Google Chrome for Win 65.0.3325.181

Értékelés: 32
Fájlméret: 44,5 MB / 48,4 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Google Chrome a modern internetre szabott gyors, egyszerű és biztonságos és ingyenes webböngésző. Nagyon gyors, egyszerű és könnyen használható, felülete rendkívül kompakt, kevés helyet foglal így több helyet hagyva a tartalomnak.

A Google Chrome a Google által fejlesztett ingyenesen használható, számítógépeken, táblagépeken és okostelefonokon futó webböngésző, ami a Blink böngészőmotort használja. Fedezze fel a Chrome böngészőt. Próbálja ki asztali gépén még ma. A Chrome elérhető még Windows, Mac OS X, Debian/Ubuntu és Fedora/openSUSE verzióban is.

A Chrome a megnyitott lapjait, könyvjelzőit és a legutóbbi kereséseket számítógépéről átviszi telefonjára vagy táblagépére, és fordítva. Így az internet személyre szabottan áll rendelkezésére valamennyi eszközén. Egyszerűen jelentkezzen be többi eszközén is a szinkronizálás elindításához. Böngésszen kedve szerint a Chrome témáival, alkalmazásaival és bővítményeivel. Egyenesen kedvenc internetes céloldalaira juthat a könyvjelzők és főoldalak segítségével. Miután beállította a Chrome-ot, testre szabott beállításai minden eszközén szinkronban maradnak.


oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/chrome.png

Vigye magával a Chrome-ot mindenhova
Jelentkezzen be a Chrome-ba Google-fiókjával, hogy az összes eszközén hozzáférhessen könyvjelzőihez előzményeihez, jelszavaihoz és más beállításaihoz.

Azonnali keresés
Keressen és navigáljon ugyanabból a mezőből. Választhat a gépelés közben megjelenő találatok és javaslatok közül, beleértve legutóbbi kereséseit és a felkeresett webhelyeket is. Így egy szempillantás alatt megtalálhatja, amit keres.

Kevesebb gépelés
Unja már, hogy mindig ugyanazokat az adatokat kell megadnia az internetes űrlapokon? Az automatikus kitöltés lehetővé teszi az űrlapok kitöltését egyetlen kattintással. A különböző eszközök között is működik – így elfelejtheti a kis képernyőkön való gépelést.

Sebesség
A Chrome-ot úgy tervezték, hogy minden tekintetben gyors legyen. Gyorsan indul el, egy pillanat alatt betölti a weboldalakat, és villámsebesen futtat összetett internetes alkalmazásokat.

Egyszerűség
A Chrome racionalizált, tiszta és egyszerű. Például ugyanabból a mezőből kereshet és navigálhat, valamint úgy rendezheti át a lapokat, ahogyan szeretné -- mindezt gyorsan és egyszerűen.

Biztonság
A Google Chrome-ot úgy tervezték, hogy Ön mindig biztonságban érezhesse magát, köszönhetően az adathalászat és a rosszindulatú programok elleni beépített védelemnek, az automatikus frissítéseknek, amelyek biztosítják, hogy mindig a legújabb biztonsági javításokkal rendelkezzen stb.

Adatvédelem
A Chrome-mal az Ön kezében van személyes adatainak vezérlése, miközben segít az online megosztott információk védelmében.

Személyre szabás
Számtalan módon személyre szabhatja a Chrome-ot, hogy az egyedi legyen. Könnyen módosíthatja beállításait, és a Chrome Internetes áruház révén hozzáadhat alkalmazásokat, bővítményeket és témákat.

Bejelentkezés
Ha bejelentkezik a Chrome-ba, könyvjelzőit, előzményeit és egyéb beállításait az összes számítógépéről elérheti. Ezenkívül automatikusan bejelentkezik a kedvenc Google-szolgáltatásaiba is.
Csevegés (eddig 6 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MEHESFERENC 10 hó
Már lehet tölteni az 59.0.3071.115-ös verziót ! Smile
Laci09 10 hó
MEHESFERENC1: Frissítve
greendoki 4 hó
Ezt akkor sem tenném fel ha nem lenne több böngésző egy hulladék.
DarkZer0 2 hó
Vivaldi-t mindenkinek Tongue
bandi1969 2 hó
Egyet értek DarkZer0!Thumbs up
opus25 2 hó
Én ezt is, és a Vivaldi-t is kipróbáltam, egyik se volt megnyerő, maradok még a béna Firefoxnál....

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (17)53.1 %
Nagyon jó (3)9.4 %
Jó (2)6.3 %
Átlagos (5)15.6 %
Gyenge (5)15.6 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • Mai aktív:3
  • Szülinapos:8
  • Összes:15,140
  • Legújabb:Raynur
  • Vendég:3

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!