc-t telepíteni visz mindent.
Lali · 3 év
Ezt csak te gondolod így, van aki csak a MPC-ben hisz..
A VLC-ben manapság sok a probléma: pl a filmnézés közben van egy zöld csík, + ha külsős vagy nem rendszer meghajtóról megy a film, időközönként szürke pixel hibák jelennek meg..
Ennyit a VLC-ről...

www.kephost.com/images/2016/05/30/Kepkivagas2b8e0.png
Pali · 3 év
Sajnos a VLC már nem olyan jó, mint anno...
Én is azt használom ugyan, de van benne bőven hiba (főleg a Linuxos verzión is előfordul, hogy más lejátszók gond nélkül elboldogulnak, a VLC meg csak rinyál, egyes funkciók amik régen működtek, most már használhatatlanok tudnak lenni, tapasztalatom szerint).

Igaz, én csak Shark Codecet raktam fel VLC és Foobar2000 mellé, de arra amire kell, arra bőven elég nekem.
g0302 · 3 év
Én nem igazán vagyok "filmnézős fajta" ezért nekem elég a VLC. Régebben a K-Lite Codec Pack Mega-t használtam éppen az állandó frissítés tette valahogy bizalmatlanná mert mint ahogy írtam amire én használtam,ott semmi újat nem vettem észre.
Ezért maradt a VLC.
dolfi · 2 év
Az updateket nem véletlenül adják ki, pl. ehhez is van már 13.3.4 update. A kodeket használó programok is változnak, de maga a kodek is fejlesztés alatt van, ezért készülnek az updatek. Az szerintem sokkal nagy baj lenne, ha nem követné a program a változásokat és nem fejlesztenék, akkor már értelmét vesztené az egész.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (5)50 %
Nagyon jó (1)10 %
Jó (0)0 %
Átlagos (1)10 %
Gyenge (3)30 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!