Mozilla Firefox (Windows) 57.0.2

Értékelés: 18
Fájlméret: 34,8 MB / 37,7 MB

Ismertető

A Mozilla Firefox webböngésző Windows-ra. Frissítse Firefoxát, hogy megkapja a legfrissebb, sebességet és a magánszférát érintő fejlesztéseket. A Firefox az egyik legelterjedtebb böngésző a világon. Gyors, biztonságos és egyszerű internetezést biztosít. A Firefox egyik nagy előnye a többi böngészővel szemben, a számos kiegészítő, és a kiváló testre szabhatóság. A Mozilla Firefox letölthető még Windows, Mac OS X, Linux / Firefox Visszajelzés elküldése

Ha szereti a játékokat, nyugodtan játszhat kedvenc játékaival közvetlenül az interneten a webböngészőjén anélkül, hogy feláldozná a sebességet vagy a kényelmet. A Firefox élharcosa az internetes játékélmény kiterjesztésének, amely része annak a törekvésnek, hogy a böngészést minden elemében gyorsabbá tegye.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/firefox-quantum.png

A Firefox testreszabása
Ingyenes kiegészítők ezrei léteznek, a világ minden táján lévő fejlesztőktől, amelyeket telepítve testre szabhatja a Firefoxát. A mókás vizuális témáktól kezdve, a hatékony eszközökig, amelyek a böngészést gyorsabbá és biztonságosabbá teszik, a kiegészítők teszik a böngészőt az Önévé. Hogy segítsünk az elindulásban, itt van néhány, amelyeket ajánlunk a kiemelkedő teljesítményük és funkcionalitásuk miatt.

p1.picsto.re/thumbs/iWaHc.png


Ne kövessenek
A Firefox fejlesztése a Ne kövessenek segítségével jelezheti hozzáállását a személyes adatainak gyűjtésével és felhasználásával kapcsolatban.

Firefox Sync
Regisztráció után elérheti a saját Firefoxát akárhol, akármikor. Szinkronizáljon csak egy kicsit, vagy sokat.
Ön dönti el, hogy a Firefox melyik részeit szeretné szinkronizálni. Nyissa meg böngészőlapjait a napi ingázás során. Használja könyvjelzőit munka közben. Akármit, akármikor, akárhol.
Otthon: Dolgozzon kényelmesen akár a kanapéról. Férjen hozzá böngészőjéhez a telefonjáról, keresgéljen a könyvjelzői között a tabletjén.
Munkában: Férjen hozzá mindig a legfontosabb adataihoz. Szinkronizálja a jelszavakat és könyvjelzőket, ha azt szeretné, hogy mindig kéznél legyenek. Mint a Firefox, ez is a lehető legbiztonságosabb.
Útközben: Akármerre is jár - kövesse kedvenc weboldalait, fejezze be egy történet olvasását, amit még otthon kezdett el. Soha nem volt még ilyen egyszerű a Sync-nek köszönhetően. Hogy teljesen kihasználja a Sync lehetőségeit, vigye magával mindenhová, ahol Firefoxot használ. Kösse össze vele okostelefonját, tabletjét, asztali számítógépét vagy laptopját.

Fontos: A Firefox Sync használatához a legújabb Firefox verzió szükséges. A Firefox 45-tel vagy újabbal kompatibilis.

Privát böngészés
Internetezés a meglátogatott weboldallal kapcsolatos adatok mentése nélkül. Néha jó, ha kiléte titok marad. A szolgáltatás bekapcsolásával a böngészési előzmények mindenki elől rejtve maradnak.

Elfelejtés gomb
Törölje a böngészési információkat a számítógépéről. Használja akkor, ha egy olyan oldalt keresett fel, amit nem szeretne az előzményei között látni.

Biztonságos kapcsolat
Az azonnali oldalazonosítás használatával megbizonyosodhat róla, hogy minden webhely az, aminek mutatja magát, valamint hogy az azokhoz kiépített kapcsolat biztonságos-e.

Világszínvonalú védelem
Az adathalászat- és kémprogram-ellenes szolgáltatások segítik megóvni rendszerét a trójai- és kémprogramoktól, valamint figyelmeztetnek a lehetséges rosszindulatú webhelyekre is.

Automatikus biztonsági frissítések
A Firefox automatikusan frissül a legújabb és legjobb biztonsági javításokkal.

Firefox System Requirements for Windows:
Recommended Hardware
• Pentium 4 or newer processor that supports SSE2
• 50 MB internal storage
• 512MB of RAM / 2G of RAM for the 64-bit version
• 200MB of hard drive space
Csevegés (eddig 16 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Pali 3 év
Hát, remélem, hogy ez jobban működik, mint a sima 38-as verzió, amit 1-2 napja (vagy mikor) frissült. Elég jól is működött (negatív értelemben), vissza is raktam egyből a 37.0.2-re, mert szinte használhatatlan volt (no, akkor lássuk...)
jd820036 2 év
Nekem a 44-es Béta verzió nem működött rendese úgy hogy én is vissza raktam a 43.0.1-et
Zsombi33 2 év
jd820036 A 44,0b4 béta már jól működik .Smile
jd820036 2 év
Köszi. Megpróbálom. A 44.0b1-el voltak problémák nálam.
MEHESFERENC 2 év
A 64 bites verziót nem lehet letölteni !
Laci09 3 hó
Javítva
Laci09 2 év
KIMJUMONG: A 64 bites verziót nem lehet letölteni! - Javítva Wink
bandi1969 4 hó
Köszi!
Baromffy 3 hó
Hol lehet magyarítani, mert az angol nekem kínai!
spellforce 2 hó
Nagyon gyors... Smile
dolfi 30 napja
Egész gyors lett. Bár szerintem a megjelenését egy kicsit szokni kell, de az idővel megoldódik. A flashplayert külön aktiválja úgy vettem észre és nem lehet megjegyeztetni. A kiegészítők közül pedig nem minden korábbi kiegészítőm kompatibilis ezzel a verzióval, de remélem idővel azokat is átdolgozzák. Úgy láttam azonban, hogy a legnépszerűbb kiegészítők működnek ezzel a verzióval is. Szerintem a gyorsasága nagyon sokat javult. Általában az a jellemző, hogy a programok folyamatosan híznak, lassulnak, egyre több memóriát igényelnek, a gépet egyre jobban leterhelik, ez a verzió pedig ezzel a hagyománnyal szakított végre. Szerintem egész jó lett, csak ne rontsák el később.
Criosphinx 29 napja
Gondoltam kipróbálom, most komolyan hova a f@szba "fejlődik" már csak az internetezés, amit a képen láttok az 2 FB fül, bent vagyok épp egy csoportba és azt pörgetem és nyitogatom a Hsz-eket, és hozzá teszem a 32 bites Firefox, a gépembe 8 giga RAM van, de a rendszerrel együtt ez már felzabált 6 Gigát, és Windows 10 LTSB, itt most gyorsan hozzá is teszem hogy gyakorlatilag semmivel kevesebbet nem éri be ez a rendszer mint a Win7 vagy akár a 10-es normál változatai, mi lenne még ha a 64 bites Fox menne? Ja és ilyenkor már az FB szaggat haldoklik stb.
https://imgur.com/dCxGCUN
Skynet 28 napja
A VTzilla kiegészítőt kilőtte a Q. Néha, néha jól jött.
Valakinek hasznos alternatívája lenne a helyettesítésére? Smile
opus25 28 napja
Sajnos ez a verzió is pont olyan szar mint az előzőek, maradok a ram-zabálós crome-nál továbbra is, hogy hogy tudták így elbaszni ezt a böngészőt???
cslaci 25 napja
Sajnos nálam akadozik,lefagy , kilépni sem lehet belőle csak a feladatkezelőben. Leszedtem és újratelepítettem azt hittem akkor jó lesz,de sajnos nem.32 bites verzió win7 alatt. Marad az előző verzió az legalább stabil!
Csicso82 9 napja
Egy core2duo-s régi notin win 7 32bit nekem sem az igazi, ment is vissza a chrome, DE win 10 64bit, i5 gtx 970 8GB ram mellett hasít.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (15)83.3 %
Nagyon jó (2)11.1 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)5.6 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

Stefan, vgyula12, Nortek, kerekpar53

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!