Java for Win 8 Update 161

Értékelés: 2
Fájlméret: 61,4 MB / 68,0 MB

Ismertető

A Java egy ingyenes böngésző kiegészítés, amely lényegében egy virtuális gép, és ez szükséges a Java programok futtatásához. A Java elérhető még Solaris, Mac OS X és Linux rendszerre is.

A Java virtuális gép, a JVM mára már szinte minden chip-et tartalmazó gépen megtalálható a háztartási eszközöktől a mobiltelefonokig. A számítógépre ingyenesen letölthető Java 32 és 64 bites futtatókörnyezet, angolul Java Runtime Environment (JRE), a Java nyelven írt programok futtatásához szükséges szoftver. A Java technológia biztonságos futtatókörnyezetet nyújt számítógépünknek a játékokhoz és munkáinkhoz. A legfrissebb Java verzió letöltése ajánlott!

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/java_welcome.jpg oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/java_finish.jpg
A Java segítségével online játékokat játszhatunk (Például: http://www.startlapjatekok.hu/), csetelhetünk, vagy akár üzleti alkalmazásokat futtathatunk asztali számítógépen vagy laptopon. Frissítsük a Java környezetét a fenti verzióval, hogy az alkalmazások stabilabban, biztonságosabban, gyorsabban futhassanak számítógépeinken és a kedvenc böngésző programjainkban.

Ha a 32-bites és 64-bites böngészőt is használunk, akkor telepíteni kell mind a 32-bites és 64-bites Java verziót is annak érdekében, hogy a Java plugin mindkét böngészőben fusson. Kompatibilis böngészők többek közt az Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, Safari, Tor Browser, Microsoft Internet Explorer, Comodo Dragon, Torch Web Browser, Opera Béta, Avant Browser, UltraSurf, Dolphin3D Web Browser, Netscape Navigator, Web Freer, Visual Explorer lévők. Microsoft kivezeti a Win XP támogatását 2014. április elejétől (Java 6 vagy újabb verzióknál).

A Java telepítése
Letöltés után, indítsuk el dupla kattintással a telepítőt. A telepítés után ezt a fájlt törölhetjük. Java telepítő kitömöríti a szükséges fájlokat, ami pár percig eltarthat. Ezt követően egy üdvözlő képernyő jelenik meg. Ezen az oldalon megtekinthetjük a licensz szerződést. Az "Accept" gombbal fogadjuk el. Ezután minden esetben a "Next" gombbal lépjünk tovább. Ha minden rendben zajlik, akkor a telepítés végét jelző "Thank you" feliratú képernyőre érkezünk, amit a "Finish" gombbal zárhatunk be.

Java 8 rendeszerkövetelmények
Windows
  • Windows 10 (8u51 and above)
  • Windows 8.x (Desktop)
  • Windows 7 SP1
  • Windows Vista SP2
  • Windows Server 2008 R2 SP1 (64-bit)
  • Windows Server 2012 and 2012 R2 (64-bit)
  • RAM: 128 MB
  • Háttértár: 93,2/106 MB a JRE-hez; 2 MB A Java frissítéshez
  • Processzor: Minimum Pentium 2 266 MHz processzor
  • Böngésző: Internet Explorer 9 vagy újabb, Firefox

Csevegés (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ttpityu 2 napja
Csak kíváncsiságból kérdezném, hogy a JAVA oldalán már látni 9.0.4-es verziót, az mi akar lenni, mert mindenhol a 8-as van , ott viszont nem írja, hogy próba verzió lenne. Sima halandónak odahaza akkor most melyik a jobb a 8 vagy 9?

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 5

g0302, dzsin25, csucsu1952, Balint69, Mesant

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!