Revo Uninstaller Free 2.0.5

Értékelés: 5
Kategória: Segédeszközök
Fájlméret: 6,8 MB / 8,9 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Revo Uninstaller egy ingyenes program-eltávolító, amellyel könnyedén eltávolíthatjuk a már felesleges szoftvereket számítógépünkről. Profi és ingyenes alkalmazás, elérhető belőle Pro verzió is ami némileg több lehetőséget biztosít.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/revo_uninstaller.png

További eszközök a rendszer megtisztításához:
  • Optimalizálás
  • Automatikus indítás kezelés
  • A Windows-al együtt induló alkalmazások kikapcsolása.
  • Windows eszközök
  • Alkalmas az USB pendrive használatához

Felesleges fájlok:- A felesleges fájlokat kitakarító eszköz.

Nyomok eltávolítása:- Böngésző takarító (A böngészők ideiglenes fájljainak eltávolítása.)

MS Office takarító:- A Microsoft Word, Excel, Access, PowerPoint és Front Page legutóbb használt fájl-előzmények listájának kiürítése.

Windows takarító:- Az összes Windows-os előzmény (pl. a keresési előzmények, legutóbb megnyitott dokumentumok listája stb.) és az ideiglenes fájlok eltávolítása, lomtár ürítése.

Nyomtakarító: A törölt adatok fizikai törlése / Végleges törlés / Fájlok vagy mappák végleges törlése, lomtár kihagyásával.

Revo Uninstaller Free support the following languages: Albanian, Arabic, Armenian, Bulgarian, Chinese (Simplified, Traditional), Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Estonian, Finnish, French, German, Hebrew, Hellenic, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Kurdish, Macedonian, Polish, Portuguese, Portuguese-Brazil, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Turkish, Ukrainian, Vietnamese
Csevegés (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zsombi33 1 év
A takarító stb rész egy vicc , csak töltelék . Foxon minden jelölve , más optimalizálók még rendesen találtak . Az már a tárhelyen is látszott . Az egyetlen értelmes része az uninstaller . De mikor készült az alapkódja , ránézésre 2005 körül azóta toldozhatják . Maradnék a free geek uninstallernél , az appokat takarítva néztem . Az már tényleg hallott a W10-ről . Nem lehordani akarom csak én így látom . Persze win szoftverenek nyilván jobb a beépítettnél .
geo59 1 év
én a pro 3.2 verziót használom. az uninstaller rész úgy érzem jól működik.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)60 %
Nagyon jó (1)20 %
Jó (1)20 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 4

bandi1969, lacus18, SolidRock, Vivid

  • 9 Vendég
  • 87 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 16,348 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!