Google Chrome for Win 63.0.3239.132

Értékelés: 25
Fájlméret: 44,5 MB / 48,4 MB

Ismertető

A Google Chrome a modern internetre szabott gyors, egyszerű és biztonságos böngésző. Íme egy gyors, ingyenes böngésző! Google saját böngészője, mely új szempontok alapján közelíti meg a böngészés fogalmát. Nagyon gyors, egyszerű és könnyen használható böngésző. Felülete rendkívül kompakt, kevés helyet foglal így több helyet hagyva a tartalomnak. A Chrome elérhető még Windows, Mac OS X, Debian/Ubuntu és Fedora/openSUSE verzióban is.

A Chrome mindenki számára jól ismert Google ingyenesen használható böngészője, amely hamar népszerűvé vált az internetezők körében. A webes oldalak futását leegyszerűsíti, meggyorsítja illetve biztonságossá teszi a számunkra. Kis erőforrás igényű, tele van kényelmi funkciókkal, de mindemellett törekszik a használhatóságra. Könnyedén beimportálhatjuk az eddig használt böngészőink könyvjelzőit.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/chrome.png

Vigye magával a Chrome-ot mindenhova:
Jelentkezzen be a Chrome-ba Google-fiókjával, hogy az összes eszközén hozzáférhessen könyvjelzőihez előzményeihez, jelszavaihoz és más beállításaihoz.

Azonnali keresés
Keressen és navigáljon ugyanabból a mezőből. Választhat a gépelés közben megjelenő találatok és javaslatok közül, beleértve legutóbbi kereséseit és a felkeresett webhelyeket is. Így egy szempillantás alatt megtalálhatja, amit keres.

Kevesebb gépelés
Unja már, hogy mindig ugyanazokat az adatokat kell megadnia az internetes űrlapokon? Az automatikus kitöltés lehetővé teszi az űrlapok kitöltését egyetlen kattintással. A különböző eszközök között is működik így elfelejtheti a kis képernyőkön való gépelést.

Sebesség
A Chrome-ot úgy tervezték, hogy minden tekintetben gyors legyen. Gyorsan indul el, egy pillanat alatt betölti a weboldalakat, és villámsebesen futtat összetett internetes alkalmazásokat.

Egyszerűség
A Chrome racionalizált, tiszta és egyszerű. Például ugyanabból a mezőből kereshet és navigálhat, valamint úgy rendezheti át a lapokat, ahogyan szeretné -- mindezt gyorsan és egyszerűen.

Biztonság
A Google Chrome-ot úgy tervezték, hogy Ön mindig biztonságban érezhesse magát, köszönhetően az adathalászat és a rosszindulatú programok elleni beépített védelemnek, az automatikus frissítéseknek, amelyek biztosítják, hogy mindig a legújabb biztonsági javításokkal rendelkezzen stb.

Adatvédelem
A Chrome-mal az Ön kezében van személyes adatainak vezérlése, miközben segít az online megosztott információk védelmében.

Személyre szabás
Számtalan módon személyre szabhatja a Chrome-ot, hogy az egyedi legyen. Könnyen módosíthatja beállításait, és a Chrome Internetes áruház révén hozzáadhat alkalmazásokat, bővítményeket és témákat.

Bejelentkezés
Ha bejelentkezik a Chrome-ba, könyvjelzőit, előzményeit és egyéb beállításait az összes számítógépéről elérheti. Ezenkívül automatikusan bejelentkezik a kedvenc Google-szolgáltatásaiba is.

System requirements
- Windows Vista, Windows 7, Windows 8, or Windows 10
- An Intel Pentium 4 processor or later thats SSE2 capable
- 350MB of free disk space
- 512MB of RAM
Csevegés (eddig 3 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MEHESFERENC 7 hó
Már lehet tölteni az 59.0.3071.115-ös verziót ! Smile
Laci09 7 hó
MEHESFERENC1: Frissítve
greendoki 14 napja
Ezt akkor sem tenném fel ha nem lenne több böngésző egy hulladék.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (15)60 %
Nagyon jó (1)4 %
Jó (2)8 %
Átlagos (3)12 %
Gyenge (4)16 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 6

ermerm, Mesant, laci1998, degu61, opus25, bandi1969

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!