Yamicsoft Vista Manager 4.1.6

Értékelés: 0
Fájlméret: 8,2 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A tökéletes megoldás optimalizálásra, testreszabásra, beállításra, karbantartására és tisztításra! Windows Vista-ra. A Windows Vista egy All in One (Minden egyben) program. Termékünkkel a rendszerek gyorsabban működnek! Megszünnek a rendszer hibái, megnő a stabilitás és a biztonság, és egy személyre szabott Windows-példányt használhatunk. 40 különböző segédprogram segítségével meg tud felelni a kihívásoknak!

A Yamicsoft elkészítette a programot optimalizálása, beállításra, hibajavításra, tisztításra és gyorsítására Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10. rendszerekhez. Így lesz teljes az Ön Windows rendszere!

Információk
Részletes információkat kaphatunk a számítógépről és a szoftverekről. Könnyen megtalálhatjuk a Microsoft Windows és a Microsoft Office termékkulcsokat. A Repair Center segít diagnosztizálni és javítani a rendszer problémáit. Tisztíthatjuk a rendszert, csak egy kattintás. Az Optimization Wizard hasznos a felhasználóknak, akik nem ismerik eléggé a számítógépet.

Optimalizáló
Tweaks your system to improve performance and increase speed; Manages and configures the Windows boot menu to your preference; Startup Manager controls all the started programs with Windows start, checks and repairs the advanced starup items to restore the malicious change by viruses; Manages and optimizes system services and drivers to improve performance; Manages and optimizes the scheduled tasks to speed up your system.

Tisztító
A Disk Analyzer képes elemezni és megmutatni a lemezterület felhasználását, megtudhatjuk milyen programok, fájlok és mappák mekkora terület használnak, és grafikusan is ábrázolja ezt. Az Intelligens Uninstaller teljesen tudja törölni a programokat, fájlok és Registry bejegyzéseket. Megkeresi és törli a duplikált fájlokat, tisztítja lemezterület. A Registry Cleaner megkeresi és töröli a Regisztrációs adatbázisból az érvénytelen adatokat. A Registry Defrag újjáépíti és újra indexeli a regisztrációs adatbázist. Csökken a Registry elérési idő, és így javul az alkalmazások hatékonysága. Megszünnek a hibák a Registryben.

Testreszabás
Testreszabhatja a rendszert. Megváltoztathatja meg a beállításokat a böngészőjében, a Startmenü és a Tálca értesítési területein. Hozzátehet vagy eltávolíthat fájlokat, mappákat és rendszer elemek. Testre szabja a rendszer megjelenését. Szerkeszti és bővítheti a hivatkozásokat a Futtatás párbeszédpanelen.

Védelem és biztonság
Bejelentkezési beállításokat, különböző biztonsági beállításokat, és hozzáférési lehetőségeket állíthatunk be a meghajtók, a programok és a rendszer biztonsága érdekében. A program megvédi a bizalmas fájlokat és mappákat, titkosítja a fájlokat, biztonságban tartja a remdszer-mappákat. Privacy Protector biztosítja a magánélet és bizalmas információk védelmét.

Hálózat
Optimalizálja és beállítja az internet-kapcsolatot és a hálózati beállításokat. Kezeli a Microsoft böngésző beállításait.

Különféle segédprogramok
Nagyon hasznos segédprogram-gyüjtemény a Windowsban! Létrehozhatunk ütemezett feladatokat. Darabolhatunk és összefűzhetünk fájlokat. A Super Copy a hatékony eszköz a fájlok automatikus másolására vagy mentésére.
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

padi, bubus2335
  • 8 Vendég
  • 38 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 20,954 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!