Total Commander Ultima Prime 7.5

Értékelés: 13
Kategória: Segédeszközök
Fájlméret: 429.5 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Total Commander Ultima Prime a népszerű fájlkezelő alkalmazás úgynevezett továbbfejlesztett, kibővített kiadása. Egyetlen felületen számos hasznos feladatot végre tudsz hajtani. Található benne Torrent letöltő, képnézegető, PDF olvasó, FTP kliens, videó szerkesztő, böngésző, törölt fájl visszaállítására alkalmas kiegészítő. Természetesen ettől többet tud. Magyar nyelvű.

tcup.eu/tcup/screeny/002.png

A Total Commander Ultima Prime a fájlkezelő. A projektünk különbözik a hivatalos kiadástól, amit Christian Ghisler (Total Commander) közzétett. A Total Commander 9.0a-ás verziójára épülő csomag rengeteg hasznos funkcióval bővíti a fájkezelő által nyújtott szolgáltatásokat. A Total Commander Ultima Prime szoftverek és egyéni beállítások telepítő csomagba rendezett gyűjteménye, a Total Commander (fájlkezelő) lehetőségeinek bővítésére.

A Total Commander Ultima Prime egy speciális kibővített szolgáltatásokkal ellátott fájlkezelő alkalmazás, ami számos feladat végrehajtására alkalmas szoftvert is tartalmaz. Igény esetén hordozható változat is létrehozható belőle.
Csevegés (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
puma0812 · 3 év
Mióta Piacon van a TCUP azota azt használom
Rengeteg integrácioja van ami jo
Programtörlés 1 kattra képnéző xnviewe zene lejátszó cd iró ..... osrolhatnám
szóval goood
i.imgur.com/GiB4J6C.gif
PerupiX252 · 3 év
Nagyon jó a program köszönjük szépen. Aktívan használom az 5.8-as verzió óta.

Észrevétel: Bocsánat tudom, nem egy életbevágó dolog, de a Skandináv szó el lett írva
Satad · 1 év
Régebben ennek a klónját én fejlesztettem kb 1 évig teletűzdelve mindenféle finomságokkal (pici portable programok). A mára megszűnt USITE.HU -n elég szép érdeklődést váltott ki és kb 10 000 letöltés volt minden frissítésnél. Wink
Mesant · 1 év
Szevasz Satad, ezer éve nem láttalak...
paracletos · 9 hó
Lehet, sőt biztos, hogy hülye kérdés..de hogyan tudom regisztrálni..?

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (10)76.9 %
Nagyon jó (2)15.4 %
Jó (1)7.7 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!