GOG Galaxy For Win 1.2.31.8a

Értékelés: 2
Fájlméret: 159 MB

Ismertető

GOG Galaxy For Windows - GOG.com-ról, azaz a Good Old Games-ről viszont talán kevesebben olvastatok, tudtok még, pedig PC RPG-játékosoknak is erősen ajánlott az ismerkedés vele. Ennek köszönhetően a Steamhez és Originhez hasonlóan már a GOG is elérhető egy számítógépes programon keresztül, nem kizárólag webes felületről böngészhető. Mától kezdve ingyenesen letöltheti és kipróbálhatja, azonban ne feledjétek el, hogy a software még csak bétafázisban van. GOG Galaxy For MAC OS X itt letölthető. Contact us Itt és Hibák Jelzése Itt.

Digitális kódok aktiválása a GOG.com rendszerben: Az 576 Kbyte, STB.. hálózatán keresztül vásárolt GOG.com kódokat a Good Old Games weboldalán, a gog.com-on tudod beváltani. A játék aktiválásához és telepítéséhez internetkapcsolat és egy ingyenes felhasználói fiók szükséges, illetve a letöltéshez használhatod a GOG Galaxy klienst is, amit szintén a gog.com weboldalról tudsz letölteni.

1. lépés: Látogass el a gog.com-ra, ott pedig az oldal alján válaszd a Redeem code opciót.
2. lépés: A megjelenő mezőbe írd be a kapott kódot. A kódokat mindig pontosan úgy vidd be, ahogy azt a kapott igazoláson látod. Ezután erősítsd meg, hogy a kiválasztott játékot a könyvtáradhoz szeretnéd adni. A letöltést az Account menüpont Library almenüjéből kezdheted meg az adott játékot kiválasztva, vagy a GOG Galaxy kliensből.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/gog_galaxy_kp-1.png

p1.picsto.re/KXqUV.jpg

  • Él és mozog a GOG Galaxy
  • Mindenki számára elérhető
  • A játékkínálat bővülni fog
  • Nyelv: Deutsch, English, Espanol, Francais, Polski, Portugues (Brasil), Portugues (Portugal)
A GOG Galaxy Update keretében megkapta azt a régóta várt funkciót, hogy megváljunk egy nem kívánt frissítéstől, ha az problémákat okoz, például új hibákat bemutatva, instabilitást okozva, vagy ellehetetlenítve egy mod működését. Az opcióval a játék egy régebbi változatát használhatjuk, ameddig egy stabil patch meg nem jelenik, de dönthetünk úgy is, hogy nem frissítünk, ez ugyanis a kezdetektől opcionális a GOG asztali kliensében.

Továbbá lehetőségünk lesz az F12-vel képernyőmentést készíteni (a billentyűparancsok úgy néz ki, a Steam mintájára lettek elrendezve), új hibernációs módot, chatet és fps számlálót is kapunk, és még számos módosítás és újdonság érkezik a frissítéssel, ami egyben kiemeli a GoG Galaxy-t a béta fázisból. És univerzális felhőbe mentés továbbá kibővített telepítési opciókat, javított navigációt, a barátok közötti keresést, jobb teljesítményt, a különösen megás felbontású kijelzők támogatását, kompakt oldalsó menüt, és pár kényelmi funkciót hoz.

Nagyon fontos, hogy működik a multiplayer támogatás és a Steames cross-play. Hozzá kell viszont tenni, hogy egyelőre meglehetősen kevés játékkal tesztelhetitek a GoG Galaxy-t, arra ne számítsatok, hogy a teljes kínálatuk ott lesz már a bétában. A GoG.com játékplatformjában a GoG DRM mentes játékainak letöltése mellett a barátlista kezelése, achivementek és játékidő logolása, valamint a programok autómatikus frissítése is bekapcsolható. Támogatja a Stemes keresztplatform multiplayer játékot és a nem GoG-ról vásárolt játékok kezelését is.

A Galaxy a Steamhez hasonlóan offline módban is képes futtatni azokat a játékokat, melyek nem igénylik az online jelenlétet, a frissítéseket manuálisan kezelve ki és bekapcsolhatjuk, illetve talán a legjobb tulajdonsága, hogy a Galaxy egyetlen játéka sem igényeli sem a Uplay vagy bármely más kliens futtatását hála a Galaxy Cross-Play szolgáltatásnak. Az induláskor mintegy 1000 felhasználót számláló Galaxy folyamatosan bővülő kínálattal, a már kötelezővé vált achievement rendszerrel, statisztikákkal és egyéb nyalánkságokkal várja a közönséget.

Bárhol a világon vásarolunk róla, ugyanazon az áron vásorlhatunk náluk, az árakat USA dollárban adják meg. Paypal és sima bankkártyás fizetésre is van lehetőségünk. DRM mentesek a játékok, akinek van már DRM-el ellátott játéka, az nagyon jól tudhatja milyen jót is jelent ez nekünk. Akárhányszor lehet telepíteni újra a megvett játékot, illetve letölteni is azt, ha be vagyunk jelentkezve az oldalukra.

Saját mini kliens progija is van, ami a játékok frissítéseiről, patch-ekről értesítést küld, plussz a közvetlen, azonnali lehetőséget a letöltésükhöz is megadja. Ezenfelül pl. 8X gyorsabb letöltési sebességet igér a hagyományos, böngészőből történő letöltésnél.
Csevegés (eddig 1 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DarkZer0 7 hó
,,Mától kezdve minden fiú és lány ingyenesen letöltheti..."

Még jó.. xĐ Földönkívüli nem? Grin

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)50 %
Nagyon jó (1)50 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

Robi789, Zsombi33, Mesant, ikg

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!