Mozilla Firefox (Windows) 59.0.1

Értékelés: 26
Fájlméret: 35,6 MB / 38,3 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Mozilla Firefox webböngésző Windows-ra. A Firefox az egyik legelterjedtebb böngésző a világon. Gyors, biztonságos és egyszerű internetezést biztosít. Az új Firefox. Ismerje meg a Firefox Quantumot. Gyors, a jó célért. Kétszeres sebességével, beépített adatvédelmével, és a Mozillával a háta mögött, az új Firefox a böngészés jobb módja. A Firefox egyik nagy előnye a többi böngészővel szemben, a számos kiegészítő, és a kiváló testre szabhatóság. Szerezze be a Firefoxot Windows, macOS, Linux, Android és iOS rendszerekre még ma!

Ha szereti a játékokat, nyugodtan játszhat kedvenc játékaival közvetlenül az interneten anélkül, hogy feláldozná a sebességet vagy a kényelmet. A Firefox élharcosa az internetes játékélmény kiterjesztésének, amely része annak a törekvésnek, hogy a böngészést minden elemében gyorsabbá tegye.

Újdonságok
  • Egy hatékony új motor, nagy sebességre tervezve.
  • Jobb, gyorsabb oldalbetöltés, kevesebb memóriával.
  • Gyönyörű dizájn és okos funkciók az intelligens böngészéshez.
  • Gyorsabb és még minimalistább, a Firefox Quantumhoz képest a Chrome réginek néz ki.


oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/firefox-quantum.png

Most már 2× gyorsabb
Hihetetlenül hatékony böngészőmotor? Pipa. Rövidebb várakozás a lapok betöltésére? Szintén pipa. A Firefox Quantum kétszer gyorsabb mint az eddigi Firefoxok.

30%-kal könnyebb mint a Chrome
A kisebb memóriahasználat azt jelenti, hogy több hely marad a számítógépének, hogy simán fusson. A többi programja meg fogja köszönni.

Gördülékeny böngészés
Mindegy, hogy 10 vagy 1000, a Mozilla új, gyorsabb motorjával a lapok közti váltás gyorsabb, mint valaha.

Szinkronizálja eszközeit
Zökkenőmentesen hozzáférhet jelszavaihoz, könyvjelzőihez és egyebekhez. Sőt, használja a Lap küldése funkciót a megnyitott lapok megosztására az asztali gépe, telefonja és táblagépe között.

Váltson Chrome-ról Firefoxra néhány perc alatt
A Firefoxra váltás gyors, könnyű és kockázatmentes. A Firefox importálja a könyvjelzőit, űrlapkitöltéseit, jelszavait és beállításait a Chrome-ból. Használhatja a Firefoxot a Chrome megtartása mellett is. A Chrome semmiben sem fog megváltozni a gépén. Ossza meg barátaival, hogyan tudnak Firefoxra váltani.

Automatikus biztonsági frissítések
A Firefox automatikusan frissül a legújabb és legjobb biztonsági javításokkal.

Komolyan privát böngészés: A leghatékonyabb privát böngészési mód, hozzáadott követésvédelemmel.
> Privát böngészés
A Firefox blokkolja az online követőket miközben böngészik, és nem jegyzi meg az előzményeket, miután végzett.

> Követés elleni védelem
Néhány reklám rejtett követőkkel követi Önt online. Illetlenség. Tudjuk. Ezért a hatékony eszközeink ezt megakadályozzák.

> Gyorsabb oldalbetöltés
Az egyes, a böngészést lassító reklámok és parancsfájok blokkolása akár 44%-kal is gyorsíthatja az oldalak betöltését. Ez aztán az nyerő!
Csevegés (eddig 17 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Pali 3 év
Hát, remélem, hogy ez jobban működik, mint a sima 38-as verzió, amit 1-2 napja (vagy mikor) frissült. Elég jól is működött (negatív értelemben), vissza is raktam egyből a 37.0.2-re, mert szinte használhatatlan volt (no, akkor lássuk...)
Logiman 2 év
Nekem a 44-es Béta verzió nem működött rendese úgy hogy én is vissza raktam a 43.0.1-et
Zsombi33 2 év
jd820036 A 44,0b4 béta már jól működik .Smile
Logiman 2 év
Köszi. Megpróbálom. A 44.0b1-el voltak problémák nálam.
MEHESFERENC 2 év
A 64 bites verziót nem lehet letölteni !
Laci09 6 hó
Javítva
Laci09 2 év
KIMJUMONG: A 64 bites verziót nem lehet letölteni! - Javítva Wink
bandi1969 7 hó
Köszi!
Baromffy 6 hó
Hol lehet magyarítani, mert az angol nekem kínai!
spellforce 5 hó
Nagyon gyors... Smile
dolfi 4 hó
Egész gyors lett. Bár szerintem a megjelenését egy kicsit szokni kell, de az idővel megoldódik. A flashplayert külön aktiválja úgy vettem észre és nem lehet megjegyeztetni. A kiegészítők közül pedig nem minden korábbi kiegészítőm kompatibilis ezzel a verzióval, de remélem idővel azokat is átdolgozzák. Úgy láttam azonban, hogy a legnépszerűbb kiegészítők működnek ezzel a verzióval is. Szerintem a gyorsasága nagyon sokat javult. Általában az a jellemző, hogy a programok folyamatosan híznak, lassulnak, egyre több memóriát igényelnek, a gépet egyre jobban leterhelik, ez a verzió pedig ezzel a hagyománnyal szakított végre. Szerintem egész jó lett, csak ne rontsák el később.
Criosphinx 4 hó
Gondoltam kipróbálom, most komolyan hova a f@szba "fejlődik" már csak az internetezés, amit a képen láttok az 2 FB fül, bent vagyok épp egy csoportba és azt pörgetem és nyitogatom a Hsz-eket, és hozzá teszem a 32 bites Firefox, a gépembe 8 giga RAM van, de a rendszerrel együtt ez már felzabált 6 Gigát, és Windows 10 LTSB, itt most gyorsan hozzá is teszem hogy gyakorlatilag semmivel kevesebbet nem éri be ez a rendszer mint a Win7 vagy akár a 10-es normál változatai, mi lenne még ha a 64 bites Fox menne? Ja és ilyenkor már az FB szaggat haldoklik stb.
https://imgur.com/dCxGCUN
Skynet 4 hó
A VTzilla kiegészítőt kilőtte a Q. Néha, néha jól jött.
Valakinek hasznos alternatívája lenne a helyettesítésére? Smile
opus25 4 hó
Sajnos ez a verzió is pont olyan szar mint az előzőek, maradok a ram-zabálós crome-nál továbbra is, hogy hogy tudták így elbaszni ezt a böngészőt???
cslaci 4 hó
Sajnos nálam akadozik,lefagy , kilépni sem lehet belőle csak a feladatkezelőben. Leszedtem és újratelepítettem azt hittem akkor jó lesz,de sajnos nem.32 bites verzió win7 alatt. Marad az előző verzió az legalább stabil!
Csicso82 3 hó
Egy core2duo-s régi notin win 7 32bit nekem sem az igazi, ment is vissza a chrome, DE win 10 64bit, i5 gtx 970 8GB ram mellett hasít.
geo59 2 hó
hogy tudnék több ikont kirakni , nem csak két sort. mivel ez kevésnek tartom én mint felhasználó. köszönet

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (18)69.2 %
Nagyon jó (3)11.5 %
Jó (1)3.8 %
Átlagos (2)7.7 %
Gyenge (2)7.7 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

bersebut1981, Vasguriga

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!