Adobe Flash Player - Firefox, Safari, Opera 32.0.0.207

Értékelés: 10
Fájlméret: 19,8 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

Adobe Flash Player - Firefox, Safari, Opera: Ingyenes böngésző kiegészítés, amely a Flash alapú animációk megtekintését teszi lehetővé, valamint használatával Flash alapú játékok és Flash animációkat tartalmazó filmeket is futtathatunk számítógépünkön.

Adobe Flash Player egy sor érdekes kiegészítést és fejlesztést tartalmaz az előző verziókhoz képest. A lista legelején szerepel a H.264 videó kodek és a HE-AAC audió kodek támogatása, melyek magas-minőségű kép és kristály-tiszta hang világukkal egy sokkal gazdagabb élményt kínálnak. Az Adobe FP Uninstaller Itt letölthető. Ezen kívűl még Támogatott formátumok: SWF, FLV, F4V. Segítségével fantasztikus 3D-s grafika érhető el. Ez teszi még inkább dinamikussá és érdekesebbé a navigációt, a játékokat és az interaktivitást a weboldalon. Arról, hogy éppen melyik Flash verzió található meg a gépünkön, az alábbi oldalon bizonyosodhatunk meg.

A Flash Player kapcsán most is elmondható, hogy a Google Chrome, az Edge és (Windows 8 vagy újabb operációs rendszerek alatt) az Internet Explorer automatikusan megkapja a frissítéseket, tehát ez esetekben nincs szükség különösebb felhasználói közreműködésre. Adobe Flash Player or news egy újabb lépést jelent a minőség ,csakúgy, mint a stabilitás és a biztonság felé. Következésképpen egy erősen ajánlott letöltendő alkalmazás minden felhasználónak a legújabb verzió letöltése.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/flash_player_installer-1.png

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/flash_player_installer-2.png

Language versions: Deutsch, English, Spanyol, Français, Italiano, Nederlands, Polish, Portugus (Brasil), Svenska, Turkish, Cseh, Russian, Japanese, Simplified Chinese, Korean

Old Versions Download:
Flash Player (Windows, Internet Explorer - ActiveX)
Flash Player (Windows, Firefox, Safari, Opera - NPAPI)
Flash Player (Windows, Chromium-based browsers - PPAPI)

Adobe Flash Player for Mac - Safari and Firefox ÉS Opera and Chromium böngészőkre Itt Letölthető.
Csevegés (eddig 2 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
dolfi · 2 év
Kritikus hiba miatti vészfrissítés, feltétlenül telepítse mindenki!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (9)90 %
Nagyon jó (1)10 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!