VLC for Windows 3.0.3

Értékelés: 22
Kategória: Multimédia
Fájlméret: 39,5 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A VLC egy szabad és nyílt forráskódú platformfüggetlen multimédia-lejátszó és keretrendszer, amely lejátssza a legelterjedtebb multimédiás fájlokat, valamint DVD-ket, audio CD-ket, VCD-ket és különféle közvetítési protokollokat. Az VLC elérhető még Androidra, Windowsra, Linux-ra, és MacOSX-re.

Egyszerű, gyors és hatékony.
  • Mindent lejátszik - fájlokat, lemezeket, webkamerákat, eszközöket és közvetítéseket.
  • Lejátssza a legtöbb kodeket kodekcsomagok nélkül - MPEG-2, MPEG-4, H.264, MKV, WebM, WMV, MP3...
  • Minden platformon fut - Windows, Linux, Mac OS X, Unix, iOS, Android ...
  • Teljesen ingyenes - nem kémprogram, nincs hirdetés és nincs felhasználókövetés.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/vlc.png

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/vlc-media_player-kp1.jpg

Plays all formats
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-film.jpg MPEG-1/2, DivX (1/2/3/4/5/6), MPEG-4 ASP, XviD, 3ivX D4, H.261, H.263 / H.263i, H.264 / MPEG-4 AVC, Cinepak, Theora, Dirac / VC-2, MJPEG (A/B), WMV 1/2, WMV 3 / WMV-9 / VC-1, Sorenson 1/3, DV, On2 VP3/VP5/VP6, Indeo Video v3 (IV32), Real Video (1/2/3/4).
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-file-music.jpg MPEG Layer 1/2, MP3 - MPEG Layer 3, AAC - MPEG-4 part3, Vorbis, AC3 - A/52, E-AC-3, MLP / TrueHD-3, DTS, WMA 1/2, WMA 3, FLAC, ALAC, Speex, Musepack / MPC, ATRAC 3, Wavpack, Mod, TrueAudio, APE, Real Audio, Alaw/ulaw, AMR (3GPP), MIDI, LPCM, ADPCM, QCELP, DV Audio, QDM2/QDMC, MACE.
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-subtitles.jpg DVD, Text files (MicroDVD, SubRIP, SubViewer, SSA1-5, SAMI, VPlayer), Closed captions, Vobsub, Universal Subtitle Format (USF), SVCD / CVD, DVB, OGM, CMML, Kate. ID3 tags, APEv2, Vorbis comment.
Advanced formats
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-input.jpg Input Media: UDP/RTP Unicast, UDP/RTP Multicast, HTTP / FTP, MMS, TCP/RTP Unicast, DCCP/RTP Unicast, File, DVD Video, Video CD / VCD, SVCD, Audio CD (no DTS-CD), DVB (Satellite, Digital TV, Cable TV), MPEG encoder, Video acquisition.
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-input.jpg Input Formats: MPEG (ES,PS,TS,PVA,MP3), AVI, ASF / WMV / WMA, MP4 / MOV / 3GP, OGG / OGM / Annodex, Matroska (MKV), Real, WAV (including DTS), Raw Audio: DTS, AAC, AC3/A52, Raw DV, FLAC, FLV (Flash), MXF, Nut, Standard MIDI / SMF, Creative Voice.
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-misc.jpg Miscellaneous: SAP/SDP announces, Bonjour protocol, Mozilla/Firefox plugin, ActiveX plugin, SVCD Menus, Localization, CD-Text, CDDB CD info, IGMPv3, IPv6, MLDv2, CPU acceleration.
Csevegés (eddig 15 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vgyula12 4 év
Remek lejátszó,évek óta ezt használom,probléma mentesen és ráadásul mindent lejátszik.Smile
Magyar88 4 év
Ritka randa egy lejátszó és ezen a letölthető kinézetek sem segítenek! :/
szeemi00 4 év
Tényleg elég csúnya lejátszó, de sokkal kevesebb erőforrással beéri, mint a WMP
vfts69 4 év
Szerintem meg abszolút korrekt darab és a funkció számít itt nem a kinézet ! Hiába csicsamicsa valami ha egy kalap trutymót sem ér ! Smile
viki567 4 év
Egyetértek az előttem hozzászólóval. Tényleg nagyon jó lejátszó, régóta használom. Minden fájltípust lejátszik szinte. És valóban nem az számít, hogy hogy néz ki. Smile
Lali 4 év
Szerintem a lejátszóknál nem a kinézet a fontos, hanem hogy probléma nélkül lejátsszon mindent, és a VLC ebben verhetetlen.. Thumbs up
trabi 2 év
Verhetettlen nem kell külön kódek sz@rokat telepíteni visz mindent annélkül is !
ttpityu 2 év
Mindezek mellett, amit előttem mondtak, már 2-3 frissítés óta onnan tudja folytatni a filmet, ahol abbahagytam, a külföldi oldalakról letöltött 720p vagy1080p-s x265-HEVC kódolást is zökkenőmenetesen viszi.
MEHESFERENC 10 hó
Nem akarok kötekedni, de a hivatalos oldalon még csak a 2.2.6 verzió elérhető !
http://www.videolan.org/vlc/
Laci09 8 hó
Ez igaz a hivatalos oldalon az volt de az FTP Szerverén nem.
Csicso82 8 hó
Kiváló lejátszó váltottam PotPlayer-re de végül visszatértem erre. Nagytudású, egyszerű, sallangmentes.
willy36 8 hó
Én is szeretem, de van, amikor az SMPlayert kell használnom, mert nem ad hangot, csak képet. Ezt online tv adásnál tapasztaltam, és nem a gépemben van a hiba, minden gépen ezt produkálta ( a legtöbbnél rendben volt, de, akadt aminél ez a hiba jött ki ). Ennek ellenére alap lejátszó program nálam. Kíváncsi vagyok a 3-as verzióban javult-e ez a bug. Direkt teszteltem kis gépeken a lejátszó programokat, az SMPlayer-nek valamivel kevesebb erőforrás igénye volt, mint a Vlc Player 2.2.8-asnak. A legkevesebb erőforrást a MediaPlayerLite 0.5.4 ette meg, de már 2014 óta nem fejlesztik, és néha bugos és nem minden játszott le. De, még az 1.0-ás verziót sem élte meg, így megbocsájtható neki.
cslaci 7 hó
Sajnos nálam a 3.0 és 3.1 is fagy.Merevlemezen tárolt DVD (fájl megnyitása menüpont - VIDEO_TS.IFO) inditásakor semmire sem reagál,nem indul el a film.Az előző verzió hibátlanul működik.A 32 bites és a 64 bites verzió is egyaránt ezt csinálja.Rendszer: Win7 Home 64bit.
ttpityu 6 hó
Én csalódtam. 3-as verzió óta, ha kiterjesztem a képernyőt, videó lejátszás után ott marad a felület, és ráadásul csökkentett felületre vált. 2.2.8-ig nem volt ilyen gond .. marad a régi.
Shipak 5 hó
Köszönjük

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (16)72.7 %
Nagyon jó (1)4.5 %
Jó (4)18.2 %
Átlagos (1)4.5 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Legújabb letöltések

Online tagok: 3

szuper, vampywiz17, bandi1969

  • 6 Vendég
  • 203 Tagok ma
  • 10 Szülinapos
  • 15,995 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!