Yamicsoft Windows 10 Manager 3.6.6

Értékelés: 3.5
Fájlméret: 25,1 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A tökéletes megoldás optimalizálásra, testreszabásra, beállításra, karbantartására és tisztításra! Windows 10. A Windows 10 Manager egy All in One (Minden egyben) program. Termékünkkel a rendszerek gyorsabban működnek! Megszünnek a rendszer hibái, megnő a stabilitás és a biztonság, és egy személyre szabott Windows-példányt használhatunk. 40 különböző segédprogram segítségével meg tud felelni a kihívásoknak!

A Yamicsoft elkészítette a programot optimalizálása, beállításra, hibajavításra, tisztításra és gyorsítására Microsoft Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekhez. Így lesz teljes az Ön Windows rendszere! A Yamicsoft programok az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban ajánlott rendszer segédprogramok.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/yamicsoft_windows_10_manager-2.png

Információ:
Részletes információkat kaphatunk a számítógépről és a szoftverekről. Könnyen megtalálhatjuk a Microsoft Windows és a Microsoft Office termékkulcsokat. A Repair Center segít diagnosztizálni és javítani a rendszer problémáit. Tisztíthatjuk a rendszert, csak egy kattintás. Az Optimization Wizard hasznos a felhasználóknak, akik nem ismerik eléggé a számítógépet.

Optimalizáló:
Hangolja a rendszert és ezzel növeli a teljesítményt és a sebességét. Kezeli és beállítja a Windows boot menüt. A Startup Manager vezérli az induló programokat, a Windows Startmenüt ellenőrzi és javítja, helyreállítása a nem kívánt változásokat. Kezeli és optimalizálja a rendszer szolgáltatásait és az illesztőprogramokat a teljesítmény javítása érdekében. Kezeli és optimalizálja az ütemezett feladatokat hogy ezzel is gyorsítsa a rendszert.

Tisztító:
A Disk Analyzer képes elemezni és megmutatni a lemezterület felhasználását, megtudhatjuk milyen programok, fájlok és mappák mekkora terület használnak, és grafikusan is ábrázolja ezt. Kitakarítja WinSxS mappát, biztonságosan csökkenti a komponensek és az Áruház méretét. Az Intelligens Uninstaller teljesen tudja törölni a programokat, fájlok és Registry bejegyzéseket. Segít tisztán eltávolítani a Windows alkalmazásokat a számítógépről. A Desktop Cleaner segédporgrammal elemezni lehet a nem használt parancsikonokat, fájlokat és mappákat. Megkeresi és törli a felesleges fájlokat a teljesítmény javítása érdekében. Megkeresi és törli a duplikált fájlokat, tisztítja lemezterület. A Registry Cleaner megkeresi és töröli a Regisztrációs adatbázisból az érvénytelen adatokat. A Registry Defrag újjáépíti és újra indexeli a regisztrációs adatbázist. Csökken a Registry elérési idő, és így javul az alkalmazások hatékonysága. Megszünnek a hibák a Registryben.

Testreszabás:
Testreszabhatja a rendszert. Megváltoztathatja meg a beállításokat a böngészőjében, a Startmenü és a Tálca értesítési területein. Hozzátehet vagy eltávolíthat fájlokat, mappákat és rendszer elemek. kitűzéseket helyezhet el az Asztalon, a tálcán vagy a Startmenüben. Létrehozhat gyors indítási elemeket a tálcán. Kezeli a helyi menüben elheyezett alkalmazásokat, ha a jobb gombbal a fájlra, mappára kattint. Szerkeszti a helyi menüket. Kattintson jobb gombbal a Start gombra (Win + X parancsikon). Testre szabja a rendszer megjelenését. Szerkeszti és bővítheti a hivatkozásokat a Futtatás párbeszédpanelen. Testreszabja a Windows-alkalmazásokat és a Microsoft Modern UI beállításokat.

Védelem és biztonság:
Bejelentkezési beállításokat, különböző biztonsági beállításokat, és hozzáférési lehetőségeket állíthatunk be a meghajtók, a programok és a rendszer biztonsága érdekében. A program megvédi a bizalmas fájlokat és mappákat, titkosítja a fájlokat, biztonságban tartja a remdszer-mappákat. Privacy Protector biztosítja a magánélet és bizalmas információk védelmét. Fájlok helyreállítása segédprogrammal visszaállítja a törölt vagy formázott fájlokat a lemezekeken. Nagymértékben javítja a rendszer biztonságát.

Hálózat:
Optimalizálja és beállítja az internet-kapcsolatot és a hálózati beállításokat. Kezeli a Microsoft böngésző beállításait. Könnyen válthatunk az IP kapcsolóval a különböző hálózati beállítások közöttt. Szerkeszti a hosts fájlt, hogy felgyorsítsa a szörfözést az interneten. A Wi-Fi Manager segítségével megtekinthetjük és kezelhetjük az összes vezeték nélküli hálózatot.

Különféle segédprogramok:
Nagyon hasznos segédprogram-gyüjtemény a Windowsban! Létrehozhatunk ütemezett feladatokat. Darabolhatunk és összefűzhetünk fájlokat. A Super Copy a hatékony eszköz a fájlok automatikus másolására vagy mentésére. A Registry segédprogramok segítségével egyszerűen kezelhető és menthető a regisztrációs adatbázis.

Miért nem lehet telepíteni az új verziót?
Kérjük, távolítsa el a jelenlegi verziót Beállítások vagy Vezérlőpult.
Kattintson a megfelelő linkre, töltse le és futtassa az eltávolító eszközt, ha nem lehet eltávolítani a programot.
Download Windows 10 Manager Remover
Hozzászólások megtekintése (eddig 16 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bumerang · 6 év
Sziasztok !
Érdeklődöm, hogy a magyarnyelv is elérhető? Továbbá ingyenes-e, felváltható-e vele a CCleaner, a Malware, ne tán a Kerish doktor is ?
Pison · 6 év
Nálam nem tudja a magyar nyelvet.
bumerang · 6 év
Szia ! A többi kérdésemre tudnál valamit mondani ?
g0302 · 6 év

Idézet

Nálam nem tudja a magyar nyelvet.

Pison:
Nyelv: Angol,így hát nem is fogja tudni. Wink
Juxtapoz · 6 év
Kerish doktort én nem ajánlom

ccleaner okés, és malware progi is
nem kell felváltani, hanem mellette néha néha lefuttatni, pl havonta 1-2x
Balalajka · 6 év
Maradok az évek óta és jelenleg is remekül "dolgozó" Kerish Doctor-nál.
Pókipszi · 6 év
g0302

Nálam Magyar nyelven indult !

Idézet

Most az új v1.1.0-tól/ban már a magyar nyelvet is támogatja.
figaro72 · 6 év
Serialt vagy törést hol találok hzzá, megtudja valaki mondani?? Igy 20 nap mulva törölhetem!
tibor45 · 6 év
A portable link nem működik.
Laci09 · 6 év
A Portable link javítva.
geo59 · 6 év
most akkor tud magyarul vagy nem ? ha igen , hol lehet a nyelvet állítani ?
linux · 6 év
Szia Laci,
A Portable Letöltés nem jó mert 1.4 verzió!
Köszi: linux
TNC · 5 év
Nagyszerű tool kit. Köszönöm a letöltési lehetőséget!
geo59 · 5 év
tudja a magyart is. install nyelv választás
bandi1969 · 4 év
Egész jó kis progi!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (11)52.4 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (3)14.3 %
Átlagos (2)9.5 %
Gyenge (5)23.8 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 21 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 20,954 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!