Microsoft .NET Framework 4.5.2

Értékelés: 4.3
Fájlméret: 66,8 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A Microsoft .NET-keretrendszer 4.5.2-es verziója a Microsoft .NET-keretrendszer 4, a Microsoft .NET-keretrendszer 4.5 és a Microsoft .NET-keretrendszer 4.5.1 verzió széles körű kompatibilitást biztosító helyi frissítése. Ha az internetkapcsolat hiánya miatt nincs lehetőség a webes telepítő használatára, az offline csomag használható helyette.
www.gabsoftware.com/wp-content/uploads/2010/01/microsoft.net_.png

Ez egy offline telepítő. Külön telepítő áll rendelkezésre a webes, illetve az offline telepítéshez. Ha a saját terméke vagy alkalmazása telepítőjének részeként tovább szeretné terjeszteni a két telepítő valamelyikét, azt javasoljuk, hogy a kisebb (és rendszerint gyorsabban letölthető) webes telepítőt válassza. A webes telepítőt innen töltheti le.

A hatékonyság optimalizálása és a sávszélesség-kihasználás érdekében a Microsoft lehetőség szerint a webes telepítő használatát javasolja az offline csomag futtatása helyett.

Az offline csomagot olyan esetekben érdemes használni, amikor internetkapcsolat hiányában a webes telepítő nem működik. A csomag nagyobb, mint a webes telepítő, és nem tartalmazza a nyelvi csomagokat. A nyelvi csomagokat innen töltheti le és telepítheti.

A .NET-keretrendszer e verziója a .NET-keretrendszer 3.5 SP1-es és korábbi verzióival párhuzamosan fut, de helyileg frissíti a .NET-keretrendszer 4-es, a .NET-keretrendszer 4.5-ös és a .NET-keretrendszer 4.5.1-es verzióját.

További információk
További tudnivalók a Tudásbázis KB2901907 jelű cikkében olvashatók.
A jelen kiadással kapcsolatos fontos információkat a .NET-keretrendszer 4.5.2-es verziójának információs fájljában találja.
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)25 %
Nagyon jó (3)75 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

petyus12, én
  • 8 Vendég
  • 29 Tagok ma
  • 9 Szülinapos
  • 18,860 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!