Display Driver Uninstaller

Verzió:
17.0.7.6
Letöltve:
2202 letöltés
Beküldve:
2017.10.15

Licensz:
Ingyenes
Platform:
Windows XP/Vista/7/8/8.1/10
Szerzői jogvédelem:
© 2017 Wagnard

A szerző hivatalos honlapja:
Nincs adat
Változási lista:
Nincs adat
Szerző:
Laci09Laci09

Leírás

A Display Driver Uninstaller segítségével a legmakacsabb videokártya drivereket is törölhetjük (NVIDIA, AMD, Intel). AMD és NVIDIA videokártyák alól tudja kipucolni a meghajtóprogramot. Jól jöhet kártya-váltáskor, vagy driver-frissítés előtt. Display Driver Uninstaller (DDU) egy Illesztőprogram (NVIDIA/AMD) eltávolító / takarító kijelző illesztőprogramokhoz.

Annyit tesz, hogy eltávolítja a kijelző illesztőprogramját az Eszközkezelőből, az aktuális és minden régebbi illesztőprogramt a Windows illesztőprogram tárolóból, valamint az NVIDIA/AMD szolgáltatásokat is. Az eszköz alkalmazása után a Windowson szinte a friss újratelepítés érzése lesz úrrá. Ez az eszköz hasonló a Driver Sweeperhez + elvégezi a fentebb említett extra dolgokat. Ha gondod akadna egy régebbi vagy újabb illesztőprogram telepítésével, próbáld ezt ki, mivel többen is jelentették, hogy megoldotta a gondjaikat.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/ddu.png

AJÁNLOTT HASZNÁLAT:
- Személy szerint azt tanácsolom, hogy kapcsolódj le az internetről, mert néha az eltávolítás után a Windows Update újratelepítheti az illesztőprogramot az engedélyed nélkül...
- Ez az eszköz normál módban is használható, de a legjobb stabilitás érdekében a DDU használata csökkentett módban ajánlott.
- Szeretnénk visszajelzést kapni tőled. Mondd el, hogy sikerült-e a művelet vagy sem. Készíts mentést vagy rendszervisszaállítást (de általában elég biztonságosnak kell lennie).
- Ha a illesztőprogram problémád van vagy volt, és ez az eszköz segített megoldani, kérlek oszd meg az eredményt. Megjegyzés: az NVIDIA/AMD-nek ehhez semmi köze, nem dolgozunk az NVIDIA/AMD-nek, ők pedig nem vonhatók felelősségre bármely esetleges kár vagy hiba esetén, ami a rendszeredet éri.

Készítette: Wagnard.
Társtulajdonos: Shady7557
Tesztelő: Dellon132
Logók: juanchacin
Hatalmas köszönet Jackalitonak egy ajándék AMD 7850-ért.

Köszönet Helge Kleinnek (http://helgeklein.com/setacl/): amiért engedélyezte a programja használatát DDU SetAcl-lel. Hatalmas köszönet tesztelésükért: Gamer1291 (optimus), Octopuss (Amd Enduro) , nedooo` (időt szánt a hibakeresésre) Extraordinary (hibajavítást tesztelt)
Köszönet mindenkinek, aki veszélybe sodorta a rendszerét (különleges köszönet Dellon132-nek) *A DDU, és fejlesztői semmilyen formában nem állnak kapcsolatban a Driver Sweeperrel, vagy annak fejlesztőivel.

FELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS:
A DDU szoftver használatba vételével a felhasználójává váltál. Ez a szerződés akkor lép érvénybe, amikor a program egy driver eltávolítására használod. A DDU használatával elfogadod, hogy nem okolod a DDU-t vagy a készítőit vagy kapcsolatait a számítógépedet ért bármilyen sérülés vagy negatív hatás miatt. A DDU használatával elfogadod, hogy sem az NVIDIA-nak (NVIDIA, GeForce), sem az Advanced Micro Devices-nek (AMD, Radeon) semmi köze ehhez a programhoz és semmilyen módon nem állnak kapcsolatban a DDU-val vagy a készítőivel.

Tetszik a DDU? Gondolt át egy esetleges támogatás lehetőségét, sokat segítene a fejlesztést a jövőben. p1.picsto.re/JiycI.png

Display Driver Uninstaller (DDU) Released.
ChangeLog:
- Fixed DDU not always detecting 64bit system resulting in a crash when cleaning.
- Fixed a bug with the DDU roaming config file.
- Fixed an issue when there is no Prefetch folder.

Important note: Most of these change wouldnt have been possible without the help of a fantastic coder: devmltk
Recommended usage:
- The tool can be used in Normal mode but for absolute stability when using DDU, Safemode is always the best.
- Make a backup or a system restore (but it should normally be pretty safe).
- It is best to exclude the DDU folder completely from any security software to avoid issues.

Here is an interesting application from 1 of my partner. It is a useful tool that may help you update outdated drivers.
p1.picsto.re/8uSbz.png
Requirements:
  • Windows XP up to Windows 10 Creator update 1703 (anything higher is at your own risk)
  • 32/64bit support
  • NVIDIA, AMD, Intel GPUs
  • Microsoft .NET Framework 3.0 + vagy újabb

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/ddu_logo.png

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zsombi33 2 év

Elnézést a buta kérdésért !
De ez elbír az új Radeon Software Crimson driverel is , vagy azt nem szedi le olyan szépen mint a catalyst drivert ? Még nem mertem kipróbálni rajta , ezért is érdekelne .Smile
Zsombi33 10 hó

Közbe megválaszolom saját buta kérdésem , igen a crimsont és catalyst drivert is egyaránt sikeresen törli ! Thumbs upROFL
Jó kis szoftver ez !!!!
Zsombi33 9 hó

Köszi hogy frissíted ! Ez mindig jól jön ! Smile
noname254 9 hó

Én ezt használom eltávolításra : RevoUninstaller Portable.
Csicso82 9 hó

A Revo uninstaller bármelyik verziója jó, ami miatt fontos a DDU, hogy kimondottan videókártya driverek eltávolítására való, a kulcs amúgy az hogy csökkentett módban csinálja az eltávolítást, ez már önmagában is hasznos dolog, azaz ha valamit csökkentett módban szedünk le.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (9)81.8 %
Nagyon jó (2)18.2 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

SalsaVerde, opus25, mjcicamica001

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!