Google Chrome 73.0.3683.75

Értékelés: 41
Fájlméret: 51,4 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Google Chrome a Google által fejlesztett ingyenesen használható, számítógépeken, táblagépeken és okostelefonokon futó webböngésző, ami a Blink böngészőmotort használja. A Google Chrome a modern internetre szabott gyors, egyszerű és biztonságos és ingyenes webböngésző. Nagyon gyors, egyszerű és könnyen használható, felülete rendkívül kompakt, kevés helyet foglal így több helyet hagyva a tartalomnak. Fedezze fel a Chrome böngészőt.

A Chrome a megnyitott lapjait, könyvjelzőit és a legutóbbi kereséseket számítógépéről átviszi telefonjára vagy táblagépére, és fordítva. Így az internet személyre szabottan áll rendelkezésére valamennyi eszközén. Egyszerűen jelentkezzen be többi eszközén is a szinkronizálás elindításához. Böngésszen kedve szerint a Chrome témáival, alkalmazásaival és bővítményeivel. Egyenesen kedvenc internetes céloldalaira juthat a könyvjelzők és főoldalak segítségével. Miután beállította a Chrome-ot, testre szabott beállításai minden eszközén szinkronban maradnak.

Lefordíthat teljes weboldalakat, vagy videókat küldhet kedvenc webhelyéről a Chromecast-kompatibilis TV-jére. Még többet szeretne? Válasszon a több mint 150 000 Chrome-bővítmény közül, hogy böngészője még hatékonyabb legyen. Böngészés


oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/chrome.png
Csevegés (eddig 6 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Laci09 · 2 év
MEHESFERENC1: Frissítve
greendoki · 1 év
Ezt akkor sem tenném fel ha nem lenne több böngésző egy hulladék.
DarkZer0 · 1 év
Vivaldi-t mindenkinek Tongue
bandi1969 · 1 év
Egyet értek DarkZer0!Thumbs up
opus25 · 1 év
Én ezt is, és a Vivaldi-t is kipróbáltam, egyik se volt megnyerő, maradok még a béna Firefoxnál....
MEHESFERENC · 6 hó
A mostani, 69.0.3497.81 verzió az eddigi legidegesítőbb verzió, ami valaha is volt Chrome-on !
Mindent lekerekítenek benne, ezzel elveszik az értékes helyet a könyvjelzősávból, és kevesebb könyvjelzőt lehet elhelyezni a sávban.

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (22)53.7 %
Nagyon jó (4)9.8 %
Jó (5)12.2 %
Átlagos (3)7.3 %
Gyenge (7)17.1 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

gogolee, bt50
  • 13 Vendég
  • 112 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 16,902 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!