VLC for Windows 3.0.3

Értékelés: 22
Kategória: Multimédia
Fájlméret: 39,5 MB

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Ismertető

A VLC egy szabad és nyílt forráskódú platformfüggetlen multimédia-lejátszó és keretrendszer, amely lejátssza a legelterjedtebb multimédiás fájlokat, valamint DVD-ket, audio CD-ket, VCD-ket és különféle közvetítési protokollokat. Az VLC elérhető még Androidra, Windowsra, Linux-ra, és MacOSX-re.

Egyszerű, gyors és hatékony.
  • Mindent lejátszik - fájlokat, lemezeket, webkamerákat, eszközöket és közvetítéseket.
  • Lejátssza a legtöbb kodeket kodekcsomagok nélkül - MPEG-2, MPEG-4, H.264, MKV, WebM, WMV, MP3...
  • Minden platformon fut - Windows, Linux, Mac OS X, Unix, iOS, Android ...
  • Teljesen ingyenes - nem kémprogram, nincs hirdetés és nincs felhasználókövetés.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/vlc.png

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/vlc-media_player-kp1.jpg

Plays all formats
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-film.jpg MPEG-1/2, DivX (1/2/3/4/5/6), MPEG-4 ASP, XviD, 3ivX D4, H.261, H.263 / H.263i, H.264 / MPEG-4 AVC, Cinepak, Theora, Dirac / VC-2, MJPEG (A/B), WMV 1/2, WMV 3 / WMV-9 / VC-1, Sorenson 1/3, DV, On2 VP3/VP5/VP6, Indeo Video v3 (IV32), Real Video (1/2/3/4).
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-file-music.jpg MPEG Layer 1/2, MP3 - MPEG Layer 3, AAC - MPEG-4 part3, Vorbis, AC3 - A/52, E-AC-3, MLP / TrueHD-3, DTS, WMA 1/2, WMA 3, FLAC, ALAC, Speex, Musepack / MPC, ATRAC 3, Wavpack, Mod, TrueAudio, APE, Real Audio, Alaw/ulaw, AMR (3GPP), MIDI, LPCM, ADPCM, QCELP, DV Audio, QDM2/QDMC, MACE.
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-subtitles.jpg DVD, Text files (MicroDVD, SubRIP, SubViewer, SSA1-5, SAMI, VPlayer), Closed captions, Vobsub, Universal Subtitle Format (USF), SVCD / CVD, DVB, OGM, CMML, Kate. ID3 tags, APEv2, Vorbis comment.
Advanced formats
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-input.jpg Input Media: UDP/RTP Unicast, UDP/RTP Multicast, HTTP / FTP, MMS, TCP/RTP Unicast, DCCP/RTP Unicast, File, DVD Video, Video CD / VCD, SVCD, Audio CD (no DTS-CD), DVB (Satellite, Digital TV, Cable TV), MPEG encoder, Video acquisition.
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-input.jpg Input Formats: MPEG (ES,PS,TS,PVA,MP3), AVI, ASF / WMV / WMA, MP4 / MOV / 3GP, OGG / OGM / Annodex, Matroska (MKV), Real, WAV (including DTS), Raw Audio: DTS, AAC, AC3/A52, Raw DV, FLAC, FLV (Flash), MXF, Nut, Standard MIDI / SMF, Creative Voice.
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-misc.jpg Miscellaneous: SAP/SDP announces, Bonjour protocol, Mozilla/Firefox plugin, ActiveX plugin, SVCD Menus, Localization, CD-Text, CDDB CD info, IGMPv3, IPv6, MLDv2, CPU acceleration.
Csevegés (eddig 15 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vgyula12 5 év
Remek lejátszó,évek óta ezt használom,probléma mentesen és ráadásul mindent lejátszik.Smile
Magyar88 4 év
Ritka randa egy lejátszó és ezen a letölthető kinézetek sem segítenek! :/
szeemi00 4 év
Tényleg elég csúnya lejátszó, de sokkal kevesebb erőforrással beéri, mint a WMP
vfts69 4 év
Szerintem meg abszolút korrekt darab és a funkció számít itt nem a kinézet ! Hiába csicsamicsa valami ha egy kalap trutymót sem ér ! Smile
viki567 4 év
Egyetértek az előttem hozzászólóval. Tényleg nagyon jó lejátszó, régóta használom. Minden fájltípust lejátszik szinte. És valóban nem az számít, hogy hogy néz ki. Smile
Lali 4 év
Szerintem a lejátszóknál nem a kinézet a fontos, hanem hogy probléma nélkül lejátsszon mindent, és a VLC ebben verhetetlen.. Thumbs up
trabi 3 év
Verhetettlen nem kell külön kódek sz@rokat telepíteni visz mindent annélkül is !
ttpityu 3 év
Mindezek mellett, amit előttem mondtak, már 2-3 frissítés óta onnan tudja folytatni a filmet, ahol abbahagytam, a külföldi oldalakról letöltött 720p vagy1080p-s x265-HEVC kódolást is zökkenőmenetesen viszi.
MEHESFERENC 1 év
Nem akarok kötekedni, de a hivatalos oldalon még csak a 2.2.6 verzió elérhető !
http://www.videolan.org/vlc/
Laci09 10 hó
Ez igaz a hivatalos oldalon az volt de az FTP Szerverén nem.
Csicso82 10 hó
Kiváló lejátszó váltottam PotPlayer-re de végül visszatértem erre. Nagytudású, egyszerű, sallangmentes.
willy36 10 hó
Én is szeretem, de van, amikor az SMPlayert kell használnom, mert nem ad hangot, csak képet. Ezt online tv adásnál tapasztaltam, és nem a gépemben van a hiba, minden gépen ezt produkálta ( a legtöbbnél rendben volt, de, akadt aminél ez a hiba jött ki ). Ennek ellenére alap lejátszó program nálam. Kíváncsi vagyok a 3-as verzióban javult-e ez a bug. Direkt teszteltem kis gépeken a lejátszó programokat, az SMPlayer-nek valamivel kevesebb erőforrás igénye volt, mint a Vlc Player 2.2.8-asnak. A legkevesebb erőforrást a MediaPlayerLite 0.5.4 ette meg, de már 2014 óta nem fejlesztik, és néha bugos és nem minden játszott le. De, még az 1.0-ás verziót sem élte meg, így megbocsájtható neki.
cslaci 9 hó
Sajnos nálam a 3.0 és 3.1 is fagy.Merevlemezen tárolt DVD (fájl megnyitása menüpont - VIDEO_TS.IFO) inditásakor semmire sem reagál,nem indul el a film.Az előző verzió hibátlanul működik.A 32 bites és a 64 bites verzió is egyaránt ezt csinálja.Rendszer: Win7 Home 64bit.
ttpityu 8 hó
Én csalódtam. 3-as verzió óta, ha kiterjesztem a képernyőt, videó lejátszás után ott marad a felület, és ráadásul csökkentett felületre vált. 2.2.8-ig nem volt ilyen gond .. marad a régi.
Shipak 7 hó
Köszönjük

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (17)77.3 %
Nagyon jó (1)4.5 %
Jó (4)18.2 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 9 Vendég
  • 204 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 16,348 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!