Kerish Doctor 2016 4.65

Értékelés: 11
Fájlméret: 33,1 MB

Ismertető

Kerish Doctor 2016 -ez az Ön számítógépe karbantartásának komplex megoldása, amely az adott területén létező legsikeresebb fejlesztéseket tartalmazza.

Kerish Doctor 2016 az unikális rendszerének köszönhetően az Windows meghibásodásait valós időben előzi meg, illetve a rendszer hibákat megbízhatóan javítja ki.

www.kerish.org/hu/images/cover_box.png
Az alkalmazás rendszeresen elvégzi a rendszer tökéletes ás biztonságos tisztítását a felhalmozódó digitális szeméttől, illetve optimális módon megnöveli a rendszer működésének teljesítményét.

Kerish Doctor 2016 a számítógép védelmét biztosítja karos programok és potenciális károsodások ellen azzal, hogy számítógépnek a biztonság szempontjából fontos paramétereit kontrollálja.

Smart Update rendszer időszerűen frissíti az alkalmazás adatbázisait, melyeket a mi szakembereink állandóan fejlesztenek. Ennek a rendszernek köszönhetően a telepített komplex működésének teljesítménye napról napra növekszik és legperspektivikusabbá teszi meg az osztályán belül.

www.kerish.org/hu/images/slide_01.jpg www.kerish.org/hu/images/slide_02.jpg
Fő lehetőségek
Javítás:
www.kerish.org/images/fix_01.png A Windows meghibásodásainak megelőzése valós időben
www.kerish.org/images/fix_02.png Hibák javítása a rendszerleíró adatbázisban
www.kerish.org/images/fix_03.png Számítógép hőmérsékletének ellenőrzése
Tisztítás:
www.kerish.org/images/clean_01.png Digitális szemét tisztítása
www.kerish.org/images/clean_02.png Alkalmazások elöregedett cashe-jének törlése
www.kerish.org/images/clean_03.png Érvénytelen részek és parancsikonok tisztítása
Optimalizálás:
www.kerish.org/images/optimize_01.png Játék alkalmazások gyorsítása
www.kerish.org/images/optimize_02.png Windows beállítások és rendszerszolgáltatások optimalizálása
www.kerish.org/images/optimize_03.png Internetkapcsolat sebességének optimalizálása
Védelem:
www.kerish.org/images/security_01.png Kártévő programok elleni védelem
www.kerish.org/images/security_02.png Windows és telepített szoftver sebezhetőségek kiküszöbölése
www.kerish.org/images/security_03.png Windows automatikus letöltésének ellenőrzése

Kerish Doctor 2016 ez egy unikális komplex, amely a Windows operációs rendszer irányítása alatt működő számítógép automatikus karbontartására való..

Program kijavítja a meghibásodásokat és a hibákat, kitisztítja az Ön számítógépét a digitális szeméttől, optimizálja és megvédi az Ön számítógépét.

Kerish Doctor 2016 abszolút kényelmes és teljesen a felhasználó beavatkozása nélkül működhet, ez ugyanúgy a kezdőnek, mint a tapasztalt felhasználónak is való.

A program sok unikális technológiát tartalmaz, sok legmagasabb szintű értékelést és kitüntetést kapott a szoftver független bírálóitól.

www.kerish.org/hu/images/slide_03.jpg www.kerish.org/hu/images/slide_04.jpg
Különlegességek
www.kerish.org/images/features_realtime.png Meghibásodások megelőzése
Real-time Failure Detection unikális rendszer valós időben megelőzi lefagyásokat és rendszerhibákat. A munkaasztal, nyelvi panel eltűnése, fontos szolgáltatások kikapcsolódása és a rendszerbeállításokban keletkező kritikus hibák az alkalmazás ellenőrzése alatt lesz.
www.kerish.org/images/features_recommend.png Személyes tanácsadó
Ajánlatok mestere átvizsgálja az Ön rendszerét és adja az ajánlatait a számítógép működésének javítására vonatkozóan, melyeket Ön egy klikkel alkalmazhatja. A rendszer állapota és konfigurációja változhat, ami az újabb ajánlatok megjelenéséhez vezethet.
www.kerish.org/images/features_clean.png Intellektuális tisztítás
A számítógépnek a digitális szeméttől történő tisztításának legtökéletesebb módszere mindegyik fájl esetén figyelembe veszi a változások dátumát. Ez lehetővé teszi a rendszer által még mindig igényelt ideiglenes fájlok véletlen eltávolításának elkerülését. Ez a módszer garantálja megbízható és biztonságos tisztítást.
www.kerish.org/images/features_softupdate.png Lépésben az idővel
Az alkalmazások frissítésének mestere segít ellenőrizni a telepített szoftvert a kritikus sebezhetőségek, patch-ek, új verziók jelenlétére és segít azoknak a frissítésében. A potenciálisan sebezhetős alkalmazások utolsó verzióinak jelenléte fontos a biztonság szempontjából.
www.kerish.org/images/features_repair.png Tipikus problémák megoldása
Hibaelhárítások mestere tartalmazza az adott hibák legnagyobb bázisát, és segítséget nyújt tipikus problémák megoldásában. Ön egyszerűen kiválasztja a listából azokat a problémákat, amelyekkel szemben áll, a program pedig ezeket kijavítja.
www.kerish.org/images/features_internetoptimizer.png Gyors internet
Az Internetkapcsolat optimizálásának mestere az Internet hálózattal való kapcsolat beállításait analizálja és optimizálja speciálisan az Ön berendezés részére. Ez a kapcsolat legmagasabb sebességének elérését teszi lehetővé.
www.kerish.org/images/features_gamebooster.png Játékok gyorsítása
Game Booster funkció segíti a játék alkalmazások teljesítményének növelését. A játék üzemmód aktivációjakor a játék idejére a játék alkalmazás munkájának magas prioritás be lesz állítva, ami lehetővé teszi az Ön számítógépe potenciáljának teljes kibontakozását a játék közben.
www.kerish.org/images/features_deblocker.png Teljes ellenőrzés
Kerish Deblocker funkció lehetővé teszi a számítógép blokkolásának kioldását azokban az esetekben, amikor a felhasználónak nincs lehetősége arra, hogy azt önállóan megtegye. Például, ha a számítógépét blokkolta, vagy ha nincs lehetőség arra, hogy a teljes képernyőre futó megfagyott alkalmazás be lehessen zárni.
www.kerish.org/images/features_update.png Tökélesítésnek nincs határa
Smart Update funkció az alkalmazás magját ás heurisztikájának bázisadatait rendszeresen frissíti az Internet hálózathoz való hozzáférés esetén. Az ilyen hajlékonyság és szélesíthetőség a Kerish Doctor 2016-t a legperspektivikusabb termékké teszi meg a saját osztályán belül, az alkalmazás működésének hatékonysága rendszeresen növekszik a verziójától függetlenül.

Rendszerkövetelmények
Operációs rendszer: Windows 10, 8 (8.1), 7, Vista
Processzor: 1 Ghz (x86/x64)
Operatív memória igénylése: 512 MB vagy nagyobb
Szabad lemezterület: 60 MB
Képernyő felbontás: 1024x768 vagy nagyobb
----------------------------------
Operációs rendszer: Windows XP
Processzor: 400 Mhz (x86)
Operatív memória igénylése: 256 MB vagy nagyobb
Szabad lemezterület: 60 MB
Képernyő felbontás: 1024x768 vagy nagyobb
Az alkalmazás működtetéséhez az adminisztrátor jogai szükségesek.
A leghatékonyabb működés érdekében Internet hálózathoz való kapcsolat ajánlatos.
Töltse le a Kerish Doctor -t most!
- Ajánljuk minden jelentkezőnek, hogy a Kerish Doctor 2014 működésének lehetőségeit és eredményeit értékelje.
- Töltse le és telepítse most a program utolsó verzióját a Windows bármely népszerű verziójához.
- 15 nap folyamán program ingyen fog működni próba üzemmódban.
A Microsoft, a Windows és a Windows logó a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Pali 11 hó
Nekem szerencsére SharewareOnSale-nek köszönhetően egy teljes évig teljes verziót használok, viszont Windows 10 alatt különösen nem sok javulást tapasztaltam, sem rosszabbodást (körülbelül pont annyit tud, mint amennyit Ashampoo WinOptimizer, csak annál egy picit jobb, s néhány hiányosságot eltekintve egymástól). Annyiban viszont jó, hogy teljesen magyar (hanggal együtt) és szinte semmit sem fog (XP-s gépekre szerintem optimális termék). Alapterméknek jó, viszont Windows 10-re Wise Care ellentétben totálisan feleslegesnek tartom (ettől függetlenül teljesen nyugodtan használható, mivel ez ártani nem ártott Windows 10-nek sem).

Egyetlen dolog, amit hasznosnak tartom, az a PC védelem (mivel az ingyenes vírusirtókat önmagában nagyon kevésnek tartom, mint a KeyLogger és a Malware miatt). Már ha aktiválva van a termék, természetesen.

Rejtett tartalom:
g0302 11 hó
Már Kerish Doctor 2017 néven jön a telepítő.exe,de a lényegen nem változtat. Osztom Pali véleményét,kb. Ashampoo WinOptimizer,biztonságosan használható,kárt nem tesz a rendszerben.
Azért mert magyarul beszél még nem cserélem le a Wise Care-t,pc védelemre meg mást használok.
Van itt néhány kulcs ha valakinek kell. Az első kulcsot próbáltam amíg a programot is,működött de,hogy meddig...?
SWAT 11 hó
Már kb. 2 éve használom a Win7-en. Szerintem jobb a Wise Care -nél. Az Ashampoo-t még nem próbáltam.
Zsombi33 11 hó
Nekem van egy 100%-discont , 2016-ra kódom az végleges mintha vettem volna ? És jó a 2017-hez is ? ROFL
Pali 11 hó
Én is inkább Wise Care-t használom, de csak azért nem távolítottam el a Kerish-t, mert SharewareOnSale kódom olyan, mintha megvettem volna (1 éves), és a rendszernek egyszer sem okozott gondot (habár nagyon-nagyon ritkán használom)
Zsombi33: Én szimplán megnyomtam, hogy frissítések keresése, felrakta és ugyanúgy aktiválva maradt a termék Smile (igaz, 3x vagy 4x megszakadt a frissítés, de aztán csak sikerült neki).
SWAT: Hát szerintem jobb is, ha Ashampoot-t nem próbáltad ki
Rejtett tartalom:
(nem azért, mert rossz lenne, nem megbízható vagy bármit is rontana, csak messze nem ér annyit, mint amennyiért kínálják, az ingyenes verziókat főleg hanyagold).
Igaz, ahhoz is megvan a legális licenceim az Ashampoo fiókomban (11, 2015 és 2016), de amik 2015/2016/2017-tel vannak elnevezne termékek, azok mind butított demó verziók (ingyenesen és korlátlanul használtatóak, de nagyon sok funkciót eltávolítanak belőle, jóval elavultabb termékekből írják újra új évszámmal, lassabban indulnak és termék reklámokat tartalmaznak). Ettől függetlenül szeretem az Ashampoo termékeket, de pénzt nem adok értük, mert annyit nem érnek.
A Kerish-t értelemszerűen a csak teljes verziós WinOptimizer-rel hasonlítom össze (mint a 11 és a 12-es verzióval)


Most perpillanat ezt az IObit ASC 10 Pro-t is tesztelem, de... igaz, hogy a mostani verzió még rosszat nem tett, de nagyon nem látom szívesen a háttérben, így azt biztosan eltávolítom.
CrepOne 10 hó
Nekem még nem sikerült működő kódot találni hozzá. Blokkolva van mind. GrinD

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)18.2 %
Nagyon jó (2)18.2 %
Jó (4)36.4 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (3)27.3 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

Mesant, szistvan1, terraposta, Pindrus

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!