Google Chrome (Windows) 67.0.3396.99

Értékelés: 35
Fájlméret: 46,9 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Google Chrome a modern internetre szabott gyors, egyszerű és biztonságos és ingyenes webböngésző. Nagyon gyors, egyszerű és könnyen használható, felülete rendkívül kompakt, kevés helyet foglal így több helyet hagyva a tartalomnak. A Google Chrome a Google által fejlesztett ingyenesen használható, számítógépeken, táblagépeken és okostelefonokon futó webböngésző, ami a Blink böngészőmotort használja. Fedezze fel a Chrome böngészőt.

A Chrome a megnyitott lapjait, könyvjelzőit és a legutóbbi kereséseket számítógépéről átviszi telefonjára vagy táblagépére, és fordítva. Így az internet személyre szabottan áll rendelkezésére valamennyi eszközén. Egyszerűen jelentkezzen be többi eszközén is a szinkronizálás elindításához. Böngésszen kedve szerint a Chrome témáival, alkalmazásaival és bővítményeivel. Egyenesen kedvenc internetes céloldalaira juthat a könyvjelzők és főoldalak segítségével. Miután beállította a Chrome-ot, testre szabott beállításai minden eszközén szinkronban maradnak.

Lefordíthat teljes weboldalakat, vagy videókat küldhet kedvenc webhelyéről a Chromecast-kompatibilis TV-jére. Még többet szeretne? Válasszon a több mint 150 000 Chrome-bővítmény közül, hogy böngészője még hatékonyabb legyen. Böngészés


oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/chrome.png
Csevegés (eddig 6 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
MEHESFERENC 1 év
Már lehet tölteni az 59.0.3071.115-ös verziót ! Smile
Laci09 1 év
MEHESFERENC1: Frissítve
greendoki 6 hó
Ezt akkor sem tenném fel ha nem lenne több böngésző egy hulladék.
DarkZer0 5 hó
Vivaldi-t mindenkinek Tongue
bandi1969 5 hó
Egyet értek DarkZer0!Thumbs up
opus25 4 hó
Én ezt is, és a Vivaldi-t is kipróbáltam, egyik se volt megnyerő, maradok még a béna Firefoxnál....

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (19)54.3 %
Nagyon jó (3)8.6 %
Jó (3)8.6 %
Átlagos (5)14.3 %
Gyenge (5)14.3 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!