Revo Uninstaller Free 2.0.4

Értékelés: 5
Kategória: Segédeszközök
Fájlméret: 6,8 MB / 8,9 MB

Ismertető

A Revo Uninstaller egy ingyenes program-eltávolító, amellyel könnyedén eltávolíthatjuk a már felesleges szoftvereket számítógépünkről. A magyar nyelvű kezelőfelülettel is rendelkező szoftver segítségével rendszeroptimalizálást és rendszertakarítást is végezhetünk. Lehetőségünk van rendszeroptimalizálásra, rendszertakarításra, nyomok eltávolítására. A Revo Uninstaller Free egy hatékony és megbízható program abból a célból, hogy néhány lépésben törölni tudd a régi programjaidat. Free alkalmazásként vehető igénybe. Található benne Autorun Manager, továbbá egy alapvető takarító magához a Windows-hoz. Profi és ingyenes alkalmazás, elérhető belőle Pro verzió is ami némileg több lehetőséget biztosít.

Az ingyenesen is használható alkalmazással garantáltan el tudod távolítani a legmakacsabb szoftvereket is a számítógépedről, erre több módszert is biztosít. Véglegesen és nyom nélkül az esetek legritkábbjában sikerül eltávolítani a már nem használt szoftvereket, ezek általában hagynak maguk után olyan nyomokat amik akár instabil Windows futást tudnak eredményezni. A Revo Uninstaller Free képes ezt meggátolni azon által hogy korszerű keresés mechanizmust vet be a visszamaradt nyomok felkutatásának a céljából. Ezen kívül számos Windows szolgáltatáshoz biztosít közvetlen hozzáférést, például a töredezettség mentesítő segédhez, biztonsági központhoz.

Gyors elérés a Windows saját eszközeihez (Hálózati információk, Biztonsági központ, Rendszerinformációk, TCP/IP Netstat Command, Képernyő billentyűzet, Töredezettségmentesítés, Szolgáltatások, Megosztott mappák, Helyi csoportházirend-szerkesztő, Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása)

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/revo_uninstaller.png

További eszközök a rendszer megtisztításához:
  • Optimalizálás
  • Automatikus indítás kezelés
  • A Windows-al együtt induló alkalmazások kikapcsolása.
  • Windows eszközök
  • Alkalmas az USB pendrive használatához


Felesleges fájlok:- A felesleges fájlokat kitakarító eszköz.
Nyomok eltávolítása:- Böngésző takarító (A böngészők ideiglenes fájljainak eltávolítása.)
MS Office takarító:- A Microsoft Word, Excel, Access, PowerPoint és Front Page legutóbb használt fájl-előzmények listájának kiürítése.
Windows takarító:- Az összes Windows-os előzmény (pl. a keresési előzmények, legutóbb megnyitott dokumentumok listája stb.) és az ideiglenes fájlok eltávolítása, lomtár ürítése.
Nyomtakarító: A törölt adatok fizikai törlése / Végleges törlés / Fájlok vagy mappák végleges törlése, lomtár kihagyásával.

Revo Uninstaller Free is fully compatible with 32-bit and 64-bit versions of Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 and Windows Server

Revo Uninstaller Free support the following languages: Albanian, Arabic, Armenian, Bulgarian, Chinese (Simplified, Traditional), Croatian, Czech, Danish, Dutch, English, Estonian, Finnish, French, German, Hebrew, Hellenic, Hungarian, Indonesian, Italian, Japanese, Korean, Kurdish, Macedonian, Polish, Portuguese, Portuguese-Brazil, Romanian, Russian, Serbian, Slovak, Slovenian, Spanish, Swedish, Turkish, Ukrainian, Vietnamese

Kapcsolat:
Tisztelt ügyfelünk, ha bármilyen kérdése van a termékkel vagy ha bármilyen baj használat közben, kérjük, írjon nekünk: vagy Vagy http://www.revouninstaller.com/revo_u...t_help.php Weboldalon Lent (Contacts). * Kérjük, adja meg a lehető legrészletesebben (Angol nyelven)
Csevegés (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zsombi33 4 hó
A takarító stb rész egy vicc , csak töltelék . Foxon minden jelölve , más optimalizálók még rendesen találtak . Az már a tárhelyen is látszott . Az egyetlen értelmes része az uninstaller . De mikor készült az alapkódja , ránézésre 2005 körül azóta toldozhatják . Maradnék a free geek uninstallernél , az appokat takarítva néztem . Az már tényleg hallott a W10-ről . Nem lehordani akarom csak én így látom . Persze win szoftverenek nyilván jobb a beépítettnél .
geo59 4 hó
én a pro 3.2 verziót használom. az uninstaller rész úgy érzem jól működik.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)60 %
Nagyon jó (1)20 %
Jó (1)20 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

Zsombi33, szistvan1, billiboyy

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!