Mozilla Firefox (Mac) 58.0

Értékelés: 0
Fájlméret: 52,8 MB

Ismertető

A Firefox for Mac az egyik legelterjedtebb böngésző a világon. Gyors, biztonságos és egyszerű internetezést biztosít. A Firefox egyik nagy előnye a többi böngészővel szemben, a számos kiegészítő, és a kiváló testre szabhatóság. A Mozilla Firefox webböngésző Mac OS X-re. Frissítse Firefoxát, hogy megkapja a legfrissebb, sebességet és a magánszférát érintő fejlesztéseket. A Mozilla Firefox letölthető még Windows, Mac OS X, Linux / Firefox Visszajelzés elküldése.

A Mozilla Firefox egy ingyenes internet böngésző szoftver, amit a Mozilla Alapítvány fejleszt. Az internetezők körében a statisztikák szerint világszerte az első illetve a második helyen áll a böngésző toplistákon. Nyílt forráskódú szoftver, ami a szintén nyílt forráskódú Gecko böngésző engine-t használja. Számtalan Internet szabványt ismer, folyamatos a fejlesztés alatt van, az újabb verziók havonta kijönnek.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/firefox-macosx.png

A Firefox 4-től a Gecko 2.0 böngészőmotort használja, amelyhez hozzáadták/javították a HTML5- a CSS3-, a WebM- és a WebGL-támogatást. Új JavaScript-motort is tartalmaz (JagerMonkey), és jobb XPCOM API-kat. A Firefox számtalan extra funkcióval támogatja a böngészést. Többek között a a füles böngészés, a helyesírás-ellenőrzés, keresés, az RSS, a privát böngészés, és a helymeghatározás (Geolocation). Mindezt bővíthetjük kiegészítőkkel, (plugin) ami miatt vált talán a legnépszerűbbé a Firefox.

A kiegészítők akár csak a telepített appok új szolgáltatásokat adnak a Firefoxhoz. Segítségükkel összehasonlíthat árakat, megnézheti a várható időjárást, zenét hallgathat, tweetelhet és még sok minden mást is csinálhat. Az új menü gyors és egyszerű elérést ad a legtöbbet használt szolgáltatásokhoz. Új gomb hozzáadásához, vagy a már meglévő gomb áthelyezéséhez, eltávolításához nyissa meg a „Testreszabás” panelt. Kedvenc szolgáltatásai – kiegészítők, privát böngészés, szinkronizálás és a többi – mindössze egy kattintásnyira.

Ha szereti a játékokat, nyugodtan játszhat kedvenc játékaival közvetlenül az interneten a webböngészőjén anélkül, hogy feláldozná a sebességet vagy a kényelmet. A Firefox élharcosa az internetes játékélmény kiterjesztésének, amely része annak a törekvésnek, hogy a böngészést minden elemében gyorsabbá tegye.

Firefox-funkciók:
Ismerje meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a Firefoxból, és az online töltött idejéből.
Privát böngészés
Semelyik másik böngésző sem ad ekkora felügyeletet digitális lábnyoma felett. A Firefox nem menti a böngészési előzményeket, kereséseket vagy sütiket, de megtartja az új könyvjelzőket és a letöltött fájlokat.
Követés elleni védelem
Minimalizálja a rejtett külső felek képességét az Ön böngészési tevékenységének követésére különböző oldalak között.

Firefox Sync
Regisztráció után elérheti a saját Firefoxát akárhol, akármikor. Szinkronizáljon csak egy kicsit, vagy sokat. Ön dönti el, hogy a Firefox melyik részeit szeretné szinkronizálni. Nyissa meg böngészőlapjait a napi ingázás során. Használja könyvjelzőit munka közben. Akármit, akármikor, akárhol.
  • Otthon: Dolgozzon kényelmesen akár a kanapéról. Férjen hozzá böngészőjéhez a telefonjáról, keresgéljen a könyvjelzői között a tabletjén.
  • Munkában: Férjen hozzá mindig a legfontosabb adataihoz. Szinkronizálja a jelszavakat és könyvjelzőket, ha azt szeretné, hogy mindig kéznél legyenek. Mint a Firefox, ez is a lehető legbiztonságosabb.
  • Útközben: Akármerre is jár - kövesse kedvenc weboldalait, fejezze be egy történet olvasását, amit még otthon kezdett el. Soha nem volt még ilyen egyszerű a Sync-nek köszönhetően.
Hogy teljesen kihasználja a Sync lehetőségeit, vigye magával mindenhová, ahol Firefoxot használ. Kösse össze vele okostelefonját, tabletjét, asztali számítógépét vagy laptopját.
Fontos: A Firefox Sync használatához a legújabb Firefox verzió szükséges.

Témák
Szabja a Firefoxot a saját stílusára. Válogasson a több ezer téma közül és öltöztesse át böngészőjét egyetlen kattintással.

Kiegészítők
A kiegészítők akár csak a telepített appok új szolgáltatásokat adnak a Firefoxhoz. Segítségükkel összehasonlíthat árakat, megnézheti a várható időjárást, zenét hallgathat, tweetelhet és még sok minden mást is csinálhat.
  • Olvassa a legújabb híreket és blogokat
  • Letöltések kezelése
  • Nézzen videókat és képeket
Intelligens címsor
Az intelligens címsor böngészés közben tanulja meg szokásait, így lesz az Ön Firefox böngészője egyedi. Keresse meg és térjen vissza kedvenc webhelyeire, anélkül hogy meg kellene jegyeznie a webhely címét.

Ne kövessenek
A Firefox fejlesztése a Ne kövessenek segítségével jelezheti hozzáállását a személyes adatainak gyűjtésével és felhasználásával kapcsolatban.

Biztonságos kapcsolat
Az azonnali oldalazonosítás használatával megbizonyosodhat róla, hogy minden webhely az, aminek mutatja magát, valamint hogy az azokhoz kiépített kapcsolat biztonságos-e.

Világszínvonalú védelem
Az adathalászat- és kémprogram-ellenes szolgáltatások segítik megóvni rendszerét a trójai- és kémprogramoktól, valamint figyelmeztetnek a lehetséges rosszindulatú webhelyekre is.

Automatikus biztonsági frissítések
A Firefox automatikusan frissül a legújabb és legjobb biztonsági javításokkal.

Élvonalbeli sebesség
Ha szereti a játékokat, nyugodtan játszhat kedvenc játékaival közvetlenül az interneten anélkül, hogy feláldozná a sebességet vagy a kényelmet. A Firefox élharcosa az internetes játékélmény kiterjesztésének, amely része annak a törekvésnek, hogy a böngészést minden elemében gyorsabbá tegye.

Érezhető sebesség
A Firefoxot az internetezési szokásaihoz hangoltuk. Minden eddiginél gyorsabban történik a lapok megnyitása, a váltás a lapok között és az intelligens címsor eredményeinek megjelenítése. Jusson el leggyorsabban és legkönnyebben ahova szeretne.

Firefox System Requirements for Mac:
Mac Operating Systems
• macOS 10.9
• macOS 10.10
• macOS 10.11
• macOS 10.12
Recommended Hardware
• Macintosh computer with an Intel x86 processor
• 512 MB of RAM
• 200 MB hard drive space
Csevegés (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 6

hankock, AttisX, dzsin25, csucsu1952, Balint69, Mesant

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!