VLC Media Player for Win 2.2.8

Értékelés: 13
Fájlméret: 29,4 MB/ 30,5 MB

Ismertető

A VLC for Windows egy egyszerű és gyors médialejátszó. VLMC - A VideoLAN Movie Creator egy videókészítéshez használható nemlineáris szerkesztőszoftver. Mindent lejátszik - fájlokat, lemezeket, webkamerákat, eszközöket és közvetítéseket. Lejátssza a legtöbb kodeket kodekcsomagok nélkül - MPEG-2, MPEG-4, H.264, MKV, WebM, WMV, MP3...

A VLC (VideoLAN) Media Player egy ingyenes, gyors és könnyen kezelhető zene- illetve videó lejátszó program. Szinte minden média formátumot kezel. Alkalmas internetes rádiók hallgatására, de még videóbeszélgetéseket is bonyolíthatunk vele. A megszokott zene- és videólejátszás mellett rengeteg extrával rendelkezik a szoftver, például még letöltés közben is nézhetjük az addig letöltött videót. Talán az egyik legjobb médialejátszó a piacon.

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/vlc.png

oprend.hu/infusions/downloads/images/screenshots/vlc-media_player-kp1.jpg

A VLC mediaplayer egy ingyenes, nyílt forráskódú médialejátszó program, amit a VideoLAN fejleszt. Rengeteg audio, video codec-et, fájlformátumot, illetve lemezformátumot támogat, kiemelt opciókkal kezeli az AVI, MKV, MJPEG filmeket, de lejátssza a legtöbb MPEG-2, DivX, H.264, WebM, WMV, MP3 formátumú médiafájlokat, ezen felül még a webkameránkat is kezeli. A kodekek benne vannak a szoftverben, így már nem kell külön telepíteni azokat. Teljesen ingyenes, nincs kémprogram vagy hirdetés, de felhasználó figyelés sem. Bármilyen platformon futtatható, ezek közül néhány pl. a Microsoft Windows, Linux, Mac OS X, BeOS, Solaris. Mostanra a VLC android-os változata tabletre és okostelefonra is telepíthető.

A VLC Mediaplayer többek közt a következő fájlformátumokat ismeri: 3G2, 3GA, 3GP, 3GP2, 3GPP, .669, A52, AAC, AC3, ADT, ADTS, AIF, AIFC, AMR, AMV, AOB, APE, ASF, ASX, AU, AVI, B4S, BIN, CAF, CDA, CUE, DIVX, DRC, DTS, DV, F4V, FLAC, FLV, GVI, GXF, FO, IT, M1V, M2T, M2TS, M2V, M3U, M3U8, M4A, M4P, M4V, MID, MKA, MLP, MOD, MOV, MP1, MP2, MP2V, MP3, MP4, MP4V, MPA, MPC, MPE, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, MPG, MPV2, MTS, MTV, MXF, NSV, NUV, OGA, OGG, OGM, OGV, OGX, OMA PLS, QCP, RAM, REC, RM, RMI, RMVB, S3M, SDP, SND, SPX, TOD, TS, TTA, TTS, VLC, VOB, VOC, VQF, VRO, W64, WAV, WEBM, WMA, WMV, WV, XA, XESC, XM, XSPF, ALAC, FLAC, MKV, OGG, stb... Ezen felül még a digitális kamerák MPEG-4 formátumú videóit is kezeli. Egy további hasznos tulajdonsága a VLC Media Playernek, hogy lejátssza az éppen letöltés alatt lévő filmek részleteit is. De nem csak a videólejátszás szakértője, hanem a videó csatornákra is rácsatlakozhatunk vele. Így például nézhetjük a Reuters vagy National Geographic-t is "a Szolgáltatások felfedezése opció" segítéségével. Jobb gombbal hozhatjuk fel ezt az opciót és kiválaszthatjuk a kívánt kategóriákat. Ha megvagyunk csak válasszunk egy csatornát és a lejátszás azonnal megkezdődik.

A program a TV felvevő kártyákat is támogatja. Természetesen a feliratok hozzáadása is egyszerűen történik. Másoljunk egy feliratot tartalmazó fájlt a lejátszandó film mappájába és a program automatikusan hozzárendeli azt.

Ha csak kizárólag multimédiás tartalmak megtekintésére keresel egy szoftvert, akkor a VLC Media Player for Windows, VLC for Mac és VLC for Linux alternatívája lehet a MPC-HC, 5KPlayer, ALLPlayer, KMPlayer, BS.Player FREE vagy Daum PotPlayer, stb. ami kifejezetten audió illetve videó tartalmak kezelésére specializálódott.

Plays all formats
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-film.jpg MPEG-1/2, DivX (1/2/3/4/5/6), MPEG-4 ASP, XviD, 3ivX D4, H.261, H.263 / H.263i, H.264 / MPEG-4 AVC, Cinepak, Theora, Dirac / VC-2, MJPEG (A/B), WMV 1/2, WMV 3 / WMV-9 / VC-1, Sorenson 1/3, DV, On2 VP3/VP5/VP6, Indeo Video v3 (IV32), Real Video (1/2/3/4).
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-file-music.jpg MPEG Layer 1/2, MP3 - MPEG Layer 3, AAC - MPEG-4 part3, Vorbis, AC3 - A/52, E-AC-3, MLP / TrueHD-3, DTS, WMA 1/2, WMA 3, FLAC, ALAC, Speex, Musepack / MPC, ATRAC 3, Wavpack, Mod, TrueAudio, APE, Real Audio, Alaw/ulaw, AMR (3GPP), MIDI, LPCM, ADPCM, QCELP, DV Audio, QDM2/QDMC, MACE.
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-subtitles.jpg DVD, Text files (MicroDVD, SubRIP, SubViewer, SSA1-5, SAMI, VPlayer), Closed captions, Vobsub, Universal Subtitle Format (USF), SVCD / CVD, DVB, OGM, CMML, Kate. ID3 tags, APEv2, Vorbis comment.
Advanced formats
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-input.jpg Input Media: UDP/RTP Unicast, UDP/RTP Multicast, HTTP / FTP, MMS, TCP/RTP Unicast, DCCP/RTP Unicast, File, DVD Video, Video CD / VCD, SVCD, Audio CD (no DTS-CD), DVB (Satellite, Digital TV, Cable TV), MPEG encoder, Video acquisition.
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-input.jpg Input Formats: MPEG (ES,PS,TS,PVA,MP3), AVI, ASF / WMV / WMA, MP4 / MOV / 3GP, OGG / OGM / Annodex, Matroska (MKV), Real, WAV (including DTS), Raw Audio: DTS, AAC, AC3/A52, Raw DV, FLAC, FLV (Flash), MXF, Nut, Standard MIDI / SMF, Creative Voice.
www.kephost.com/images/2016/07/18/vlc-misc.jpg Miscellaneous: SAP/SDP announces, Bonjour protocol, Mozilla/Firefox plugin, ActiveX plugin, SVCD Menus, Localization, CD-Text, CDDB CD info, IGMPv3, IPv6, MLDv2, CPU acceleration.

E-mail: To contact us by e-mail, please use and write in French or English. Forduljon hozzánk e-mailben, kérjük, használja írni francia vagy angol nyelven.
A VLC Remote telepítésének menete: http://www.youtube.com/watch?v=WVYlVR...VYlVR7MMaQ
Csevegés (eddig 9 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
vgyula12 4 év
Remek lejátszó,évek óta ezt használom,probléma mentesen és ráadásul mindent lejátszik.Smile
Magyar88 3 év
Ritka randa egy lejátszó és ezen a letölthető kinézetek sem segítenek! :/
szeemi00 3 év
Tényleg elég csúnya lejátszó, de sokkal kevesebb erőforrással beéri, mint a WMP
vfts69 3 év
Szerintem meg abszolút korrekt darab és a funkció számít itt nem a kinézet ! Hiába csicsamicsa valami ha egy kalap trutymót sem ér ! Smile
viki567 3 év
Egyetértek az előttem hozzászólóval. Tényleg nagyon jó lejátszó, régóta használom. Minden fájltípust lejátszik szinte. És valóban nem az számít, hogy hogy néz ki. Smile
Lali 3 év
Szerintem a lejátszóknál nem a kinézet a fontos, hanem hogy probléma nélkül lejátsszon mindent, és a VLC ebben verhetetlen.. Thumbs up
trabi 2 év
Verhetettlen nem kell külön kódek sz@rokat telepíteni visz mindent annélkül is !
ttpityu 2 év
Mindezek mellett, amit előttem mondtak, már 2-3 frissítés óta onnan tudja folytatni a filmet, ahol abbahagytam, a külföldi oldalakról letöltött 720p vagy1080p-s x265-HEVC kódolást is zökkenőmenetesen viszi.
MEHESFERENC 13 napja
Nem akarok kötekedni, de a hivatalos oldalon még csak a 2.2.6 verzió elérhető !
http://www.videolan.org/vlc/

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (12)92.3 %
Nagyon jó (1)7.7 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

Zsombi33, Lali

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!