Rockstar Games Social Club 1.2.3.8

Értékelés: 0
Kategória: Segédeszközök
Fájlméret: 70,1 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Rockstar Games Social Club legfrissebb verziója. (Minden Rockstar Games játék igényli legalább a feltelepítését). Mindig a legfrissebbet tölti le. A Letöltés a Rockstar Szerverén történik. Azonban meg kell jegyezni nem szükséges a regisztráció ha nem akarunk közösséget vagy többjátékos módban játszani.

A játék feltelepítése előtt feltétlen figyelembe kell vennünk a "Rendszerkövetelmény" leírtakat, miszerint rendelkeznünk kell a minimum gépigénnyel és internetkapcsolattal. A Grand Theft Auto IV, L.A. Noire, stb.. telepítése közben lehetőséget kapsz majd, hogy létrehozz egy felhasználói fiókot mind a Rockstar Social Club rendszerben, mind pedig a Games for Windows - LIVE rendszerben. Kérlek vedd figyelembe, hogy a Single Player játékhoz nem szükséges egyik regisztráció sem. Annak érdekében, hogy a Rockstar Games játékait mint például a Grand Theft Auto IV, L.A. Noire, stb.. által nyújtott összes lehetőséget kihasználhasd, a multiplayer játékot, saját felvételeid megosztását és a másokkal való statisztikai rivalizálást beleértve, erősen ajánlott mindkét adatbázisba regisztrálnod.

Lépések:
  • 1: Létrehozunk egy Rockstar Games Social Club fiókot.
  • 2: Elöszőr Töltsd le és telepítsd a Rockstar Games Social Club programot
  • - Kövesd a képernyőn levő utasításokat.
  • - A program telepítésére szükség van ahhoz, hogy játszani tudj a GTAV, Max Payne 3, and LA Noire on PC,stb-el, de nem szükséges bejelentkezni a Rockstar Games Social club weboldalára, hacsak nem akarsz többjátékos módban játszani, vagy videót megosztani. A Grand Theft Auto IV nem használja ezt az alkalmazást, és már nem igényel külön Social Club alkalmazást, a Patch 7 verziónál.
  • 3: Helyezd be az első lemezt a DVD meghajtóba és telepítsd fel a játékot

Question: Where can I find the manual link to the latest version of Social Club for GTAV, Max Payne 3, and L.A. Noire on PC?
Answer: Below is the manual link to the Social Club application for L.A. Noire and Max Payne 3:
Grand Theft Auto IV does not use this application, and no longer requires a separate Social Club app as of Patch 7.
Csevegés (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!