NeoSmart EasyBCD 2.3.0.207

Értékelés: 0
Fájlméret: 1,8 MB

Ismertető

Aki esetleg nem ismerné, az EasyBCD egy a személyi számítógépekre szabott rendszerindító program, aminek segítségével lehetőség van a PC-re telepített operációs rendszerek elindítására, illetve az indítómenü ízlés szerinti átszerkesztésére, ráadásul a szoftver előnye, hogy otthoni felhasználásra teljesen ingyenes.
oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/easybcd_setup.png oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/easybcd_about.png
A támogatott operációs rendszerek listáján szerepel az OS/2, a Linux, a Mac OS X, a BSD, a Microsoft DOS, Windows 3.X, Windows NT, 98, 2000, Server 2003 és 2008, Windows PE, Windows XP, Vista, Windows 7 és a legújabb Windows 8, de a program további különlegessége még, hogy minden gond nélkül tud bootolni USB-s háttértárolóról, hálózatról, ISO lemezképekből, de még virtuális merevlemezekről is (VHD).
oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/easybcd_home.png oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/easybcd_edit_boot_menu.png oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/easybcd_add_new_entry.png oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/easybcd_advanced_settings.png
Az EasyBCD legújabb kiadásánál immár lehetőség van a program nyelvezetének kiválasztásra, ráadásul a felhozatalban újdonságként bukkant fel a teljes körű Windows 8 és a VHDX támogatás is. A program mostantól az első futtatásakor automatikusan biztonsági másolatot készít, ráadásul fel lett készítve a Fedora 17, a Gentoo, valamint az ArchLinux GRUB2-es rendszertöltőjére is.
oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/easybcd_bcd_backup.png oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/easybcd_bcd_deployment.png oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/easybcd_useful_utilities.png oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/easybcd_multilingual_support.png
A szoftver az említett újdonságok mellett természetesen átesett az immár kötelezőnek mondható hibajavításokon is, így az aktuális verzió elméletileg már hibamentesen érkezik a felhasználókhoz. Az EasyBCD most beharangozott 2.3-es kiadása már letölthető az alábbi linkre kattintva.

Az EasyBCD rendszerkövetelménye:
IBM kompatibilis PC, 32 bites és 64 bites egyaránt támogatott.
Telepített Microsoft Windows XP, Vista, Windows 7 vagy 8.
Microsoft .NET 2.0 Framework.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

bene

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!