Mozilla Firefox (Linux) 58.0

Értékelés: 0
Fájlméret: 53,9 MB / 51,5 MB

Ismertető

A Firefox for Linux az egyik legelterjedtebb böngésző a világon. Gyors, biztonságos és egyszerű internetezést biztosít. A Firefox egyik nagy előnye a többi böngészővel szemben, a számos kiegészítő, és a kiváló testre szabhatóság. A Mozilla Firefox webböngésző Linux-ra. A Firefox az egyik legnépszerűbb webböngésző Linux-ra világszerte. Kipróbált, tesztelt és több millióan használják szerte a világon. Frissítse Firefoxát, hogy megkapja a legfrissebb, sebességet és a magánszférát érintő fejlesztéseket. A Mozilla Firefox letölthető még Windows, Mac OS X, Linux / Firefox Visszajelzés elküldése.

A Firefox 4-től a Gecko 2.0 böngészőmotort használja, amelyhez hozzáadták/javították a HTML5- a CSS3-, a WebM- és a WebGL-támogatást. Új JavaScript-motort is tartalmaz (JagerMonkey), és jobb XPCOM API-kat. A Firefox számtalan extra funkcióval támogatja a böngészést. Többek között a a füles böngészés, a helyesírás-ellenőrzés, keresés, az RSS, a privát böngészés, és a helymeghatározás (Geolocation). Mindezt bővíthetjük kiegészítőkkel, (plugin) ami miatt vált talán a legnépszerűbbé a Firefox.

Ha szereti a játékokat, nyugodtan játszhat kedvenc játékaival közvetlenül az interneten anélkül, hogy feláldozná a sebességet vagy a kényelmet. A Firefox élharcosa az internetes játékélmény kiterjesztésének, amely része annak a törekvésnek, hogy a böngészést minden elemében gyorsabbá tegye.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/firefox.png

A kiegészítők akár csak a telepített appok új szolgáltatásokat adnak a Firefoxhoz. Segítségükkel összehasonlíthat árakat, megnézheti a várható időjárást, zenét hallgathat, tweetelhet és még sok minden mást is csinálhat.
- Olvassa a legújabb híreket és blogokat
- Letöltések kezelése
- Nézzen videókat és képeket
Ne kövessenek
A Firefox fejlesztése a Ne kövessenek segítségével jelezheti hozzáállását a személyes adatainak gyűjtésével és felhasználásával kapcsolatban.
Firefox Sync
Regisztráció után elérheti a saját Firefoxát akárhol, akármikor. Szinkronizáljon csak egy kicsit, vagy sokat.
Ön dönti el, hogy a Firefox melyik részeit szeretné szinkronizálni. Nyissa meg böngészőlapjait a napi ingázás során. Használja könyvjelzőit munka közben. Akármit, akármikor, akárhol.
- Otthon: Dolgozzon kényelmesen akár a kanapéról. Férjen hozzá böngészőjéhez a telefonjáról, keresgéljen a könyvjelzői között a tabletjén.
- Munkában: Férjen hozzá mindig a legfontosabb adataihoz. Szinkronizálja a jelszavakat és könyvjelzőket, ha azt szeretné, hogy mindig kéznél legyenek. Mint a Firefox, ez is a lehető legbiztonságosabb.
- Útközben: Akármerre is jár - kövesse kedvenc weboldalait, fejezze be egy történet olvasását, amit még otthon kezdett el. Soha nem volt még ilyen egyszerű a Sync-nek köszönhetően.
Hogy teljesen kihasználja a Sync lehetőségeit, vigye magával mindenhová, ahol Firefoxot használ. Kösse össze vele okostelefonját, tabletjét, asztali számítógépét vagy laptopját.
Fontos: A Firefox Sync használatához a legújabb Firefox verzió szükséges.
Privát böngészés
Internetezés a meglátogatott weboldallal kapcsolatos adatok mentése nélkül. Néha jó, ha kiléte titok marad. A szolgáltatás bekapcsolásával a böngészési előzmények mindenki elől rejtve maradnak.
Elfelejtés gomb
Törölje a böngészési információkat a számítógépéről. Használja akkor, ha egy olyan oldalt keresett fel, amit nem szeretne az előzményei között látni.
Biztonságos kapcsolat
Az azonnali oldalazonosítás használatával megbizonyosodhat róla, hogy minden webhely az, aminek mutatja magát, valamint hogy az azokhoz kiépített kapcsolat biztonságos-e.
Világszínvonalú védelem
Az adathalászat- és kémprogram-ellenes szolgáltatások segítik megóvni rendszerét a trójai- és kémprogramoktól, valamint figyelmeztetnek a lehetséges rosszindulatú webhelyekre is.
Automatikus biztonsági frissítések
A Firefox automatikusan frissül a legújabb és legjobb biztonsági javításokkal.

Firefox System Requirements for Linux:
GNU/Linux Software Requirements
Please note that GNU/Linux distributors may provide packages for your distribution which have different requirements.
• Firefox will not run at all without the following libraries or packages:
◦ GTK+ 3.4 or higher
◦ GLib 2.22 or higher
◦ Pango 1.14 or higher
◦ X.Org 1.0 or higher (1.7 or higher is recommended)
◦ libstdc++ 4.6.1 or higher
For optimal functionality, we recommend the following libraries or packages:
◦ NetworkManager 0.7 or higher
◦ DBus 1.0 or higher
◦ GNOME 2.16 or higher
◦ PulseAudio
Csevegés (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 5

g0302, dzsin25, csucsu1952, Balint69, Mesant

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!